Flexibel en goed adviserend personeel

Bijna iedereen doet zijn best om je behulpzaam te zijn.

Wel snel mijn bestelling ontvangen.

Mijn bestelling was niet in origineel verpakking geleverd wel netjes ingepakt. Verder loesje bij knop was kapot en zetten vlekken van makup. Omdat deze blouse was voor mij belangrijk en ben zelf handig heb ik knoploesje zelf kunnen repareren en gelijk in de waas gegooid. Er was opgelost maar voor dit bedrag wat ik heb betaald kan NIET!!!

Sanneke levering, netjes verpakt, mooie kwaliteit

Snelle levering van mooi jasje

Ik zocht een mooi jasje voor een speciale gelegenheid. Dat trof ik op jullie website, dus het er maar op gewaagd. Maar het werd snel geleverd, is mooi en staat goed. Dik tevreden !

Bestselling goed verdant en snap in his.

Prima service, goede kwaiteit.

Mooie prijzen, leuke outlet

Correcte service, mooie collecties en snelle levering!

Uitstekende service

Makkelijk te bestellen, zeer snelle levering!

Snel en netjes geleverd, goede service

Netjes verpakt, snel geleverd. Mooie spullen.

Supersnelle levering!!

Heel goede ervaring. Ga zeker meer bestellen

Supet

Geweldig.

Perfecte service. Snelle levering. Keurige verpakking. Product voldoet precies aan omschrijving.

Fijne winkel, kom er graag!

Heel vriendelijk personeel en behulpzaam, ik en mijn man laten ons graag helpen, en altijd weer tevreden terug naar huis. Dank jullie wel voor de hulp en advies!

keurig geleverd

zag er heel goed uit mooie verpakking en voor een leuke prijs ga voortaan meer naar voorwinden of op de webshop

Zeer correcte afhandeling

Ondanks dat mijn bestelling helaas niet paste en geretourneerd moest worden, heeft de terugbetaling snel en correct plaatsgevonden.

Goed & snel

Bestellen via de site ging makkelijk. Product werd binnen de gestelde tijd geleverd.

Mooie merken

Mooie merken. verzenden duurde wel langer dan gemiddeld. Retourkosten voor klant. Aardige klantenservice

Snelle levering , keurig verpakt !! Snelle afhandeling retouren TOP

Keurig verpakt

Alles ging super snel en keurig geleverd

De japon was prachtig maar helaas voor mijn boezem te klein

top service

Snel verstuurd, mooi verpakt en de omschrijving klopt helemaal met het kledingstuk.

Snelle service, vlotte afhandeling

Duidelijke website, snelle service, goede voorwaarden

Goede en snelle afhandeling.

Zoals ik het heb ervaren

Snel

Slecht dat je € 7,55 moet betalen voor terug zending koop hier nooit meer iets

Koop hier nooit meer iets . €7,75 moet je betalen voor terug zending

Volgende keer weer

Snelle levering en netjes verpakt

Smidsweg 7

3295BT 's-gravendeel