Ik had een high-end robotstofzuiger-dweil nodig, en bij Retourplaza vond ik een nieuwe voor een prijs die ruim 200 euro lager was. Bestellen was simpel, betalen ging goed, en ik had hem de volgende dag in huis. Kortom, perfect.
Beste Erik, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Producten snel tevreden, heel blij met de lamp. De laptop is een cadeau dus deze is nog niet in gebruik genomen. Maar we gaan er vanuit dat dit ook goed komt.
Beste Sylvia, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons. Hopelijk valt het cadeau in goede smaak! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Keurig bezorgd.
Beste Dave, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Geen probleem
Beste Ton, bedankt voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel afgehandeld, en op tijd geleverd.
Beste Peter, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Heel tevreden
Beste Tamara, dank voor de 10 sterren! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Werd verkocht met omschrijving "verpakking beschadigd", dat klopte, maar ook de behuizing van de maaier zelf gescheurd. Gecompenseerd met nog eens 30% korting op hun aanbeidingsprijs.
Beste B, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens is opgelost. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Nieuwe tv voor slaapkamer voor een klein prijsje helemaal geweldig en nog goed beeld ook en alles compleet geleverd super van Retourplaza
Beste Gerrit, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Hey bestelde product zoals omschreven. Goede service en snelle levering.
Beste Johnny, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Omschrijving was eerlijk en klopt. Voor een mooie prijs een prima, schadevrije afzuigkap voor er studentenwoning gekocht. Alleen de doos was beschadigd, zoals vooraf aangegeven.
Beste Carlo, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product was prima en supersnel aangekomen alleen de doos zag er gehavend uit maar verder was het priduct helmaal nieuw en daar gaat het om
Beste El, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Fantastisch geregeld. Exact als omschrijving en snel geleverd met een duidelijk volg en stappen systeem wat je keurig op De hoogte houd.
Beste Frans, bedankt voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het bekijken en bestellen ging goed het werd snel verstuurd alleen jammer dat post.nl weer zo'n rommeltje maakte van het afleveren, misschien een keuze menu maken door wie je het geleverd wil hebben?
Beste R J, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! Vervelend om te horen dat de levering niet soepel is verlopen. Dank voor deze feedback en de tip. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ben dik tevreden het werkt prima bedankt. Geen mankementen top.
Beste Rene, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik zag een Dreame X50 staan. Ongeopend met een mooie korting. Dat is het nieuwste model . Gelijk besteld en ook keurig op de beloofde dinsdag ontvangen. Inderdaad nieuw in doos. De Dreame werkt fantastisch. Is zeer goed te programmeren en kan bijvoorbeeld makkelijk over de drempel de badkamer in. De gebruiksaanwijzing is zeer beperkt waardoor je zelf moet uitzoeken wat je allemaal kan programmeren. Niet moeilijk maar wel even puzzelen. Ben er blij mee.
Beste Paul, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Alles weer prima geleverd. Apparaat werkt prima.
Beste Alexandra, bedankt voor weer een review, fijn om te lezen dat alles wederom naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Alles is snel en goed afgeleverd
Beste Wim, bedankt voor de 10 sterren en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Mooie lamp in perfecte staat ontvangen!
Beste C, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Heel netjes en goed geregeld
Beste John, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
uitstekend
Beste juul, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
PostNL is een beetje duurder voor pakket verzendingen en jullie kunnen van andere bedrijven grbruik maken en iets goedkoper en meer wins voor jullie .
Beste Reza, bedankt voor de 10 sterren en feedback! Dank voor de tip. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Aanbevolen!
Beste Robert, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Goed product en netjes
Beste Irene, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Beste Hans, bedankt voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
mijn bestelde apparaat Switchbot curtain 3 werkt niet en wil het terugsturen, Prima gelukt.
Beste Ton, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Originele beoordeling
mijn bestelde apparaat Switchbot curtain 3 werkt niet en wil het terugsturen, het zou gereviseerd zijn stond in de advertentie en dan vraag ik een retourlabel aan en krijg ik binnen 48 uur bericht, Ik verwacht vanmiddag post pakketdienst en zou het dan direct mee kunnen geven.Bestellen en de volgende dag in huis dat kan wel maar een retourlabel sturen gaat blijkbaar binnen 48 uur.