Makkelijk bestellen en product is conform beschrijving.
Blij met het product, en snel bezorgd
Uitermate tevreden over de lamp die wij gekocht hebben, doos was inderdaad nog niet geopend en het product was gloedje nieuw !!!
Beste Frans, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Alles is vlot verstuurd, goed verpakt en product was nieuw, onbeschadigd en werkt zoals verwacht. Door de veel lagere prijs als normaal een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Richard, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Vorige week eerst een mail verstuurd met de vraag of ik korting kon ontvangen als ik meerdere producten zou bestellen. Hierop kreeg ik antwoord dat het niet mogelijk was. Toch maar 2 producten besteld. Letterlijk een dag erna werden ze goedkoper aangeboden..
Beste Rob, Dank voor je review en feedback. Jammer om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Onze prijzen kunnen inderdaad variëren, we werken (net als elke andere winkel) met een dynamisch prijsmodel: artikelen kunnen daarmee op een bepaald moment een lagere prijs krijgen. Bij je bestelling van 2 producten heb je de extra korting gekregen die hoort bij het bestellen van 2 artikelen bij ons in de sale. We begrijpen dat prijsveranderingen vervelend kunnen aanvoelen, maar binnen onze outletformule zijn die soms onvermijdelijk. We hopen dat je ondanks dit punt tevreden bent met de gekochte artikelen. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Pakket ontvangen zoals verwacht goed bedrijf.
Beste Cas, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik heb goede ervaring en de producten zijn goed en niet duur geprijsd
Beste Jos, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik kreeg snel reactie en een duidelijke uitleg
Beste S, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Recentelijk een volledig nieuwe Pro-User Diamant SG2 fietsendrager besteld via Retourplaza.nl en binnen 48 uur keurig ontvangen. Een aantrekkelijke korting op een gloednieuw artikel, gratis bezorgd en met volledige fabrieksgarantie zoals door de fabrikant verstrekt. Zo bespaar je flink wat geld én koop je kwaliteit. Van harte aanbevolen!
Beste Fam. Radha, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Klein probleem met defect keurig en snel opgelost. Aanrader ….
Beste Jelle, bedankt voor je positieve review en feedback! Fijn om te horen dat onze service naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
De stofzuiger was 100% OK.
Beste Johan, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
de bureau is simpel in elkaar te zetten en is precies op de goede maten en afmetingen en ik ben er erg blij mee en hij is ook precies omschreven op de site toen het bij mijn binnen kwam en alles is netjes aan gekomen en met een verassing die ik niet had verwacht dat het erbij zat een xl muismat met RGB verlichting
Beste Mark, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product was goed en zo als het omschreven was
Beste Johan, bedankt voor je review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle en en nette verzending en een apparaat welke perfect er uit ziet en werkt!
Beste Jeffrey, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Alles in orde en keurig verzorgd
Beste Margreet, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik ben hier heel blij mee.
Beste Deborah, bedankt voor je review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle verzending en product doet aan verwachting. Omschrijving was ook heel duidelijk.
Beste Mandy, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
De bezorging was snel en goed!
Beste Bart, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Kreeg snel wat ik bestelde. In dit geval nieuwe telefoon. Verzegeld in de doos, uiteraard onbeschadigd en gloednieuw voor een ongeevenaarde prijs. Ik ben blij en tevreden
Beste Hub, bedankt review en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het kastje was beschadigd, en aangezien dit het laatste kastje was, heb ik gekozen voor korting. Nb ook heel fijn dat zij telefonisch te bereiken zijn en meteen opnemen. Nadat ik daarna een mail had gestuurd met foto’s, krijg ik binnen twee uur een reactie. Prettig en snel.
Beste Maggy, dank voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens is opgelost. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Je krijgt precies wat je besteld. Ze zijn snel met versturen. Ik had wat problemen met postNL en de klantenservice van Retourplaza ging er direct mee aan de slag. Ze hebben mij uiterst goed geholpen! Heel erg tevreden en zou zo weer iets anders daar bestellen.
Beste Maayan, heel erg bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Scherpe prijs en alles snel bezorgd
Beste Bram, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Erg goed.
Beste Willem, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
De bestelling en levering is goed verlopen zoals de verwachting was.
Beste Jos, dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het was heel simpel om de producten te vinden. Goede prijs en snelle levering! Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Marcela, dank voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza