Ik heb mijn Phillips 5500 vol automaat koffiemachine snel mogen ontvangen. Ik ben zeer tevreden over hoe makkelijk het proces bij retour plaza verlopen is. Dank u wel. Vriendelijke groet, Fransisca
Beste Fransisca, dank voor je review en feedback. Fijn om te lezen dat alles naar wens is, graag gedaan! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Hete lucht oventje gekocht. In de advertentie stond nieuw en ongebruikt. Alleen verpakking beschadigd. Helaas zat het draaispit voor braden er niet bij. Jammer en onzorgvuldig.
Beste Jan, dank voor je review, wat vervelend om te horen dat het artikel niet compleet is. Hadden wij dit eerder geweten hadden we meteen een oplossing geboden, we hebben je nu alsnog gemaild. Hopelijk kunnen we het alsnog naar tevredenheid oplossen! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het product is helemaal top.
Beste Elly, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het product was opzich goed en aan de verwachtingen, maar voor een zakelijke koper is het niet mogelijk om een BTW factuur te verkrijgen met de BTW nummer erop alsook is het verleggen van de BTW als buitenlandse zaak niet mogelijk.
Beste Brent, dank voor je review en je feedback, we gaan kijken of wij dit in de toekomst mogelijk kunnen maken. Hartelijke groet, Team Retourplaza Update reactie 28-8-2025: Beste Brent, naar aanleiding van je feedback hebben we dit nu wel mogelijk gemaakt. Nogmaals dank voor je melding. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Heb een fuetszadel besteld voor een mooi prijsje en had hem de volgende dag al in huis. Supersnel dus
Beste Huib, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
En mooie korting op een nieuw product, wie wil dat nou niet?
Beste Harry, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle antwoorden en levering
Beste Henk, dank voor je review en feedback. Fijn om te lezen dat onze service en het product uiteindelijk naar wens was. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Mooie kwaliteit voor een lage prijs. Blij mee!
Beste Marjan, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Philips Hue lampen besteld. Prima geleverd. Voldeed aan de beschrijving en zijn netjes afgeleverd
Beste Peter, dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product was echt als nieuw, helemaal top.
Beste Arigo, dank voor je review, goed om te lezen! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Samsonite rolkoffertje/tas besteld. Idd veel Korting en nieuw maar niet vermeld dat er een heel groot NS logo opstaat…voelde niet ok, dag erna nodig dus ruilen was geen optie.
Beste Vera, dank voor je review en feedback. Dat is inderdaad niet de bedoeling, wij hebben direct contact opgenomen, hopelijk komen we tot een passende oplossing. Hartelijke groet, Team Retourplaza
De legoset was inderdaad nieuw. De schade aan de doos was minimaal. Enige minpunt was dat de doos ook de verzenddoos waa, waardoor het een uitdaging was om het een verrassing te laten voor de jarige.
Beste Margo, dank voor je review en feedback! Ik zie dat de doos van het bestelde artikel zo groot was dat er daarom geen omdoos omheen was gedaan, ook om verspilling van verpakkinsmateriaal tegen te gaan. Maar bij een cadeau is dat inderdaad jammer van de verrassing.. Onze excuses, hopelijk was het cadeau er niet minder leuk om! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Tv is perfect. Goede prijs en snel bezorgd
Beste Wendy, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Volledig correct, duidelijke info, mooi op tijd, positieve ervaring
Beste Marielle, dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Compleet nieuwe LEGO set, doos en alles was nog dicht. Scheelde veel geld en werd snel verzonden!
De thermostaat die ik ontving tegen een zeer scherpe prijs zat gewoon in de originele verpakking, verzegeld en wel. Na installatie (gemakkelijk) werkt hij ook perfect, maar ja, de temperaturen zijn nu niet direct ideaal om te testen in juli.
Alles compleet, en in orde, snel geleverd
Beste Erwin, bedankt voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
In de basis lijkt het een sympathiek idee om via Retourplaza een kleine bijdrage te hebben aan duurzaam winkelen door producten een tweede leven te geven. Waarom zouden producten weggegooid moeten worden als er alleen een kras op de verpakking zit? En is daarmee ook vriendelijk voor de portemonnee. Maar helaas neemt Retourplaza het niet zo nauw met de consumentenrechten. Ze nemen geen verantwoordelijk als het gaat om garantie en verwijzen je onterecht door naar de fabrikant. Die in mij geval uiteraard terugverwijst naar Retourplaza (zoals het wettelijk ook is geregeld). Als klant een uiterst ongewenste situatie. Ik zou alleen hierom nooit meer iets kopen bij Retourplaza.
Beste Pepijn, dank voor je review en feedback. Onze excuses voor de ontstane situatie. De reden waarom wij in eerste instantie doorverwijzen naar de fabrieksgarantie is omdat de fabrikant een defect kan repareren/losse onderdelen vervangen. Wij hebben zelf helaas geen reparatieservice. Als het via de fabrikant niet lukt komen wij met een passende oplossing. Gelukkig hebben wij de kwestie uiteindelijk ook kunnen oplossen, ookal hadden we dat sneller kunnen doen. Hartelijk groet, Team Retourplaza.
Ik heb een tado thermostaatknop gekocht. Deze was volgens de site uit de verpakking geweest. Maar verder helemaal in orde. zoals beschreven was hij verder helemaal in orde. Ik kon eigenlijk niet zien dat hij uit de verpakking was geweest. Hij werkt verder ook prima ook het koppel ging vanzelf.
Beste Wesley, bedankt voor je review en positieve feedback! Fijn om te lezen dat het artikel naar wens is. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het retourneren van een besteld product ging bij mij prima, dus ik ben blij met de geboden service van RetourPlaza!
Beste Jan, bedankt voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Goede beschrijving artikel en verpakking en snelle levering, zeer tevreden.
Beste Tim, bedankt voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik heb een gourmetstel gekocht bij retourplaza en deze zou nieuw zijn zonder beschadigingen. Dit bleek ook het geval te zijn. Zeer tevreden dus met mijn aankoop.
Beste Willem, dank voor je review, fijn om te horen dat alles naar wens was! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle levering en snelle reactie op berichten. Servicegericht! Produkt nog niet uitgepakt, is een cadeau, maar wanneer er iets zou zijn weet ik zeker dat het netjes wordt opgelost. Alle vertrouwen!
Beste Belinda, dank voor je review en het vertrouwen! Fijn om te lezen dat onze service naar wens was. Hopelijk is het artikel ook helemaal naar wens! Zo niet is daar inderdaad altijd een oplossing voor. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Zeer goede winkel met mooie betaalbare artikelen en met volledige garantie, echt een aanrader.
Beste Piet, dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Had nog nooit van retourplaza gehoord, maar is een aanrader
Beste Yvonne, bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles naar wens was, hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Team Retourplaza