Pakket nooit bezorgd en krijg geen contact

Mijn pakket is door postnl nooit bezorgd. De afzender moet navraag doen hierover maar ik krijg na herhaaldelijk verzoek (via telefoon en mail) geen reactie. Zeer slecht!

Werkt perfect, goede prijs

volgende dag ontvangen en gelijkkunnen gebruiken. als de verpakking je niks uitmaakt dan zit je hier perfect

Snelle levering . Toegestuurde artikel was helemaal nieuw en onbeschadigd. Doos was niet eens geopend geweest.Ik ga hier de volgende keer zeker.weer kopen!

Betrouwbaar en vlot

Vlotte en snelle levering. Retourplaza houdt zich aan haar woord

Supersnel bezorgd na bestellen

Mooi idee: verpakking beschadigd, product oke!

Zag er naar uit dat het product niet compleet was, achteraf een misverstand, maar wel meteen een goede reactie om het op te lossen ontvangen, dus ziet er goed uit

Webshop voor tweede kans producten met uitleg

Netjes geïnformeerd en goed ingepakt daar ik voor een lagere prijs een pakket met schade aan de verpakking besteld had. Wat er aan mankeert wordt goed uitgelegd in een 4 punten (a-b-c-d) systeem. Die van mij was een b. Dit hield dus in dat de verpakking/doos in ons geval beschadigd was.

Ik ben netjes behandeld zoals het hoort

Product besteld, helaas iets meer beschadigd dan ik had verwacht. Telefoon werd niet opgenomen. Per mail kreeg ik snel antwoord. Product retour gestuurd, was het niet aangekomen, verzendbewijs hen toegestuurd en het geld werd retour gestort

Gemakkelijk bestellen en snel verzonden en ontvangen. Goed product. Geen tegenvallers.

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering En prima kwaliteit van de Sony koptelefoon incl batterij

Snelle levering en contact

Snelle levering en bereikbaarheid. De kwaliteit van de bestelling was goed en compleet,. Helaas voldeed het toestel zelf qua muziek gelijkheden niet aan mijn verwachtingen. Kreeg snel reactie om te kunnen retourneren.

Alles naar wens

TV besteld, zeer snelle levering, nieuw-zoals omschreven (gemelde schade verpakking werd vooraf aangegeven), werkt prima

Helemaal top!

Het gekochte artikel voldoet volledig aan de beschrijving en is supersnel geleverd.

Gewekdig

Snel geleverd, goed product voor een mooie prijs echt een aanbeveling!

goed geregeld

netjes. op tijd en snel. goed conditie

Geweldig!!

40 inch tv gekocht, als scherm op mijn pc Perfect beeld! Snel geleverd! Betaalbaar!

Snelle en goede levering

Een geweldig product maar wel een dag later als beloofd

Zie boven

Snel levering

Goedkoper dan nieuwprijs

Apparaat gewoon nieuw, verpakking heel licht beschadigd, goedkoper dan nieuwprijs, snel geleverd.

Prima bedrijf snel opgestuurd voor een goede prijs en artikel is zoals omschreven.

Tevreden

Voldoet aan de omschrijving en foto's en werd op tijd geleverd

Snel geleverd, goede prijs

mijn 1e bestelling gedaan bij retourplaza. Artikelen waren zoals omschreven, lichte schade aan verpakking, maar product geheel nieuw. Hopenlijk komen er meer interessante artikelen in de webshop.

Prima product

Snelle levering en mooie aanbieding

snelle levering en prima product

Op de site was aangegeven dat het product nieuw was en de doos beschadigd. Het product is snel geleverd en alles zat nieuw in de doos. De doos zelf zag er trouwens prima uit. En de korting was prima. Voortaan kijk ik eerst op retourplaza voordat ik iets ga bestellen.

Postbus 456

6710BL Ede