Laden reviews...
157 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen vooral de snelle levering en duidelijke productinformatie. Er is veel waardering voor de prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid. De verpakking en levering worden regelmatig als prima genoemd. Over het algemeen is de feedback positief en kiezen klanten vaak voor herhaalaankopen.
Ik dacht , moet ik dit wel doen ....nou zeker wel er was niks mis met het product en de verpakking . Gewoon nieuw dus . Super snelle levering .
12 April 2026
Jolanda
Gouda
Beste Jolanda, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel geleverd en in goede staat.
8 April 2026
Hans
Kranenburg
Beste Hans, bedankt voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Mooie korting, product 100% in orde en snelle levering!
8 April 2026
Cherie
Haarlem
Beste Cherie, bedankt voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Bestellen en leveren liep prima alleen de bevestiging kreeg ik niet na een belletje was dit allemaal snel opgelost. Product was zo goed als bieuw alleen de doos een btje beschadigd maar daar is de prijs ook naar. Goeie deal blij mee!!
7 April 2026
Esther
Bergschenhoek
Beste Esther, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
4 April 2026
Hanny
Ede
Beste Hanny, bedankt voor je review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ze maken waar wat op de website staat.
3 April 2026
Bert
Heerlen
Beste Bert, bedankt voor je positieve review en feedback. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Enorm blij dat ik deze website heb gevonden. Was al enorm lang opzoek naar een kast maar die vond ik belachelijk duur. Nu vond ik hem hier voor meer dan de helft voordeliger.
24 March 2026
Fleur
Helmond
Beste Fleur, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Artikel netjes en optijd aangekomen. Helemaal in orde.
24 March 2026
Aad
Leiden
Beste Aad, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik heb een Sony tv aangeschaft voor bijna de helft van de winkelprijs! Mankeerde helemaal niet aan alleen de doos was niet meer in top conditie. Super blij mee!
21 March 2026
Dirk
Halfweg
Beste Dirk, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel besteld, snel geleverd, alles naar wens
17 March 2026
D
Haarlem
Beste D, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Personeel zeer behulpzaam.
17 March 2026
Frans
Gennep
Beste Frans, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! Dankjewel voor je compliment: we zijn blij dat onze service naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Gewenste product met korting kunnen kopen voor een stuk minder dan op andere websites. Product werd snel geleverd in een onbeschadigde verpakking.
14 March 2026
Marie-Claire Reedijk
Bussum
Beste Marie-Claire, bedankt voor de 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
De luchtreiniger is in goede orde ontvangen. Het is een goed werkend apparaat en nauwelijks hoorbaar.
14 March 2026
Alice
Groningen
Beste Alice, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle levering en het koffieapparaat zoals beschreven op de site. Super tevreden. Geen schade aan het apparaat.
10 March 2026
N
Rotterdam
Beste N, bedankt voor je 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik was benieuwd naar hoe dit zou verlopen. Product, levertijd. Het is mij niet tegen gevallen.
8 March 2026
Johnny
Assen
Beste Johnny, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Prima bedrijf!
7 March 2026
Aletta
Veendam
Beste Aletta, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik heb een positieve ervaring op onze eerste aankoop hier en we zullen zeker nog wel vaker bestellen
28 February 2026
Ton
Ermelo
Beste Ton, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons, hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Een geretourneerde Nintendo Switch 2 gekocht met €50 korting. Was volledig nieuw/ongebruikt en in originele verpakking. Goede deal dus!
27 February 2026
Mark
Rotterdam
Beste Mark, bedankt voor de 10 sterren en beschrijving van een bestelling bij ons! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
snelle levering, perfekt produkt
24 February 2026
PaCo
NIJMEGEN
Beste PaCo, bedankt voor je positieve review en feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product was splinternieuw!
21 February 2026
Jack
Tilburg
Beste Jack, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle levering, product zoals beschreven, alles goed verpakt. Buitenkansje en tegelijkertijd mooi dat dit soort producten weer gewoon verkocht kunnen worden voor een mooie prijs.
17 February 2026
S
Haarlem
Beste S, dank voor de 10 sterren en uitgebreide, positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik had een high-end robotstofzuiger-dweil nodig, en bij Retourplaza vond ik een nieuwe voor een prijs die ruim 200 euro lager was. Bestellen was simpel, betalen ging goed, en ik had hem de volgende dag in huis. Kortom, perfect.
10 February 2026
Erik
Bussum
Beste Erik, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons, fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Producten snel tevreden, heel blij met de lamp. De laptop is een cadeau dus deze is nog niet in gebruik genomen. Maar we gaan er vanuit dat dit ook goed komt.
Sylvia van Es
Kerkwijk
Beste Sylvia, bedankt voor je review en beschrijving van een bestelling bij ons. Hopelijk valt het cadeau in goede smaak! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Keurig bezorgd.
Dave
Zwanenburg
Beste Dave, dank voor de 10 sterren en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Geen probleem
Ton
Bladel
Beste Ton, bedankt voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Retourplaza geeft nieuwe, retour gestuurde artikelen van diverse webshops uit Nederland na uitgebreide controle een tweede kans, met flinke korting bovenop de laagste internetprijs.
Postbus 456
6710BL Ede