Pluspunten

Duidelijke site Goede prijzen Snelle levering

Communicatie kan beter. Track & trace info werd pas ontvangen toen het pakket al was afgeleverd.

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

Pluspunten

Komen afspraken na. Communiceren duidelijk en denken mee.

Pluspunten

Ze hebben geleverd wat ik heb besteld. Op de INbouw vaatwasser zat inderdaad een klein deukje aan de zijkant;-) Top service!!!

Pluspunten

Afstandsbediening volgens beschrijving. Perfecte en snelle levering.

Pluspunten

Wordt goed op de hoogte gehouden over verzending. Magnetron en zuiger waren nieuw, A staat.

Pluspunten

We hebben een gasfornuis, tv & koffiezetapp. gekocht bij Retourplaza, ervaring is heel erg positief! Snelle verzending (dezelfde dag) en goedkoop (hoge korting omdat de doos een deuk had).. Klantenservice was ook vriendelijk toen ik belde met een vraag. Ga er vaker bestellen :-)

Geen. Alles prima.

Pluspunten

Webshop met 2e kans producten is een uitstekend initiatief. Prijsstelling is aantrekkelijk genoeg om aan te kopen.

De foto's van evt beschadigingen zijn matig; veelal opnames met slecht licht en met onvoldoende resolutie en afmeting om een volledig betrouwbaar oordeel over de aantrekkelijkheid van een product te geven. Betere en grotere foto's kunnen keuze voor het aanbod nog aantrekkelijker maken. De gehanteerde vervoerder PostNL/Extra@home presteert ver onder de maat. Na 2 dagen tevergeefs achter de voordeur gezeten te hebben, werd de vaatwasser pas bij 3e poging daadwerkelijk afgeleverd. Er is daar veel mis, hou rekening met bezorg ellende. Suggestie: maak afhalen van producten mogelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Gunstige prijs -wasmachine op tijd geleverd. -wasmachine voldeed aan verwachting.

-Omdat de wasmachine bij mij 70 jaar oude grootmoeder moest komen staan heb had ik extra betaald voor de post nl extra service installatie service. Omdat de oude machine niet losgekoppeld was wilde de monteurs de nieuwe machine echter niet installeren. Ondanks dit in de kleine lettertjes staat had ik wat meer souplesse naar een 70 jarige verwacht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Mooi apparaat, perfecte snelle levering

Pluspunten

Scherpe prijzen en erg goede service

Pluspunten

Geleverd zoals verwacht

Pluspunten

snelle levering en goede producten tegen een lage prijs.

Pluspunten

Fijne service snelle levering en voordelig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten met aantrekkelijke kortingen.

Deskundigheid kan beter. Met name na 17 uur.

Pluspunten

Product was zoals aangegeven. Heb het product nog niet in gebruik. Zou wel weer kijken bij retourplaza.

Levering ging niet als gepland. Waarschijnlijk lag dit aan post nl. Pakket zou donderdag tussen 18:00 en 21:30 bezorgd worden maar werd vrijdag overdag bezorgd. Verder alles top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice!!! Snel in huis! Goede producten!

Pluspunten

snel en doeltreffend.

Pluspunten

Voordelige prijzen, duidelijke informatie.

Postbus 456

6710BL Ede

857820011

Over Retourplaza.nl

Retourplaza geeft nieuwe, retour gestuurde artikelen van diverse webshops uit Nederland na uitgebreide controle een tweede kans, met flinke korting bovenop de laagste internetprijs.