Heel blij met de keuze het hier te kopen, toch beter voor het milieu en zo kom je weer van een retourproduct af. Heel fijn en allemaal keurig als nieuw in de doos.
Beste Paul, dank voor je review en omschrijving van een bestelling bij ons. Fijn om te lezen dat alles naar wens was! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Gewoon, zoals het hoort! Product was in goede staat en precies zoals beschreven. Zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Beste Rutger, dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product was nieuw, alleen de doos iets beschadigd. Zeer tevreden over de levering.
Beste Erwin, dank voor je review, we zijn blij om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Mooie stofzuiger voor bodemprijs
Beste TBR, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Een bordspel besteld bij retourplaza, de verzendsticker is op het bordspel zelf geplakt en nu is de doos van het bordspel zelf aan alle kanten beschadigd. Niet echt netjes..
Beste Arnold, dank voor je review en voor je feedback. Onze excuses dat het bordspel niet correct verpakt was. Uit milieu overwegingen proberen wij zo min mogelijk extra verpakking te gebruiken, vooral als dit niet noodzakelijk is. Maar wij zien in dat wij dit artikel, een bordspel, wel extra hadden moeten verpakking. Om je te compenseren hebben we een kortingscode toegestuurd. Nogmaals onze excuses voor de beschadigde doos. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik heb een koksmes gekocht tegen een zeer leuke prijs. Product is werkelijk nieuw. Het product is precies zoals omschreven staat op de website. Als je iets nieuws zoekt en het staat erbij, dan scheelt het al gauw heel wat euro's. En dat is altijd mooi meegenomen.
Beste Robbert, dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik ben erg blij met de Sony TV. Hij is nieuw en zat in de originele verpakking, zoals omschreven. Er werd duidelijk gecommuniceerd tijdens verzenden. Ik ben helemaal tevreden.
Beste Erik, dank voor je positieve review! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
We hadden onze bestelling snel binnen en was helemaal gloednieuw, de doos was een heel klein beetje beschadigd.
Beste Linda, dank voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Item besteld dat twee dagen erna werd aangeboden. Product en verpakking waren volgens de beschrijving.
Beste Guido, dank voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Oke
Beste Eduard, dank voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Voor herhalingvatbaar
Beste Sandy, dank voor je positieve review, hopelijk tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Duidelijk en snel
Beste Rag, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
snel geleverd zoals geadverteerd
Beste stefan, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product zoals omschreven, verzending was erg snel (al hoeft dat niet per se van mij...)
Beste Lex, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Het artikel werd snel en vakkundig verpakt geleverd.
Beste Herm, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Een geweldige ervaring wat een keuze en daarbij goede en snelle levering gewoon top.
Beste Dirk, dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Alles op tijd, een prachtige prijs en alles keurig verpakt met al het losse bevestigingsmateriaal
Beste Marijke, dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product komt zoals geschreven op het side.
Beste Ahmet, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Was tip top in orde. Alles zoals op de website vermeld. Snelle levering. Prima service!
Beste Merian, dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik zocht een lens voor .in camara. Retourplaza.nl had precies de lens ( nieuw)die ik zocht voor een mooie prijs. Plakband op de verpakking. Maar de verpakking gaat toch bij het oudpapier na het openen.
Beste Andre, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
De doos was exact zoals op de foto. De door ons bestelde stofzuiger werkt perfect.
Beste Rene, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Airfryer gekocht die ik graag wilde. Doos was beschadigd maar verder in perfecte staat en daardoor enorme korting. Top dus!
Beste Syl, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel en naar tevredenheid geleverd
Beste martijn, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Wilde een stofzuiger kopen en liep vast bij betalen, kreeg een mail met ordernummer maar betalen lukte niet. Ik opnieuw bestellen maar stofzuiger was niet op voorraad, dit omdat deze gereserveerd stond....voor mij. Na paar keer bellen uiteindelijk na 3 dagen kon ik alsnog bestellen, beetje jammer maar ok.
Beste Fred, dank voor je review en feedback. Jammer dat het bestellen niet helemaal soepel verliep, we wensen je veel plezier met je aankoop! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel,goede communicatie enprachtige airfryer voor een leuke prijs
Beste Arianne, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza