Goede terugkoppeling, communicatie en service

Accuraat, verbinding met klant cq koper. Dienstbaar en men komt afspraken na.

Precies zoals aangegeven.

Product gekocht en deze voldoet precies zoals de omschrijving. Doos was beschadigd maar product nieuw. Scheelt toch weer een paar tientjes.

Pakket kwam veel later dan beloofd, maar dat had met PostNL te maken ivm het weer, maar prima service vanuit RetourPlaza en de product was uitstekend, ben zeer tevreden en hoop vaker zaken te doen.

Goed product vlot geleverd.

Nieuw A-merkproduct tegen scherpe prijs vlot geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

De PS4 was snel geleverd en goede kwaliteit tot mijn grote verrassing zat er ook nog een spel in (FIFA 18)

Redelijk goed met verbeter punt

Het koffie apparaat wat ik gekocht heb stond omschreven als beschadiging aan de doos. Toen de bezorger met de doos kwam was deze open gegaan en gelukkig was het apparaat niet beschadigd in mijn ogen had Retourplaza de doos beter moet dichtplakken zodat dit niet had kunnen gebeuren .

Artikel was in nieuwstaat, snel verzonden, goede prijs

er stond dat alleen de doos beschadigd was. Het artikel had geen beschadiging opgelopen.

We hadden een lamp besteld. De doos zou alleen beschadigd zijn. Toen we de lamp uitpakten was het voor mijn gevoel een tweede keus lamp. Aan de voet zaten allerlei beschadigingen, krasjes. Toen we deze review hadden gezet namen ze contact met ons op. We kregen € 20,00 korting. Dat noem ik nou eens service. Dank je wel Retourplaza.

Een klantenservice met goede SERVICE

Wat een toppers zijn het bij retourplaza! Onze eerste bestelling is helaas niet goed gegaan bij PostNL, maar de klantenservice staan ze je altijd vriendelijk toe. Je krijgt eerst de receptie en daarna wordt je snel terug gemaild of gebeld (wat ik wil als klant). Ook nadat je een periode moest wachten, nemen ze steeds weer contact met je op om te horen wat je wilt. Ze denken super goed mee. Helaas is het artikel nooit aangekomen. Op het moment dat het product er weer was, was de prijs hoger toen ik het kocht. En ook dit was geen probleem, hebben ze meteen aangepast voor ons. Dit is een klantenservice waar je heel blij van wordt. De 2e keer is het product trouwens wel aangekomen!

Nadat PostNL erg vertraagde nam retourplaza serieus aandacht. Er werd een persoonlijk bericht gedaan waarin je de oprechtheid kon lezen. Kort erna werd mijn bestelling keurig volgens verwachting afgeleverd.

Snelle en correcte service !

Snelle en correcte service !

Product was als nieuw met extra korting

Product kwam te laat en daardoor een vergoeding gekregen boven op de al lage prijs voor het product. Goede klantenservice ga hier zeker vaker nog eens bestellen.

artikel in goede staat, zoals beschreven

De service van Retourplaza is goed, heb verschillende updates ontvangen over de vertraging bij PostNL. Pakket een week onderweg geweest waar Retourplaza niks aan kon doen oorzaak PostNL.

Goed product en snelle levering

De producten zijn precies zoals omschreven - met een goede korting. De levering was daarnaast snel.

goede mail reacties goede prijzen

Product was in perfecte staat en maar een derde van de originele prijs!

Zeer vlot en conform beschrijving

Direct na bestelling een verzend-code. Product is in prima staat en zoals beschreven.

Fijn geregeld bedankt

1 e x iets besteld, verpakking was beschadigd, stond netjes vermeld op de site met goede fotos artikel in orde, zoals beschreven tot vandaag de dag nog geen probleem ! Bedankt Rich

slechts 1 bestelling gedaan gewoon correct zoals het hoort

prima, snel geleverd, conform omschrijving t.w. verpakking is open geweest.

Snel, goed en duidelijke website.

Veel producten beschikbaar.

Dik in orde.

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling. Een dag na mijn bestelling werd mijn pakket al afgeleverd. Gewoon in de doos van het product zelf, zonder overbodige verpakking. De 'schade' bleek precies zoals vermeld op de website (deukje in de kartonnen doos, product zelf gloednieuw). Ik blij, heb heel wat euro's bespaard.

Prima prijs en levering.

Er zou wat met dit artikel zijn, deukje of verpakking, niets te zien. Erg fijn dat we hier nog dit artikel konden scoren! En heel snel geleverd!

Teleurgesteld

De doos was beschadigd, ik had het idee dat de machine al gebruikt was, en het plastic van de gebruiksaanwijzing was ook open geweest.

Gelijk duidelijkheid en geholpen.

Postbus 456

6710BL Ede