Mini koelkast: prima product supersnelle levering

Ik heb een Severin mini koelkastje gekocht met een korting van 25% omdat de doos beschadigd was. Koelkastje zag er prima uit, geen beschadigingen en werkt ook prima! Supersnel geleverd.

Goede snelle service

Product was als nieuw dus heel tevredeb.

Oké

Alles volgens afspraak.

Snelle levering en goed onbeschadigd artikel.

Artikel voldoet geheel aan verwachtingen.

Snelle en probleemloze levering

Nieuw product met forse korting snel en goed afgeleverd.

Snelle levering en waar voor je geld.

prima produkt en goed ingepakt

produkt zat in originele verpakking en zag er prima uit.

Keurig product

Verpakking zat netjes dicht en alles was nagekeken volgens de sticker. Alles zat netjes verkapt in de doos. Keurig!

Zoals beschreven: producten in prima staat

Inderdaad was de verpakking niet zo netjes maar producten waren in goede staat. Ook snel geleverd. Top!

Herhaling vatbaar

Prima product, goede service en geweldig concept

Goede service en prijs

Retourprocedures verlopen netjes/duidelijk/snel. Prima goed alternatief aangeboden en ook naar wens.

Pro-user fietsdrager gekocht. Helaas mankeerde er iets aan na ontvangst. Dat werd door retourplaza bijzonder goed opgepakt, door defecte onderdeel op te sturen en financiële compensatie te geven. TOP! Eindelijk eens een bedrijf waar de contact persoon een beslissing kan nemen en zich niet verschuilt achter "daar ga ik niet over". Retourplaza.nl : een aanrader!

Dikke prima

Mooi Ubiquiti UAP-AC-Pro gescoord voor een erg scherpe prijs (en vlot geleverd).

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer goed bevallen. Snel opgestuurd

Precies wat ik zocht voor een uistekende prijs.

Artikel was keurig verpakt en prima op tijd geleverd. Uitstekende prijs.

Top! snelle levering en top product niks mis mee

zeer goede ervaring!

Product en verpakking was onbeschadigd, zoals aangegeven. Werkt perfect en goedkoper dan de goedkoopste webwinkel.

Had niet beter kunnen verlopen

Kreeg snel antwoordt op mijn vraag, product was snel in huis en voldoet aan mijn verwachting. Ben er erg blij mee en zal zeker vaker de website controleren voor andere producten.

Top deal!

Goede prijs/kwaliteit en snelle verzending.

Goede kwaliteit en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling bij Retourplaza en ik ben positief verbaasd! Het product zag er echt top uit en de levering was zeer snel. Ik ga de site zeker in de gaten houden voor meer mooie deals!

Toppie

Snelle levering ,En omschrijving van producten kloppen precies. Gewoon super

Product zoals beschreven, snelle verzending

Product zoals beschreven, snelle verzending

Bureastoel Trust

Stoel zoals omschreven. Nieuw! Snelle levering en goede afhandeling. Vriendelijk bedankt.

Ik kende Retourplaza.nl niet en kwam er toevallig bij uit. Ik ben tevreden over de service van dit bedrijf. Goede beschrijving producten en duidelijke foto's. Snelle levering. Stevig verpakt. Vriendelijke prijzen.

Pakket werd snel geleverd, alleen heel jammer dat ze in de Sint periode geen omdoos om de verpakking doen. Nu werd het pakket bezorgd en zag mijn zoon direct dat het voor hem was :’D Daar ging ons 5 december cadeau.

Postbus 456

6710BL Ede