Geen gezeur

Bestellen betalen geleverd

Super product zeer tevreden

Snelle levering product was nieuw

Goede service en product in zeer goede staat

Prima website en levering volgens planning. Ik had een rolkoffer gekocht en deze was in nieuwstaat, alleen zonder originele verpakking. Had een goede nieuwe verpakking. Tevreden!

Op zoek naar een soundbar kwam ik op retourplaza uit, een product met een B markering en duidelijke foto's van de verpakking. Aangezien er wat vragen waren vanaf mijn zijde had ik contact opgenomen met de helpdesk op zowel een zaterdag als een doordeweekse dag en dat verliep uitstekend, altijd iemand aanspreekbaar. Ik besloot het product te kopen en heb daar zeker geen spijt van, er zou op de verpakking (doos) schade zitten wat mij niet opviel en het product erin was splinter nieuw en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs tov een (nieuw) product. Wat je ziet krijg je, zeker voor herhaling vatbaar.

ZEER GOED

Zeer goede en klantvriendelijke ervaringen met dit bedrijf.

Idioot snel geleverd, heel tevreden

Helemaal top

Korting voor kapotte doos, was echt minimaal en product was helemaal intact.

Ga zo door

Thule Nexxt Maxi

Verpakking was geopend maar de inhoud was nog gloednieuw. Mooi product voor een nette prijs!

uiterst goede nazorg chapeau

Was wat fout gegaan met het aanbieden bij PostNL pakket bleek te groot maar na een telefonisch gesprek is dit keurig opgelost

Snel, krijgen wat je koop!

Snelle levering, precies het artikel krijgen zoals je het koopt. Perfect!

Prima product voor een prima prijs

Top Webber BBQ voor een top prijs. Helemaal nieuw, doos tikkie beschadigd maar de BBQ was helemaal goed..aanrader

Top! Alles prima geregeld en snelle verzending

Product is helemaal in orde en niet te onderscheiden van nieuw. Tevens een snelle verzending. Kortom een tevreden klant erbij:-)

Gewoon goed, gewoon retrourplaza

Bestelling makkelijk, duidelijk en eerlijk omschreven, alles klopte, dus gewoon goed! Zoals het hoort. Geweldig

Service was TOP!!!!

Nooit niet eerder meegemaakt de service die dit bedrijf geeft mensen niet twijfelen gewoon doen!

Zeer Goed

Alles snel en goed verlopen

Prima gegaan!

top, product was netjes verpakt en niet beschadigd

top, product was netjes verpakt en niet beschadigd

Goede service, goed geholpen

Goede service, goed geholpen! Retour sturen is goed geregeld ook.

Snelle levering. Product in goede staat. Niet te zien dat dit een geretourneerd product is.

Led tv in keurige staat ontvangen en heb alleen kunnen zien dat de doos beschadigd was.

Gemakkelijk en zoals omschreven deze 32inch led tv ontvangen. Kon niet zien of de tv uit de doos is geweest maar wel dat de doos al een keer was los gemaakt. Prima tevreden

Snel geregeld

Ik zocht ,ik vond ,en snel ontvangen

Snel en goed gereageerd!

Toppie!

super snel geleverd

product voldoet aan de omschrijving, helemaal nieuw, zelfs de verpakking was bijna niet beschadigd

Snelle en correcte levering

Heb hier een grasmaaier op accu gekocht.

Postbus 456

6710BL Ede