snelle levering, prima artikel

Ik had iets besteld waarvan alleen de verpakking niet in orde zou zijn. Maar zelfs dat kon ik niet vinden, zag er prima uit. Dus mooie deal voor prima artikel dat elders veel duurder zou zijn. Volgende dag geleverd, ook perfect.

Er ging iets mis toen ik wilde betalen, daarna volgde een mail dat mijn bestelling 24 uur zou worden vastgehouden, zodat ik alsnog de betaling kon regelen.

Zeer goede service! Prima product!

Goede prijs en snel geleverd.

Product exact zoals omschreven. Zeer tevreden klant.

Super deal

Prachtige kayak gekocht, waarvan alleen de verpakking kapot was. Bovenop de toch al lage prijs vanwege retourzending, ook nog eens 12% korting gekregen op de laagste internetprijs van deze kayak. Super, heel blij mee!! Ook snel en correct geleverd!!

Super snel en duidelijk

Goede producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Retourplaza levert goed gecontroleerde en goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Orderafhandeling is netjes en levering conform hun toezegging. Aan te bevelen.

Ik had een zeer goede ervaring met deze dienst

Ik werd vlot en vriendelijk geholpen en het product was goed

Uitstekende service!

Bestellen is voor herhaling vatbaar. Snelle levering en zeer goede klantenservice!

helemaal goed

pakket had iets vertragingd doordat het te groot was voor Post nl standaard. Daar werd ik keurig telefonisch over ingelicht. Product wat ik heb gekocht was in perfecte staat

Super snel en gewoon goed

Makkelijk besteld, snel bezorgd en gewoon goed!

Prima keukenmachine

met mooie korting

Gewoon kei goed

Nieuwe tuinstoel met kras gevonden. Op foto leek de kras groter als in werkelijkheid

prima service

Product zoals omschreven, 50% goedkoper dan ik het winkel

Product was als omschreven en snelle levering. Goed verpakt.

bestelde opblaas roeiboot was nieuw, compleet en goedkoop

ik zocht een goeie roeiboot voor ons gezin. de doos was heel iets beschadigd vandaar de korting. in de doos was niets beschadigd en alles was ongebruikt. binnen 1 dag na bestelling geleverd. zelfs een pomp en roeispanen waren nog gesealed verpakt. hebben al een hoop lol gehad met de boot. top retourplaza. dikke duim omhoog

Super service

Ik had zelf een fout gemaakt in de adressering. De klantenservice heeft dit samen met postnl erg soepel verholpen.

Ben tevreden

flinke korting en snelle verzending

Hele fijne webshop. De verzending was snel geregeld en het artikel in perfecte staat. Echt heel blij mee want via deze webwinkel flink wat korting op m'n item gehad. Kan het iedereen aanbevelen.

Prima artikelen tegen een mooie prijs

Ik maak al enkele jaren gebruik van retourplaza. Inmiddels zijn mijn vriezer, wasmachine, droger en grasmaaier hier vandaan gekomen. Sommige artikelen hebben een beschadiging, die je nauwelijks terug kunt vinden, maar die wel de prijs enorm drukt. Als er onverhoopt iets aan mankeert, wordt dit prima opgelost.

Prima verpakt en product was als omschreven.

Ik heb tijdens mijn vakantie het product besteld. Ik had graag de levertijd willen aanpassen maar dit was niet mogelijk. voor zover ik me goed kan herinneren had ik een heel besteld van 3 meter en heb ik een hengel afgeleverd gekregen van 3 meter 38, maar dit was voor mij geen probleem.

Goede bedfijf goede site

Toppie na 1 dag al geleverd super Service

Fantastisch!

Super service en ook echt blij met mn nieuwe tv. Ook snel geleverd echt top.

Geleverd waarom gevraagd is en het voldeed aan onze verwachting

Het geleverde was zo als het op in de beschrijving stond.

Postbus 456

6710BL Ede