Tevreden

Fijne website. Duidelijke omschrijving en foto's van de artikelen en een zacht prijsje. Echt een aanrader!

Wasmachine

Was alles naar wens.

Goede prijs en vlotte service

Cadeau voor m'n dochter besteld. Aangekomen precies zoals omschreven op de website en zonder enige schade. Op het afgesproken moment in huis.

Uistekend!

Precies zoals beschreven! Snelle levering.

Goed product zo als verwacht

Goed ontvangen en product zoals omschreven

Communicatie ging goed en snel verzonden.

Omschrijving van staat van het product zou beter kunnen. Product wel bruikbaar.

Snel en goed

Zeer snelle levering, juiste omschrijving van de staat van het product

Snel bezorgd en mooie prijs.

Snel bezorgd en alles was in orde. De doos die wat beschadigd zou zijn, was bijna niks van te zien.

Zeer goede service

Goedkoop en razendsnel

Producten als omschreven, heldere communicatie, snelle levering en uitstekende prijs.

Snel en goed ingepakt

Razend snelle bezorging en goed verpakt

alles ging lekker vlot. Product was niets mis mee, alleen verpakkking, zoals op de site ook was vermeld, was licht beschadigd. Mooie service om zo geretourneerde goederen opnieuw aan te bieden.

Snelle levering! Goed product!

Gewoon goed geregeld. Snelle levering en het product was heel en zag er prima uit!

Goede eerste kennismaking met Retourplaza.

Snelle sevice, eerlijke omschrijving artikel en verpakking, goede prijs, snelle verzending.

Snelle en goede service

Product verkeerde zoals omschreven in prima staat

Keurig verpakt, snelle levering

Zoals omschreven en verwacht.

helemaal correct

Aankoop helemaal correct afgewikkeld.

Dikke dikke 10

Zo klantvriendelijk proactief, attent

Het product naar wens ontvangen

Duidelijk site en goeie toelichting bij het product over de schade.

Product precies zoals omschreven en levering was al de volgende dag gerwijl het s’avonds was besteld

Goede service komt afspraken na

Het bestelde product werd op de afgesproken dat netjes geleverd en voldoet aan de volwachtingen.

Goede service.

Werd goed geholpen door de klantenservice.

Ben heel blij met mijn aankoop en mijn kat vindt zijn wagentje ook geweldig!

Snel geleverd perfecte staat goede prijs

Mooie tas gekocht die ik graag wilde maar te duur vond met 50% korting aangeschaft. Product was in perfecte staat! Erg blij mee!

Inpakken kan beter maar product is naar tevredenheid

Het betrof een product met een beschadigde verpakking. Alleen het her-inpakken was niet echt handig gedaan, zodat PostNL ook zoiets had van, nou hier is iets misgegaan.

Postbus 456

6710BL Ede