uitstekende service

De levering van de producten was heel snel. Ondanks dat er iets mis was met een van de producten (wat hoogstwaarschijnlijk tijdens de post was gebeurd), werd ik heel goed en snel geholpen. Ook het retourneren verliep vlot. Zal hier zeker vaker wat bestellen!

Goed product, niet te duur, snel geleverd!

Zeer tevreden!

Goede service en bij vragen snel en duidelijk antwoord

Ik had een vraag over de levering die door de corona wat verlaat was. Een duidelijk antwoord en de volgende dag alles keurig geleverd. Iedereen is blij met de tv. Die met een krasje op de verpakking beduidend goedkoper is dan elders.

Goede service en product in top kwaliteit (met label B)!

De medewerkers van Retourplaza waren zeer behulpzaam. Zij hebben uitstekend gecontroleerd of het product in orde was en de verzending nauwlettend in de gaten gehouden. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail, en ik ben onwijs blij met mijn nieuwe scherm voor een zeer scherpe prijs!!

Snelle afhandeling, mooie prijs

Product was nauwelijks beschadigd. Snelle levering. Ik ga hier vaker kijken.

Geenproblemen.

Werd op tijd afgeleverd moet de printer alleen nog aansluiten.

Lekker snel

snelle en goed

Tevreden!

Geen schade zichtbaar op de bestelling, dus nog als nieuw. Ook was het snel geleverd!

perfekte computer

laptop besteld, inderdaad splinternieuw ! voldoet volledig aan de verwachting, prima product, voor een superlage prijs. vlotte levering, helaas niet de volgende werkdag, zoals belooft op de site.

Volledig nieuwe product, snel en goedkoper dan elders

Bijna nieuw voor een stuk minder geld

Als je het nodig heb en je geen probleem heb dat je het niet nieuw uit de winkel in een woord geweldig

Aanrader

Goede service, product precies zoals omschreven, duidelijke foto’s, fijne korting, snelle levering.

Fantastisch snelle levering

Had m’n pakket al direct volgende dag in huis super fijn. Behulpzame klantenservice snelle reactie erg fijn. Nu genieten van m’n tv :-)

Het product in goede staat op tijd geleverd

Het enigste wat beter kan is dat het product wat in de eigen verpakking in een doos is gedaan beter verpakt had kunnen worden met wat extra verpakkingsmateriaal zodat het product niet kon schuiven in de doos

En toen ik toch niet tevreden was met het aangekochte product werd er snel een goede oplossing geboden.

Super service, heel betrouwbaar en een echte aanrader voor een ieder!

Snelle levering, voldeed precies aan de verwachtingen.

Goed en snel!

M'n eerste x hier iets besteld en het werd keurig en snel verzonden en goed ontvangen!

Goef

Snelle service goede omschrijving

Snelle levering en product was zeer goed!

Goede ervaring

Goede cumstomerservice, snelle levering.

Ik heb meerdere aankopen gedaan bij retourplaza. De aankoop wordt snel geleverd. Ook als er een probleem is met het product (wat altijd kan gebeuren met retourproducten) dan wordt dat snel en netjes opgelost is mijn ervaring. Ook de laagste internetprijs garantie wordt netjes nagekomen als je ze wijst op een lagere prijs.

Snel geleverd en hij doet het Prima.

Alleen de doos iets beschadigd, verder werkt hij prima.

Snelle levering en service!

Dag a besteld, volgende dag al in huis. Ondsnks alle corona perikelen in de samenleving. Er mankeerde iets aan het prosuct wat niet vermeld was, wat je ook niet kan weten als je het product zo ziet. Dit hebben ze supersnel en juist opgepakt. Enorme klantvriendelijkheid en gemakkelijk bereikbaar.

Super leuke producten en voordeliger dan elders

Meedere bestellingen hier gedaan en bijna altijd leuke producten tussen die nieuw zijn! Enkel kreeg ik een product die niet werkte of beschadigd was dit wordt vaak opgelost. Alleen na de 14 dagen als een product toch defect is dan ruilen zij dit niet om of krijg je het geld niet terug ook sturen ze het zelf niet naar de fabrikant en dat moet je dan zelf regelen dit is het enigste minpuntje maar voor de rest alle lof over Retourplaza en de klantenservice verdient ook een dikke 10!.

Snel geleverd, product klopte was helemaal keurig ingepakt

Bestelde donderdag 12 uur en het product was er op zaterdag 9 uur! Fijn dat er ook geleverd wordt op zaterdagen, ben zeer tevreden

Retourplaza kan je veilig en snel bestellen. Klantenservice reageert zeer snel. De lamp die ik heb besteld van glas was zeer netjes en veilig ingepakt. Ik was niet thuis toen de bezorger kwam ivm handtekening is het pakket gebracht naar post afhaalpunt daar kon ik hem weer ophalen met een briefje van de bezorger. Kortom bestel met een gerust hart.

Postbus 456

6710BL Ede