Zoals je wil dat het loopt

Nette prijs, snelle levering, nieuw product. Helemaal goed!

Snel en accuraat

Wc. Bril Geberit 4000 gekocht, werk prima.

Snel, goed en betrouwbaar

Via Retourplaze een heteluchtoven besteld. Was snel geleverd, voldeed aan alle verwachtingen. Goed verpakt en voordelig. TOP

Heel tevreden

Snel en precies als verwachting

Snel en precies als verwacht

Snel geleverd en net iets goedkoper,

Super tevreden

Het product was nog tip top in orde, alleen de verpakking was beschadigd. Precies zoals was beloofd. Daarom voor een mooie prijs een goede kinderwagen kunnen kopen. Ideaal!

Supersnel!

Ik had wat besteld en andere da was het er al. Geen 24 maar 12 uur later was het binnen

Snel antwoord en snelle levering.

Het klopt wat ze beloven. Snel antwoord via telefoon en het klopte wat ik besteld had.

Snelle levering, eerlijke omschrijving product

Snelle levering en eerlijke en nauwkeurige omschrijving product

Perfect staat in mijn favorietenlijst💪

Perfect ! Kon het bedrijf niet Maar Zach veel positieve berichten daarom besteld en meteen een code zodat je je pakket kan volgen. Super dank je wel ga zo door dan word je grooooooots

Zoals beloofd en omschreven geleverd

Zeer goed snelle leverimg

Zeer snelle correcte levering

Prijs was zeer aantrekkelijk, En zeer snelle leverng ook op zaterdag. !

Heldere communicatie en snel antwoord

Zou retouplaza zeker aanraden.

Zeer goede, snelle en vriendelijke conmunicatie

Artikel werd beschadigd bezorgd. Dit is heel én snel coulant opgelost!

Uitstekend product en bezorging

Mijn product in beschadigde verpakking kwam als nieuw uit de doos. Dus ben mede door de korting en snelle bezorging zeer tevreden!

Product was zoals omschreven. Snel binnen en tegen een scherpe prijs.

Altijd snelle verzending, goede klantenservice, passen prijzen snel aan om zo de laagste prijs te garanderen

Precies zoals omschreven geleverd zonder problemen.

👍

geen negatieve opmerkingen

een goede snelle koop

een goede snelle koop, TOP

Fantastisch, prima kastje met hoge korting

Slechts lichte verpakking schade... was nauwelijks te zien, inhoud was absoluut onbeschadigd. Super dus, deze site...

Product was als omschreven.

Besodemietert

Berghaus 70 liter rugzak zwart besteld, 50 liter groen ontvangen...dit is een veel goedkoper product, ik voel me in de maling genomen.

Postbus 456

6710BL Ede