Snelle levering artikel keurig in orde

Supersnel verstuurd en ontvangen zoals vermeld op de site!

Goede producten snelle correcte levering

Niks anders dan goed.. Niks aan toe te voegen Mvg ez

Snelle levering.

Kan niet anders zeggen dan, goede website toevallig produkt wat we in de winkel wilde kopen veel voordeliger bij retourplaza kunnen kopen.

Goed en snel, echter een beschadigd "nieuw" product

Bestellen werkt eenvoudig en snel, levering is ook snel. Goede feedback over de status van de bestelling. Helaas bleek een onderdeel van het bestelde zakmes beschadigd te zijn, maar ik kan me voorstellen dat dit bij een retourname over het hoofd is gezien. Daarom ook geen melding van gemaakt, de prijs was erg goed en ik kan het zelf herstellen.

Geweldige service

Onze bestelling had een beschadiging die vooraf niet bij ons bekend was. Na één mail met foto , hebben wij een extra korting gekregen. Super geregeld zonder gedoe.

Snelle reactie, en snel geregeld

Goede ervaring met retour plaza. Jammer genoeg was de oven teveel beschadigd en moest wel retour. Dit ging makkelijk en snel via de mail.

Prima apparaat voor weinig geld

Ik was zoekende naar een mooie karcher 'alleszuiger' deze vond ik met een beschadigde doos hierdoor een mooie deal voor een nieuw apparaat!

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Leuke koopjes en super snelle levering

Goede service wanneer er iets mis is gegaan

betrouwbaar

snelle levering, prima service.

Gewoon goed

Accurate en duidelijke beschrijving en levering conform belofte

Doen wat ze beloven. Zeer tevreden.

Super service

Super snelle service Product is prachtig 100% aan te bevelen

Geleverd zoals omschreven

Het is niet mijn gewoonte om beoordelingen te schrijven maar in dit geval maak ik een uitzondering. De Wolff grasmaaier werd snel geleverd, voldeed precies aan de omschrijving en met een zeer interessante korting. Deze werd achteraf nog eens bijgesteld. Dus een eerlijke policy en geen loze woorden. Ik ben dik tevreden.

Goedkoop en voldoet aan verwachtingen

veel korting Ipv schade aan alleen verpakking. Goed verpakt en snel geleverd

Snelle en correcte levering

De Dyson zou een beschadigde doos hebben. Dit was niet te zien toen hij geleverd werd en de machine zelf was gewoon nieuw en ongebruikt. Er was zelfs niet aan te zien dat hij geprobeerd was. Zeer tevreden!

Snelle verzending, goede communicatie..

Top producten, service en levering!

Voordelig geprijsde producten en een snelle levering.

Mijn contact en communicatie met retourplaza is wel goed gegaan, maar ik ben niet helemaal tevreden met het product die ik heb aangeschaft. Bij de omschrijving stond dat het product in goede staat was en alleen de verpakking was beschadigd. Maar eenmaal het te hebben bevestigd aan de muur bleek dat het kliksysteem, die ervoor zorgt dat twee delen bij mekaar blijven, stuk was. Ik heb het uiteindelijk aan mekaar gelijmd. Omdat ik er pas achter ben gekomen nadat ik het al aan de muur had bevestigd, heb ik besloten om het niet terug te sturen.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, producten zoals beschreven.

Besteld, betaald en gekregen keurig netjes op tijd tegen een mooie prijs.

Snelle levering, gied contact.

Prima prijs en prima service

Een goede deal gevonden op Retourplaza voor een monitor. Besteld en 2 dagen later - zoals afgesproken - in huis.

Postbus 456

6710BL Ede