Prima prijs snelle levering

Inmiddels heb ik verschillende producten gekocht bij retourplaza. Alle producten waren zoals beschreven en werden prima verpakt geleverd.

Netjes op tijd

Product als omschreven.

Goede levering snel en correct.

Had product snel binnen en precies zoals het beschreven was. Ben er erg blij mee.

Op avond besteld, de volgende dag in huis.

Geen vuiltje aan de lucht. Een ijsmachine besteld, trackingcode ontvangen en de volgende dag aan het ijs maken! Tja wat moet je er nog meer van zeggen. Ging gewoon goed,

Geweldig!

Meteen de volgende dag in huis, helemaal nieuw en flinke korting!

Zij doen echt wat ze beloven

De volgende dag leveren? Ja zeker de volgende dag inderdaad geleverd en in de staat zoals vermeld! Een eerljke webwinkel wat een verademing.

Eerst wat vertraging maar toch zelfde geleverd.

Grasmaaimachine begin van avond besteld en zal de volgende dag geleverd worden. Zal een barcode ontvangen maar kreeg deze niet . Telefonisch melding van gemaakt de volgende morgen en door fout aan hun kant niet afgestuurd. Een half uur later barcode binnen gekregen en NOG DEZE AVOND GELEVERD> SUPER TOCH!!

Een overwacht genoegen

Nooit eerder van gehoord, maar via google gevonden. Snel geleverd en exact zoals aangegeven op de website. Prima prijs!

Toppie

Snelle levering, product naar wens

extreem goede service en zeer vriendelijk snel personeel

Een bolderkar met een beschadigde doos besteld, de bolderkar is in perfecte staat aangekomen. Het enige probleem was dat deze een dag te vroeg aan zou komen, waardoor wij deze niet konden aannemen. Door snel (en extreem vriendelijk) optreden van verschillende mensen van retourplaza is alles nog goed gekomen.

Julli zijn echt snel

Ik vind echt leuk met julli

Geweldig goed

Snel en goed en ook noge een mooie prijs top

Makkelijk besteld, goede levering, product werd zoals verwacht geleverd!

Goede prijs voor prima product en service

Mooie kinderwagen gekocht voor een betere prijs dan de meeste andere online aanbieders. Snel geleverd en product in goede staat.

Betrouwbaar snel en duidelijk

Betrouwbaar, snel en duidelijk!

Snel ontvangen!

Direct antwoord per mail op een technisch vraagje!

Alles top

Volgende dag in huis. Artikel zo goed als nieuw. Scherpe prijs. Ik raad dit aan aan kennissen en kom zeer waarschijnlijk terug.

Snelle service, goede aankoop

Precies gevonden wat ik zocht. Een mini koelkastje voor een scherpe prijs. Snelle levering, zoals beloofd. Geen franje, maar gewoon top levering van een in mijn ogen splinternieuw product! Echt aan te raden.

Snelle levering en product nog helemaal Nieuw maar dan stuk goedkoper

Snelle levering en product nog helemaal Nieuw maar dan stuk goedkoper

Picknicktafel

Snel ontvangen

Prima product, prima deal

Het product was in prima staat en de informatie vooraf was goed. Het was jammer van de vertraging van het product, dat eigenlijk voor Vaderdag bedoeld was, maar dat probleem lag blijkbaar bij Postnl.

Prettige Website.

Overzichtelijke website, goed contact over je bestelling en snelle verzending. Niks te klagen.

Pluspunten

Alles is duidelijk.Reageren snel bij vragen en helpen bij problemen.

geen

Postbus 456

6710BL Ede

857820011

Over Retourplaza.nl

Retourplaza geeft nieuwe, retour gestuurde artikelen van diverse webshops uit Nederland na uitgebreide controle een tweede kans, met flinke korting bovenop de laagste internetprijs.