Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden doorgaans tijdige levering en afhaling. Het personeel is vriendelijk en de communicatie is duidelijk. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als redelijk ervaren, met af en toe klachten. Over het algemeen blijft de service betrouwbaar en de ervaring positief.
Top geregeld
8 September 2025
Tom
Pijnacker
De eerste container die geleverd werd had een 40 kuub moeten zijn, maar er is een 30 kuub geleverd. Hier heb ik over gebeld en er zou een restitutie komen. Tot vandaag 2-9-25 niets gehoord. Ga er vanuit dat dit nog geregeld wordt, voor de rest prima geregeld.
2 September 2025
Andre
Hellevoetsluis
Prima maar wel erg duur en jammer dat er geen matrassen in mogen!
2 September 2025
Angela
Breda
Goede communicatie en zeer correcte en vriendelijke chauffeur die kwam halen en brengen
31 August 2025
Jan
Veenhuizen
Alles ging goed en ze prijs is ook prima
30 August 2025
Youss
Wateringen
Toen ze kwamen brengen perfecte gasten Maar gister kwam der een jongen em ophalen Kon geen goede morgen vanaf niks was goed “Anders laat ik em lekker staan “ en pakte em op en was weg geen gedag niks Wat een gigantisch chagarijnige vent En 3x container op factuuradres ipv op de klus
28 August 2025
Remco
Zoetermeer
Super geregeld allemaal
27 August 2025
Micha
Velp
De container was zeer snel geleverd en ook op tijd weer opgehaald
26 August 2025
Laila
Almere
Was snel geregeld en zoals afgesproken op tijd geleverd en opgehaald.
26 August 2025
Huseyin
Barendrecht
Vriendelijke personeel
23 August 2025
Angela
Axel
Ik ben een tevreden klant
23 August 2025
Suresh
Den Haag
Levering en bakwisselckeurig binnen afgesproken tijdsbestek, prettig contact met de telefoniste.
22 August 2025
Richard
Velsen-Noord
Dit bedrijf komt haar beloftes niet na. Maandagavond een container besteld, te plaatsen op woensdag. Geen bevestiging gehad, dus woensdagochtend om 07.35 uur gebeld. Ja, de container wordt vandaag geplaatst. Om 16.54 uur weer gebeld omdat er nog geen container was geplaatst, maar toen werd er al niet meer opgenomen (ondanks dat dit bedrijf claimt tot 17.00 uur open te zijn). Wie betaalt de schade? Ik kan bijna niet meer werken omdat er ongeveer 10 m3 bouwafval in de weg ligt...
20 August 2025
Ruud
Delft
Perfect en snel geregeld!
5 August 2025
Miriam
Haarlem
Container stond er op tijd en de wissel ging prima. Ophalen ging ook prima
2 August 2025
Roeland
Nieuw-Vennep
De container is zonder overleg met de chauffeur perfect geplaatst voor ons huis. En uiteraard ook weer netjes afgevoerd. Zeer makkelijk en overzichtelijk om contact te hebben en te houden voor eventuele vragen en of opmerkingen. De volgende bak komt weer hier vandaan..
1 August 2025
Jan Willem
Nieuw-Lekkerland
De 6m2 puincontainer gehuurd. Goede service via de telefonisten van de klantenservice. Goed bereikbaar, denken goed mee. Kundige chauffeur die de bak keurig op de juiste plek netjes heeft neergezet. Geen onverwachte problemen of kosten gehad.
30 July 2025
Paulien
Geervliet
Had een container besteld voor gemengd tuinafval. Alles verliep volgens afspraak. De prijs was ook gunstig. Al met al zeer tevreden.
29 July 2025
Akif
Den Haag
Bak werd op tijd geleverd en op tijd meegenomen. Telefonisch contact was ook niks op aan te merken!
28 July 2025
Bilal
Amsterdam
Komen afspraken uitstekend na, vriendelijk personeel en goede verscheidenheid in containers.
25 July 2025
Daniel
Den Hoorn
Container is snel en op de goede plek geleverd. Bij levering werd duidelijk aangegeven wanneer, maar bij ophalen niet. Na aanmelden van retour hebben we niets gehoord, en was de container ineens weg.
22 July 2025
Eline
Kinderdijk
Alles was optijd van het brengen en halen, en de chauffeur was ook vriendelijk
22 July 2025
Willem
IJsselstein
Het online menu is in simpele stappen eenvoudig geregeld. De juiste bak is makkelijk te bestellen en op de afgesproken dag gebracht en na een belletje is deze ook weer opgehaald. Ik had nog wat twijfels over of bepaalde afval soorten in mijn bak mochten en heb hierover gebeld en ben hiermee prima geholpen. Mijn conclusie is dat de bak makkelijk te bestellen is en je prima geholpen word bij vragen. De prijs viel ook nog mee. Groetjes Richard
20 July 2025
Richard
Purmerend
Container niet goed geplaatst. Na telefonische contact. Kon ik tegen betaling laten omdraaien.
19 July 2025
Hamid