Pluspunten
Mooie Melano ring gekocht,leuk ingepakt een mooi kaartje EN lekkere snoephartjes erbij... Dat is nog eens een kadootje om uit te pakken! Aanrader om hier te bestellen!
Pluspunten
Superleuk ingepakt! De volgende keer bestel ik weer hier!
Pluspunten
Belde netjes om te zeggen dat het pakketje die dag net niet meer mee kon, en dus een dag later verstuurd zou worden. Netjes ingepakt
Pluspunten
Snelle levering, keurig netjes verpakt met een leuk persoonlijk kaartje
Pluspunten
Zeer goede verzorging van de zending, echt een verrassing. Ook het telefonisch contact zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ontzettend leuke en persoonlijke verpakking!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Persoonlijke noot bij iedere bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top service! Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden betreffende je bestelling en ze doen er alles aan om de bestelling zo spoedig mogelijk te leveren ook als een bepaald product niet op voorraad is! Erg persoonlijk voor een webshop!!
Pluspunten
Snel en vriendelijk geholpen
Pluspunten
Heel vriendelijk, super meedenkend en erg flexibel.
Pluspunten
Echt top! Snelle service en erg mooi ingepakt met een super lief kaartje en cadeautje :) zouden meer bedrijven moeten doen!
Pluspunten
Wat een service vanuit dit bedrijf!! Ze denken met je mee en zijn heel erg behulpzaam. Ring ruilen?? Geen probleem we maken het meteen in orde! Ze handelen snel en reageren snel. Echt een top bedrijf!!
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Alleen maar positief. Levertijd snel, na terug sturen product om te ruilen i.v.m. maat, goede communicatie en mogelijk om levering samen te voegen!
Pluspunten
Snelle levering. Mooi ingepakt. Een lief kaartje erbij. Heel attent!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en kado bij je bestelling
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden over de levertijd en de afspraak hierover ook nakomen, artikelen worden goed en mooi verpakt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Servicegericht , attent personeel
Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt/ingepakt en met leuke kaart!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuk verpakt met persoonlijk handgeschreven berichtje erbij, ik werd er blij van.
VerbeterpuntenDe ring was niet mooi opgepoetst wat ik best jammer vond, is toch de eerste indruk die dan tegen valt.
Pluspunten
Vandaag mijn internet bestelling binnen gekregen! Super leuk ingepakt