Uitstekend!

Niet de gehele levering was in de shop aanwezig, ik werd dan ook direct gebeld om een andere leverdatum af te spreken. Super service!

Mijn bestelling was vertraagd maar netjes een mailtje over gehad en heel erg leuk ingepakt, super!

Goede omschrijving kon zo bestellen en niet lang wachten

Wordt als een cadeautje bezorgd!

Na de bestelling werd in gebeld door de shop. De voorraad zoals op de website aangegeven stond bleek niet overeen te komen met de werkelijke voorraad. Moest dus langer wachten op mijn bestelling dan gebruikelijk. Verder tevreden over de manier van versturen. Was een waar cadeau om uit te pakken!

Leuk assortiment, snel verstuurd

Goed en leuk ingepakt!

Zeer goed goede service

Net wat ik al zei hele goede service had iets verkeerd besteld heel netjes en vlug afgehandeld

De bestelling is vlot gegaan, leuke kortingen, en mooie verpakking. Maar ik was men pakje bijna kwijt. De persoon die men pakje gebracht heeft, heeft is aangebeld en het pakje voor de straat deur gelegd en hij weg. Gelukkig kwam men pa naar huis en zag het allemaal gebeuren. Iedereen kon het mee nemen.

Snelle verzending, prachtig verpakt!

Prettig contact via de telefoon en mail. Snel verzonden en een cadeautje om uit te pakken.

Een echt cadeautje.

Snelle levering, en het pakketje was een echt cadeautje om uit te pakken!

Iedere keer een verrassing!

Alles zo goed verzorgd! Leuk ingepakt! Snelle bezorging, duidelijke faktuur! Top!

Bedrijf waar je enorm klantvriendelijk geholpen wordt

Mijn bestelling waren cadeautjes, die goudkleurig moesten zijn ipv rosé kleur. Retour sturen en omruilen was geen probleem. Er werd zelfs nog telefonisch contact met mij opgenomen om verzending te bevestigen. Ook erg leuk ingepakt met een handgeschreven kaart erbij. Wat een aandacht voor de klant zeg, Top!

Bedrijf dat met je meedenkt

De uitgezochte ring bleek niet op tijd leverbaar voor de verjaardag. Daarom werd ik gemaild en gebeld. "Ik had zelf al even zitten kijken welke ring er het dichtste bij zat. En als het toch niet in de smaak valt, kan ie op onze kosten geretourneerd worden". Kijk, dat is echt klantgericht zijn. Top!

snel, met heel veel aandacht verpakt, uitstekende kwaliteit

snel, met heel veel aandacht verpakt, uitstekende kwaliteit

Super snelle levering. Ondanks dat mijn bestelling niet op voorraad was toch heel snel geleverd!! Een dag na kerst. Met een heel mooi cadeautje erbij dank nogmaals daarvoor.

Super mooi snelle verzending en netjes verzorgt verpakt

Snelle levering ondanks de feestdagen. En als een mooi presentje verpakt. Met enkele persoonlijke woorden op een kaartje

Top service!

Ik had een ring besteld die niet meer op voorraad was. Een half uur later gelijk besteld met de vraag of dat een probleem was (was het niet). Ze zei dat ze der best ging doen om hem op tijd binnen te laten komen (voor zaterdag) En dat is gelukt! Top service.

Al een paar keer besteld bij deze shop. Uitstekende service. Een keer gehad dat er 1 ring niet op voorraad was en er werd meteen contact opgenomen met je om dit te melden. Zowel telefonisch als via de mail. Zeer snelle levering en goed en netjes verpakt. Altijd een klein berichtje erbij als je je bestelling thuis krijgt om je te bedanken voor je bestelling. Het is zelfs zo ingepakt dat je het gevoel krijgt dat je een cadeautje voor jezelf hebt besteld en uitpakt.

Goede service en men denkt mee indien nodig dus echt top

Top service!

Super leuk dat de sieraden zo mooi zijn ingepakt en er met de feestdagen een leuk kaartje bij zat. En snelle levering! Ook al heb ik het zelf besteld, toch leuk om het als een cadeautje te kunnen uitpakken! Feest!

Prima service!

Goede en perfecte service! Mooi ingepakt , en leuk cadeautje erbij omdat er iets met de levering mis was gegaan!

top

bestel al een aantal jaar hier de kerstkado's. Altijd prachtig verpakt en optijd geleverd!

Nette en snelle service

Vrolijk verpakt en snelle levering

Snelle en 'feestelijke' levering

Een snelle levering, met zorg verpakt, een feestje om uit te pakken met een persoonlijke boodschap.

Leuk en goed verpakt en een snelle levering.

Binnenhof 2527

7608KG Almelo