Pluspunten
na bestelling en betaling bleek 1 artikel niet op voorraad te zijn. Ze hebben toen contact met mij opgenomen. Aangezien ik binnen 2 dagen het artikel in huis wilde hebben een alternatief gekozen die duurder was maar kreeg deze voor de zelfde prijs. Snelle service en een ontzettend lief briefje bij aflevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super klantvriendelijk! Leuke verrassing is dat je bestelling leuk is ingepakt
Pluspunten
Kadootje om uit te pakken
Pluspunten
Kaart met persoonlijk bericht. Erg leuk.
Pluspunten
Snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. En super leuk ingepakt.
Pluspunten
Leuk kaartje erbij als dank voor de bestelling, cadeautje was ingepakt, netjes gecommuniceerd dat pakketje later zou komen
Pluspunten
Superleuk ingepakt en met een leuke kaart erbij!!
Pluspunten
Bezorging is prima verlopen, geen bezorgkosten!
Pluspunten
Zeer snel geleverd ,en leuk een kaart erbij was zeer verrassend
Pluspunten
Het bestelde wordt met super veel aandacht ingepakt en verstuurd. Het is echt een kadootje om te krijgen en uit te pakken. Elke keer weer. Echt ontzettend leuk!
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken..
Pluspunten
Er kwam een handgeschreven kaartje bij met snoephartjes echt heel leuk!
Pluspunten
Communicatie: top! Werd netjes gebeld dat er iets helaas niet op voorraad was en een alternatief werd geboden. Verzending daarna ging ook goed en wat was het leuk verpakt zeg! Bedankt!
VerbeterpuntenAls ik een verbeterpunt moet noemen zou het de voorraad op de site beter bijwerken zijn, maar ondanks dat ben ik een zeer tevreden klant, want het is super opgelost!
Pluspunten
Snelle levering. Heel leuk verpakt. Prima communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Communicatie uitmuntend. Ring was niet op voorraad en ik werd netjes de volgende dag gebeld, met de mededeling of het geen verjaardagscadeau was. Twee dagen later lag de ring in de brievenbus. Het was ook heel leuk ingepakt.
Pluspunten
Echt wat super verpakt!! Werd hier zo blij van!
Pluspunten
Bedrijf belde dat de bestelling waarschijnlijk 2 dagen later aan kwam ivm levertijd. Bestelling was erg leuk ingepakt met roze vloeipapier en er zat een leuk handgeschreven bedank kaartje bij. Ik werd er erg vrolijk van
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Goed advies bij bestelling van Melano steentjes. Iets wat niet op voorraad was, werd snel nageleverd. Prima winkel!
Pluspunten
Vond het hele leuke lverrassing hoe mijn aankoop was verpakt met het handgeschrevem briefje en de snoepjes. Heel attent en blijmakend
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel geleverd en met een persoonlijke touch door het briefje en de nette manier van inpakken. Een cadeautje om te krijgen!
VerbeterpuntenOp de bon en in de winkelwagen klopte het plaatje (echt de visual) niet met wat ik besteld had en dat gaf wat verwarring. Ik heb het pakje moeten openmaken om zeker te weten dat ik de juiste bedel ontvangen had.
Pluspunten
Goede communicatie n.a.v. mijn vraag. Zij leveren snel, de post NL bericht dat het geleverd is, echter dat was niet het geval. Wel een dag later, daar kan kiyoh niets aan foen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en heel mooi ingepakt met nog een handgeschreven briefje erbij. Super!!!
Pluspunten
Levering was heel snel, en superleuk verpakt met snoepjes en een persoonlijk kaartje. echt een feestje!