• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurige communicatie over de langere levertijd van mijn ring. Ze hebben hiervoor twee keer gebeld om mij op de hoogte te houden. Toen pakket binnen kwam was ik aangenaam verrast; Mooi ingepakt, écht een cadeautje.

• Prijs

Pluspunten

Verregaande uitstekende en uiterst vriendelijke service

Pluspunten

Leuk ingepakt. Persoonlijk kaartje erbij. Lekkere snoephartjes ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie, zeer attent. Heel feestelijk ingepakte bestelling ontvangen. Een echt verjaardagscadeau!

Geen. Helaas zat er vertraging in mijn bestelling maar dat was buiten hun macht. Ik ontving meteen een belletje en email. Heel netjes!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede communicatie, heel leuk en goed ingepakt. Werd helemaal vrolijk van het handgeschreven persoonlijk kaartje wat erbij zat. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling en prachtig ingepakt!

Geen verbeterpunten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg mooi verpakt en overleg goed gegaan.

Als je iets wilt ruilen aub even bericht dat het binnen is. Verder erg tevreden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Omdat mijn samengestelde ring niet helemaal dezelfde combinatie was als besteld , werd ik de dag erna gebeld door een vriendelijke mevrouw en haar advies stelde ik zeer op prijs. Was net zo mooi ,de dag erna kwam hij met de postbode.

Geen verbeterpunten ,ben tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een super vriendelijke medewerkers! Erg servicegericht!! Ik had een bestelling geplaatst vlak voor kerst. Het ging om 2 Melano steentjes, waarvan er 1 helaas niet voor de kerst binnen kon komen. De medewerkers hebben toch hun best gedaan om het steentje zo snel mogelijk op te sturen. Helaas is er vermoedelijk onderweg iets fout gegaan, want het steentje kwam niet binnen. De medewerkers hebben zelf contact met mij opgenomen, om te vragen of ik de bestelling al ontvangen had, omdat er bij hun informatie stond dat er iets niet goed was gegaan. Toen hebben zij alsnog een steentje opgestuurd en deze had ik de dag erna in huis mét een paar oorbellen. Ik dacht dat dit een foutje in de levering was dus heb even gebeld. Bleek dat het een cadeautje was voor het ongemak (wat in mijn ogen totaal geen ongemak was)! Heel erg bedankt voor de goede service en de klantvriendelijkheid!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering (of de vertraging daarvan). Het pakketje werd ondanks alles keurig op tijd afgeleverd.

order bevestiging per mail.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuk dat er een handgeschreven, persoonlijk kaartje bij zat en het product super leuk was ingepakt, klaar om te geven. De snoepjes en kerstballetjes maken het af. Zo leuk!

Het pakket past niet door de brievenbus. De postbode had dit wel geprobeerd waardoor er 1 kerstballetje was stuk gegaan. Uiteindelijk heeft hij aangebeld en het pakket afgegeven.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer leuke om een pakketje te ontvangen. Heel leuk in gepakt! Leuk dat er een kaartje bij zat. Ik had eerst moeite om contact op te nemen. E-mails kwamen niet toe. Toen er toch een e-mail was toe gekomen. Kreeg ik telkens een vriendelijke reactie terug!

Op de site staat volgende werkdag kan je het pakje verwachten. Het was een weekje wachten op mijn pakket (België)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een lieve mensen werken hier! Ze hebben persoonlijke aandacht voor alle klanten: ook voor de kinderen :) Zijn betrokken en geïnteresseerd. Het is een feest en een echte aanrader om deze winkel een bezoekje te brengen. We komen altijd thuis met de mooiste producten tegen betaalbare prijzen en altijd wordt het met liefde zorgvuldig ingepakt. Het assortiment is veelzijdig en breed. Bedankt lieve Rogier, Annemarie, Chanel en alle anderen. Een bezoek aan jullie winkel is gewoon een waar uitstapje!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice welke de tijd en moeite neemt je te bellen voor verdere info.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Binnenhof 2527