Pluspunten
Snelle communicatie en levering.
VerbeterpuntenOp de inpakafdeling niet meer roken. Alles in de verpakking stonk naar sigarettenrook.
Pluspunten
Super service! Ring verkeerde maat, na telefonisch overleg terug mogen sturen. Met 2 dagen de goede ring mogen ontvangen. Deze was ook nog eens heel mooi ingepakt. En er zat een leuk persoonlijk kaartje bij. Al met al heel erg tevreden.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
leuk verpakt, heel persoonlijk
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat! Mooi verpakt. Geen verzendkosten.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Echt geweldig, zo leuk ingepakt, dank je wel dames
Pluspunten
Goede service, leuke persoonlijke notitie bij bestelling geleverd en super klantvriendelijk. Top shop, komen we zeker meer bij kopen.
Pluspunten
Perfect bedrijf met persoonlijke benadering.
Pluspunten
Wat een leuk ingepakt pakkettje! Heel leuk om te ontvangen.
Pluspunten
Ontzettend leuk en met aandacht ingepakt als cadeautje. Leuk kaartje erbij, heel persoonlijk. Helemaal top!
VerbeterpuntenIk kreeg geen reactie op mijn mail. En toen ik artikelen heb teruggestuurd, hoorde ik ook niets. Tot ik uiteindelijk zelf ben gaan bellen. Alles blijkt in orde te zijn en ik krijg mijn geld terug. En er is me verzekerd dat dit niet de normale gang van zaken is. Dat geloof ik zeker en de ervaring was op dit punt in ieder geval niet positief.
Alle eerst bedankt voor uw beoordeling! Heel vervelend dat u een negatieve ervaring heeft voor wat betreft de communicatie. We vinden het erg vervelend dat u geen bevestiging heeft gehad via de mail, dit is niet gebruikelijk. Wij hopen in de toekomst u beter van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Walk In Shop
Pluspunten
Ring besteld. Geweldig leuk ingepakt, echt een cadeautje!
Pluspunten
bij retour werd ik gebeld of ik andere maat wilde, niet dus, en volgende dag geld teruggestort
Verbeterpuntenmaten bij stenen van ringen zetten, om vergissingen en postzegels voor retour tegen te gaan
Pluspunten
Supersnelle en zeer mooi verpakte levering met persoonlijke noot: complimenten en een absolute aanrader!
VerbeterpuntenViel me op dat de door mij bestelde aanvulring van ixxxi echt een andere kleur heeft dan de ringen die ik er nu 1 jaar van draag: kwaliteit van de ring gaat of snel achteruit of de kleur van het materiaal is recent aangepast
Pluspunten
Gistermiddag voor het eerst een bestelling geplaatst. Even leek het dat ik geen bevestiging ontvangen had, maar deze bleek tussen de spam te staan zoals telefonisch doorgegeven was door een vriendelijke medewerkster. Vanmiddag blij verrast dat het pakketje in de brievenbus zat. En wat een mooi ingepakt pakketje! De factuur netjes in een roze envelop, ixxxi vulring in een doosje ook ingepakt in een roze papiertje en een handgeschreven kaartje erbij! Echt een cadeautje! Super gedaan Walk in Shop! Ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen. Mijn complimenten.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als e-mailtjes niet meer bij de SPAM terecht zouden komen. Voor de rest: ga zo door waar jullie mee bezig zijn! Daar worden klanten blij van.
Pluspunten
Mijn bestelling werd heel mooi ingepakt!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie. Heel leuk ingepakt. Al een kadootje op zich.
Pluspunten
Snelle levering en zeer persoonlijke benadering. Cadeaus waren perfect ingepakt met een paar leuke verrassingen.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering en superleuk verpakt!
Pluspunten
Vriendelijk en kundig te woord gestaan, volgende dag bestelling al ontvangen. Wat een verrassing.. zo leuk verpakt!!
Pluspunten
Wat een super leuk bedrijf! Geweldig zo als ik pakketje tot twee keer toe binnen kreeg! Gewoon een cadeautje waar je blij van wordt!
Pluspunten
Werd meteen ingelicht over een niet op dat moment aanwezige ring. De verpakking was met de grootst mogelijke aandacht gedaan. Erg mooi en origineel.
VerbeterpuntenJammer dat een ring in de verkeerde maat was opgestuurd. Dit is meteen opgelost. Heb de ring samen met een te veel aan opgestuurde ringen (foutje?) teruggestuurd.
Pluspunten
Erg goede service
Pluspunten
Super leuk ingepakt... Echt zo leuk om te ontvangen...
Pluspunten
Ze belde me persoonlijk op dat ze het product niet hadden en stelde een vervangend product voor.