3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie en levering.

Op de inpakafdeling niet meer roken. Alles in de verpakking stonk naar sigarettenrook.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service! Ring verkeerde maat, na telefonisch overleg terug mogen sturen. Met 2 dagen de goede ring mogen ontvangen. Deze was ook nog eens heel mooi ingepakt. En er zat een leuk persoonlijk kaartje bij. Al met al heel erg tevreden.

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

leuk verpakt, heel persoonlijk

N.v.t.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat! Mooi verpakt. Geen verzendkosten.

Ga zo door!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Echt geweldig, zo leuk ingepakt, dank je wel dames

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, leuke persoonlijke notitie bij bestelling geleverd en super klantvriendelijk. Top shop, komen we zeker meer bij kopen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfect bedrijf met persoonlijke benadering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een leuk ingepakt pakkettje! Heel leuk om te ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontzettend leuk en met aandacht ingepakt als cadeautje. Leuk kaartje erbij, heel persoonlijk. Helemaal top!

Ik kreeg geen reactie op mijn mail. En toen ik artikelen heb teruggestuurd, hoorde ik ook niets. Tot ik uiteindelijk zelf ben gaan bellen. Alles blijkt in orde te zijn en ik krijg mijn geld terug. En er is me verzekerd dat dit niet de normale gang van zaken is. Dat geloof ik zeker en de ervaring was op dit punt in ieder geval niet positief.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ring besteld. Geweldig leuk ingepakt, echt een cadeautje!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bij retour werd ik gebeld of ik andere maat wilde, niet dus, en volgende dag geld teruggestort

maten bij stenen van ringen zetten, om vergissingen en postzegels voor retour tegen te gaan

Pluspunten

Supersnelle en zeer mooi verpakte levering met persoonlijke noot: complimenten en een absolute aanrader!

Viel me op dat de door mij bestelde aanvulring van ixxxi echt een andere kleur heeft dan de ringen die ik er nu 1 jaar van draag: kwaliteit van de ring gaat of snel achteruit of de kleur van het materiaal is recent aangepast

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gistermiddag voor het eerst een bestelling geplaatst. Even leek het dat ik geen bevestiging ontvangen had, maar deze bleek tussen de spam te staan zoals telefonisch doorgegeven was door een vriendelijke medewerkster. Vanmiddag blij verrast dat het pakketje in de brievenbus zat. En wat een mooi ingepakt pakketje! De factuur netjes in een roze envelop, ixxxi vulring in een doosje ook ingepakt in een roze papiertje en een handgeschreven kaartje erbij! Echt een cadeautje! Super gedaan Walk in Shop! Ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen. Mijn complimenten.

Het zou fijn zijn als e-mailtjes niet meer bij de SPAM terecht zouden komen. Voor de rest: ga zo door waar jullie mee bezig zijn! Daar worden klanten blij van.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mijn bestelling werd heel mooi ingepakt!

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie. Heel leuk ingepakt. Al een kadootje op zich.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en zeer persoonlijke benadering. Cadeaus waren perfect ingepakt met een paar leuke verrassingen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering en superleuk verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk en kundig te woord gestaan, volgende dag bestelling al ontvangen. Wat een verrassing.. zo leuk verpakt!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een super leuk bedrijf! Geweldig zo als ik pakketje tot twee keer toe binnen kreeg! Gewoon een cadeautje waar je blij van wordt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Werd meteen ingelicht over een niet op dat moment aanwezige ring. De verpakking was met de grootst mogelijke aandacht gedaan. Erg mooi en origineel.

Jammer dat een ring in de verkeerde maat was opgestuurd. Dit is meteen opgelost. Heb de ring samen met een te veel aan opgestuurde ringen (foutje?) teruggestuurd.

Pluspunten

Erg goede service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuk ingepakt... Echt zo leuk om te ontvangen...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ze belde me persoonlijk op dat ze het product niet hadden en stelde een vervangend product voor.

Binnenhof 2527

7608KG Almelo