Pluspunten
Snelle info over vertraagde levering met excuus. De levering volgde dag later in feestelijke verpakking
De portemonnee stink ontzettend naar rook. Is er nog sterds niet uit die vieze geur.
Pluspunten
Erg vriendelijk en behulpzaam en het product was prachtig ingepakt!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, erg leuk verpakt, echt kadootje om te ontvangen. Al met al zeer tevreden.
Pluspunten
Leuk, het bijgevoegde kaartje met bedankje
Pluspunten
Heel snel geleverd en mooi product.
Pluspunten
Goede service en snelle levering.
Pluspunten
Zeer behulpzaam/klantvriendelijk
Pluspunten
Snelle levering met een super leuk persoonlijk kaartje erbij
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering, goede website
Pluspunten
Heel fijn geholpen de keten dat ik wat bij jullie heb gekocht! Het zag er altijd ontzettend leuk en verzorgd uit!!
Pluspunten
Super service , ze hadden iets verkeerd geleverd 1 mailtje en kreeg direct reactie en een dag later in huis en wat extra erbij!! Helemaal top
Pluspunten
Prachtig verpakt en leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat
Pluspunten
Leuk dat het moederdagkado is ingepakt!
Pluspunten
Telefonisch op de hoogte gehouden hoe/wat Echt een aanrader dit bedrijf
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Het handgeschreven kaartje en leuk verpakte doosje maakt het nog leuker om het pakketje te ontvangen!
VerbeterpuntenNv
Pluspunten
Goede klantenservice met bij een probleem goede oplossing.
VerbeterpuntenZou fijn zijn als een mail binnen een dag beantwoord is. Moest telkens 2 keer mailen voordat ik een reactie.kreeg.
Pluspunten
Een handgeschreven kaart met een bedankje!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en super verpakt met ook nog persoonlijke boodschap erbij en snoepjes, erg leuk!!
VerbeterpuntenKan niks bedenken, was perfect!
Pluspunten
Snelle levering, superleuk verpakt met een aardigheidje erbij. Heel leuk!
Pluspunten
Het artikel bleek uiteindelijk helaas niet het juiste voor mij te zijn, maar ik ben super goed geholpen. Ze hebben meermaals contact met mij gehad hierover en hebben er alles aangedaan om mij uiteindelijk toch nog aan het juiste artikel te helpen. Helaas is dit niet gelukt, maar klantvriendelijk en service staat op nummer 1!