Filters

8

prima accu na revisie

Het duurde soms langer dat er bericht gegeven werd over de status van de revisie, heeft vast te maken met de drukte maar altijd beter iets later berichten dan helemaal geen berichten.

 • Aanbevelen? Ja
2

Teleurstellend

Tot nu toe geen goede ervaring met dit bedrijf, komen de afspraken niet na. Na 7 weken wachten de opdracht maar geannuleerd, dit houdt in dat ik mijn accu kwijt ben. Via een andere webshop een nieuwe accu besteld en deze is binnen 1 dag geleverd, nog € 70,- goedkoper ook. Kreeg hier zelfs nog een gratis acculader bij. Spijt dat ik dit niet in één keer heb gedaan, had 7 weken wachten gescheeld. Voor mij geen fietaccu-revisie meer!

 • Aanbevelen? Nee
9

Goede en duurzame oplossing

Fietsaccu-revisie.nl heb ik ervaren als een goed en duurzaam alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe accu. Van intake tot de afhandeling duidelijke informatie op de site en goed bereikbaar via o.a. de app.

 • Aanbevelen? Ja
8

Echt een top service de batterij is weer helemaal de oude!

Na mijn batterij revisie van mijn VanMoof fiets die weer uitstekend! Het enige wat lastig was is dat de VanMoof batterij niet in een gewone verzenddoos paste.

 • Aanbevelen? Ja
8

zo goed als perfect

Goede en nette inname en afgifte van de te reviseren fietsaccu met goede administratieve verwerking. Gekozen voor brengen en ophalen in Tilburg, wat goed te doen is. Accu keurig hersteld en meteen bruikbaar. Enige minpuntje is dat de duur van de controle en revisie veel langer duurde dan aangegeven bij afgifte, zonder dat hier tussentijds via bijvoorbeeld het "track&trace" van de voortgang via internet iets over werd gemeld. Uiteindelijk zelf gebeld en daarna is alles verder goed opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja
1

Ronduit slecht: loze beloftes

25 maart accu opgestuurd en na 7,5 weken nog steeds niet terugontvangen terwijl 2-3 weken was aangegeven en nog steeds wordt gecommuniceerd dat het enkele dagen langer kan duren. Als je kunt rekenen: reken er maar niet op! Ben benieuwd of er na enkele malen telefonisch contact het bos ingestuurd te zijn morgen wel een eerlijke terugkoppeling komt over hoe lang het nog duurt en men zich niet verschuilt achter een digitaal voortgangsscherm.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Christian, Bedankt voor uw reactie. Het spijt ons dat de revisie van uw accu veel langer heeft geduurd dan vooraf gecommuniceerd. In de periode dat uw accu bij ons is ingeboekt, hebben wij in een zeer korte tijd enorm veel revisieaanvragen moeten verwerken. Voor een groot gedeelte van de accu's hebben we dit kunnen opvangen, maar helaas is er ook een grote groep die te lang heeft moeten wachten. We begrijpen ook hoe ontzettend vervelend het is juist in deze periode van het jaar uw accu te moeten missen en dat betreuren we zeer. Ondanks dat we ons uiterste best gedaan hebben de revisies binnen de afgesproken termijn te verwerken, is dat bij een gedeelte van onze klantengroep helemaal niet gelukt. Dit nemen we onszelf kwalijk en hier willen we dan ook onze excuses voor maken. We hopen dat de gereviseerde accu in elk geval naar wens presteert en we werken momenteel hard aan de resterende orders, om dit soort teleurstellingen te voorkomen. We danken u wel voor de terugkoppeling en het vertrouwen dat u ons heeft gegeven. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl

1

GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE, …. je verdrinkt !!!!

Ik heb met een medewerkster J. op 27 mrt jl een heel gesprek gevoerd alvorens ik mijn bestelling geplaatst heb, vooral omdat ik ook een zeer slechte review gelezen had. We zeiden nog tegen elkaar “ okee, er kan wel eens iets misgaan, de waarde zit ‘m in het goed en eerlijk! Oplossen v h probleem. En wat heb ik nu aan de hand : Jawel, exact het verhaal van die zeer negatieve review ( die achteraf gezien geheel op waarheid berustte.) Tijdens het revisie proces gaan duidelijk zaken mis, waar de klant met een extra betaling voor mag opdraaien, want je wordt letterlijk met je rug tegen de muur gezet “ wilt u een werkende accu of geen accu ….” Ga als klant maar bewijzen wat er zich in Tilburg afspeelt Tav Directie >> Goed uitgedacht bedijfsprofiel = pure geldklopperij SCHANDALIG Ik heb een officiële klacht ingediend bij KASSA, want wat jullie presteren is zwaar bedroevend. Jullie misleiden de klant compleet. Er gaan zaken mis tijdens het revisieproces en als dank mag je als klant daar nog eens, in dit geval 75 euro EXTRA voor betalen en dan moet je nog maar afwachten of de accu écht gereviseerd is of dat we hier te maken hebben met pure geldklopperij. Ik heb er geen andere woorden voor. Schande, temeer omdat jullie ook nog BOVAG voeren.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Miriam, Bedankt voor uw beoordeling. Natuurlijk begrijpen we dat het vervelend is dat er kosten voor extra reparatiewerkzaamheden gemaakt moeten worden, maar wij herkennen ons niet in deze kritiek en willen het graag nogmaals toelichten. In de meeste gevallen kunnen wij voor het vooraf gecommuniceerde bedrag de revisie (lees: het vervangen van de energiecellen) van A tot Z doorvoeren, ervan uitgaande dat dat de accu voor de rest nog in orde is. Wanneer wij constateren dat de printplaat (BMS) van de accu niet meer goed functioneert zijn wij ook genoodzaakt om dit onderdeel te vervangen om de accu werkend te krijgen. De extra reparatiehandelingen zijn niet standaard inbegrepen bij de revisie van uw type accu (anders hadden we dit op de productpagina vermeld). U geeft het volgende aan: “Tijdens het revisie proces gaan duidelijk zaken mis, waar de klant met een extra betaling voor mag opdraaien, want je wordt letterlijk met je rug tegen de muur gezet”. Tijdens de revisie van uw accu is feitelijk niets misgegaan: de printplaat (BMS) van uw accu zorgt voor een onbalans in het batterijpakket, een veelvoorkomend probleem bij dit type accu. Op het moment dat wij dit niet vervangen zult u geen verbetering zien in de actieradius en daarbij kan dit tot potentieel onveilige situaties leiden en vandaar dat wij u de keuze voorleggen: óf we repareren het onderdeel, óf we zijn genoodzaakt het product onherstelbaar te verklaren. Daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid om een volledig nieuwe accu van dit type te bestellen. Het is totaal niet onze bedoeling geweest om u met de rug tegen de muur te zetten. Ook willen we u wijzen op het feit dat onze werkwijze duidelijk wordt gecommuniceerd in de instructies die u van ons vooraf heeft ontvangen: “Als wij vaststellen dat de accu niet (veilig) functioneert door een defect in de printplaat (BMS), dan zijn we genoodzaakt om behalve de energiecellen ook dit onderdeel te vervangen. We zullen altijd eerst persoonlijk contact met u opnemen voordat er additionele reparaties worden doorgevoerd om de accu werkend te krijgen. Als u niet wil dat ook de printplaat vervangen wordt, dan moeten wij de accu als ‘onherstelbaar’ aanmerken en in dat geval kan alleen de aangeleverde behuizing met toebehoren worden geretourneerd.” We hopen dat we onze procedure iets beter hebben kunnen toelichten en dat u begrijpt dat deze werkwijze noodzakelijk is, omdat wij pas definitief uitspraak kunnen doen over de werkzaamheden als we de accu in productie hebben genomen. Indien u nog steeds het gevoel heeft dat dit niet correct is adviseren we u contact op te nemen met de geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg. De commissie doet objectief onderzoek en kan een bindende uitspraak doen als u het niet eens bent met de gang van zaken. U mag natuurlijk ook nogmaals contact opnemen met onze eigen klantenservice, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl

7

voldoet aan verwachting

De revisie is prima uitgevoerd maar het duurde wel wat langer dan verwacht ik had graag wel een officiële rekening ontvangen in verband met garantie

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk geleverd !

Dit revisiebedrijf gekozen vanwege de professionele uitstraling. En ze waren bereid (in staat) om de accu van mijn e-bike van 11 jaar oud nog te reviseren. Ook nog met een grotere capaciteit. Dat is probleemloos gelukt. Ik kan er weer enkele jaren gebruik van maken, neem ik aan. Alleen de benodigde tijd voor de revisie was langer dan eerst beloofd. Vanwege hun succes in de markt, neem ik dan maar aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

accu prima gereviseerd (vanmoof s3)

Enige aanvulling is dat ik nooit een factuur heb ontvangen met specificatie van werkzaamheden. Maar uiteindelijk gaat het om de gereviseerde accu die het gewoon weer doet.

 • Aanbevelen? Ja
2

Beschadigde accu en meer dan een maand wachten.

Helaas een zeer slechte ervaring met fietsaccu revisie. Het duurde en het duurde maar . Vervolgens even een belletje gedaan en zei dat ik al een maand aan het wachten ben , de telefoniste zei dat ze me toevallig vandaag nog wou bellen over de accu ( ja natuurlijk!) . Na z'n 5+ weken de accu weer mogen ontvangen zie ik dat de accu schade heeft aan bijde kanten , vermoed dat ze de accu niet makkelijk open kregen waardoor deze nu flink beschadigd is. Daarnaast is mijn accu bij de laatste 10 gigantisch snel op dit was voorheen nooit zo. Kortom 1 x en nooit meer helaas.

 • Aanbevelen? Nee
2

Slechte en onterechte communicatie

Mijn accu 27 afgegeven bij de balie. Hier werd mijn verteld dat de werkzaamheden iets langer zouden duren dan de 10 werkdagen. Na 3 weken contact opgenomen omdat ik nog steeds niets gehoord had. Het antwoord was dat het iets langer duurt dan op de site staat aangegeven maar de status van het proces was niet door te geven. Op de site stond alleen maar dat deze in productie was. Maar de accu zou de volgende week wel gereed zijn. Na 4 weken nog maar eens bellen met hetzelfde resultaat als boven. Weer geen duidelijkheid. Uiteindelijk is mijn accu na ruim 5 weken hersteld. Kan de klant hier niet duidelijker en eerlijker over geïnformeerd worden.

 • Aanbevelen? Nee
8

We gebruiken de fietsen niet iedere dag, dus het duurt even voor deze 5 keer is leeggereden.

De afspraak maken en het opsturen en terug ontvangen van de batterijen is uitstekend geregeld. Alleen hadden wij de batterijen in de oorspronkelijke doosjes gedaan en deze zijn niet mee teruggekomen. Of de batterijen ook daadwerkelijk goed werken kunnen wij nu nog niet beoordelen (pas 1 keer van de 5 keer leeggereden). Daar kunnen we dus nog niets over zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede service, helaas later geleverd dan afgesproken

De geleverde accu voldoet prima, zoals verwacht. De levering viel helaas tegen. Direct na versturen werd al duidelijk dat de geadverteerde verwerkingstijd van 2 weken niet gehaald ging worden. Het zou nog 5 dagen langer duren, maar uiteindelijk werd het 4 weken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer als nieuw

10 jaar oude accu, na revisie weer als nieuw! Instructie en verzendingen prima, doorlooptijd was iets meer, doch kwaliteit maakt het goed.

 • Aanbevelen? Ja
7

Het duurde lang, maar het resultaat mag er zijn.

Toen ik mijn fietsaccu bij het bedrijf aanleverde, werd mij verteld dat ik de accu binnen 10 werkdagen retour kon verwachten. Dit is 5 weken geworden. Met het resultaat ben ik erg blij. De actieradius van mijn fiets is boven verwachting toegenomen, zodat ik niet meer met de oplader in de fietstas op pad moet.

 • Aanbevelen? Ja
4

Matig

Blij dat mijn accu gereviseerd is. Er word vermeld dat je binnen 24 uur een mail krijgt als de accu ontvangen is. Dat gebeurt niet, en contact krijgen is heel lastig telefoon sta je uren in de wacht. Het heeft twee en halve maand geduurd voordat ik mijn accu weer had. Het zou mooi zijn als dit eerlijk vermeld word op de site. Nu afwachten of mijn accu het weer even vol houd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ingrid, Bedankt voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen dat de accu in goede orde weer als nieuw bij u aangekomen is. U merkt terecht op dat de revisie van uw accu langer heeft geduurd dan gepland. Hiervoor willen we excuses maken en we hopen dat u desondanks tevreden bent met de prestaties van uw accu. Graag willen we wel een aantal nuances aanbrengen in uw feedback. Ten eerste de telefonische wachtrij: in het slechtste geval kan er op piekmomenten een telefonische wachtrij ontstaan die kan oplopen tot enkele minuten, maar zeker geen uren of zelfs halve uren. Ten tweede de geschetste doorlooptijd: hier maakt u echt een vergissing. In uw geval is de doorlooptijd iets langer uitgevallen dan de geplande 15 werkdagen, maar ook absoluut geen 2,5 (!) maanden. Zoals gezegd betreuren we het dat u te lang op de revisie heeft moeten wachten. In deze voor ons drukste periode van het jaar proberen we alles op alles te zetten om klanten niet te lang zonder accu te laten zitten. Helaas lukt dat niet altijd, waardoor de vooraf gecommuniceerde doorlooptijd overschreden wordt. Echter, onder geen enkele conditie is het mogelijk dat een klant zo lang op een revisie moet wachten, zonder dat wij tussentijds een alternatief hebben aangeboden. We gaan er nogmaals vanuit uit dat u een misrekening heeft gemaakt, maar graag willen we dit wel even rechtzetten. Als u nog vragen, opmerkingen, of klachten heeft kunt u altijd even opnieuw contact met ons opnemen, maar voor nu wensen we u veel plezierige kilometers met uw e-bike. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl

10

duidelijk goed georganiseerd

het toezenden is zeer duidelijk de communicatie is goed en snel tijdens reparatie retour bezorgen gaat heel soepel accu werkt weer als nieuw

 • Aanbevelen? Ja
6

Accu kapot terwijl deze nog goed werkte voor het opsturen.

De fiets van mijn dochter is nog in goede staat, maar de capaciteit van de accu begint af te nemen. Daarom heb ik besloten om de accu te laten reviseren. Ik heb de accu opgestuurd en vijf weken gewacht, terwijl op hun website staat vermeld dat het proces tussen de 2 en 3 weken duurt. Toen besloten om zelf een e-mail te sturen om te vragen waar mijn accu bleef. De volgende dag kreeg ik een e-mail terug waarin stond dat het Battery Management System (BMS) kapot was en dat ze alles zouden terugsturen. Er was niets mis met de accu voordat we hem opstuurden, behalve dat de capaciteit niet erg goed meer was. Dit hebben we aangegeven, maar zij beweren dat ze niets bijzonders hebben gedaan. Simpel gezegd, er moet iets met de accu zijn gebeurd terwijl deze bij hen was. Bovendien brengen ze hiervoor €10 onderzoekskosten in rekening. Nu zit ik met een accu die niet meer werkt en daardoor ook mijn fiets van mijn dochter niet meer bruikbaar. Edit na een zeer slechte ervaring en deze review hebben ze contact met mij opgenomen en toch de accu kunnen redden en deze versneld opgestuurd (alle bij elkaar was het toch nog 6 weken). Ik ben blij om te zien dat het bij dit bedrijf toch nog anders kan, mijn ervaring is hierdoor een stuk positiever.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Thijse, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de uitkomst van de revisie voor de accu van uw dochter zo uitgepakt heeft. Daarnaast zijn we in de communicatie tekort geschoten en daarvoor willen we onze excuses maken. Helaas hebben wij momenteel te maken met zeer grote seizoensdrukte, waardoor de afgelopen periode niet alle orders de aandacht hebben gekregen, die ze normaal wel krijgen. Onze klantenservice neemt op korte termijn even contact met u op. Hopelijk kunnen we samen alsnog tot een wenselijke oplossing komen, zodat uw dochter gewoon kan blijven fietsen. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl

8

Positieve ervaring

Positief, maar het heeft een maand geduurd tussen aankomst en retour ontvangen van de tietsaccu

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Ook prijs prestatie is prima. De kwalitiet moet uiteraard nog blijken want we zijn pas een week verder en nog geen twee jaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top mensen

Super geholpen, top accu. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig topbedrijf

Heel tevreden over het verloop. Ik kreeg ook netjes een mailtje dat het wegens drukte iets zou uitlopen. Daarna de accu zoals afgesproken ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn fiets rijdt weer heerlijk

Ziet er weer als nieuw uit. Rijd goed

 • Aanbevelen? Ja
2

Ik wou dat ik minder dan 1 kon geven

Wat een vreselijk klantonvriendelijk bedrijf. Het leek veelbelovend, voorgesprek gehad via de app, aangegeven wat er aan de accu mankeerde, het leek allemaal goed te komen. Ik had de accu aangemeld voor ik op vakantie ging, zou hem 1 of 2 dagen na terugkomst ontvangen. Echter was er vertraging vanuit een leverancier, MAAR dit is NIET naar mij doorgecommuniceerd. Het is dat ik zelf contact zocht op de verwachtte leverdatum. Anders had ik gewoon van niks geweten, wat ronduit bespottelijk is. Vervolgens bleek de accu exact dezelfde problemen te hebben die er bij aanmelding al waren, er is simpelweg niks gedaan met wat ik aan had gegeven. De accu had ook absoluut niet de capaciteit die gefactureerd werd. De werkplaats communiceert niet met kantoor, kantoor niet met de klant. Je krijgt extreem minimaal reactie als je een mail stuurt, zelfs als je een vraag beantwoord die zij gesteld hebben. Ik betaal niet voor iets dat niet gebeurd is, dus na een hoop (gebrek aan) mail conversatie (bij een conversatie reageert de ene partij op de andere, en precies daar ontbrak het aan) werd er gedreigd met incasso, ik heb de accu nogmaals opgestuurd zodat ze hun gebrekkige reparatie konden oplossen. Ze beweren het niet te kunnen vinden 'ze hebben zelfs de accu naast andere accu's van het zelfde type gehouden, en die zijn exact hetzelfde formaat' ja, zo kan ik het zelf ook. Stel prutsers, de afmeting zegt niks over of de accu naar behoren functioneert, hij is niet in orde, ondanks hun onkunde om het probleem vast te kunnen stellen en op te lossen. Ik kan nu dus leuk op zoek naar een nieuwe accu, omdat deze lui denken dat een rolmaat de oplossing is. En daar zit je dan WEKEN voor zonder accu, met ov kosten als tussentijdse oplossing, en achteraf alsnog een nieuwe moeten kopen. Gatverdamme wat een baggerbedrijf

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Nadine, Bedankt voor uw reactie. We begrijpen uw teleurstelling, omdat de accurevisie niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Na meerdere herinspecties en prestatietesten hebben we uw klacht niet kunnen reproduceren, wat natuurlijk heel vervelend is voor beide partijen. Om die reden hebben we geprobeerd een coulante houding aan te nemen wat betreft de betaaltermijn en getracht mee te denken aan een oplossing. Helaas is het niet gelukt om er samen uit te komen en dat betreuren we. Desalniettemin danken we u voor het vertrouwen en wensen we u succes met het vinden van een vervangende accu voor uw fiets. Vriendelijke groet, Team Fietsaccu-revisie.nl

Bedrijfsgegevens

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

013-2045014

[email protected]

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.