Pluspunten

Snel afgehandeld . Duidelijke uitleg.

Of het goed heeft geholpen dat kan ik pas eind van de zomer zeggen.

Pluspunten

snelle service goede uitleg

nvt

Pluspunten

duidelijke communicatie en aanbevelingen

Bij verzending na revisie ontstond uit de e-mails de indruk dat de accu thuis zou worden bezorgd, maar dit bleek bij een DPD-punt te worden. Dit is op slechts enkele minuten wandelen, dus geen ernstig bezwaar, maar wel verwarrend.

Pluspunten

-Ik moet nog ervaren hoe de accu zich houdt. -Komen de afspraken wel goed na. -Mogelijkheid om achteraf te betalen.

Tot op heden geen.

Pluspunten

snel geleverd nl 10 dagen

Pluspunten

Snelle service, Duidelijke instructies voor opsturen. Goede accu geleverd, die inderdaad meer kilometers ondersteund!

Pluspunten

Pluspunten

voldoende informatie op de site en terug bezorgd binnen de toe gezegde revisie tijd hopelijk dat de accu de beloofde actieradius haalt

net jammer dat het pdf bestanden niet uit te printen warren het was wel te lezen op PC scherm dus geen groot probleem meer een aandacht puntje

Pluspunten

Gewoonweg een TOP bedrijf!

Pluspunten

The exact date set for delieveried was ok, very quick services.

Pluspunten

Snelle en duidelijke instructie Positief dat achteraf betalen mogelijk is. Duidelijk op papier hoe na revisie de acuu het beste gebruikt kan worden. Zorgvuldige verpakking Duidelijke communicatie via de mail.

Pluspunten

Heel snelle en nette verwerking van de accu revisie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede voorlichting over gebruik gereviseerde accu. probleem wordt netjes uitgelegd.

Pluspunten

Snel en Goed

N.V.T.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van de revisie is verlopen zoals op de website aangegeven. De eerste ervaringen zijn positief.

Pluspunten

De accu was al weer snel terug. Mijn fiets is een oudje en ik had gehoopt dat bij een revisie de accu een kleine 20 km mee zou gaan. Helaas haalt hij niet verder dan een km of 12-15. Ik denk echter dat dat aan de fiets ligt. Deze is al van 2002. Als ik het van te voren had geweten had ik het misschien niet gedaan, maar dit heeft niets met het bedrijf te maken.

geen

Pluspunten

top geregeld alles volgens afspraak

Pluspunten

goede afspraken, instructies duidelijk, battery werkt uitstekend met een goed bereik.

geen

Pluspunten

duidelijke communicatie snelle afhandeling goed resultaat

ga zo door!

Pluspunten

Goede snelheid en kwaliteit, duidelijke communicatie

Pluspunten

Alle afspraken correct nagekomen

Nihil

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very good service. The range of my pedelec has been multiplied by 2,5 compared to the original battery capacity. Battery works fine

Pluspunten

Bedrijf geeft goede info hoe te handelen bij revisie accu Bedrijf komt levertijd max 2wk na Volgen Track en Trace via diverse mails. Accu heeft minimaal zijn '"oude" capaciteit weer terug Na enkele keren volledig opladen moet capaciteit nog groter worden. tot op heden erg tevreden over revisie van onze fietsen Multicycle. gr.Sjoerd

Misschien een mail als pakket is aangekomen, kun je ook volgen via track en trace van post.nl.

Pluspunten

Werkzaamheden ruim binnen de beloofde tijd geregeld. Verzending liep goed en netjes verpakt. tussen de eerst en tweede oplading ruime aantal km's gereden +/- 50km.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.