Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Accu was binnen de afgesproken tijd weer terug. Netjes thuis afgeleverd. En ik kon achteraf betalen. Wat ook fijn is. Hij doet het weer prima.

Pluspunten

Alles heel duidelijk uitgelegd over verzending e.d. en advies over het juiste gebruik van de accu’s na ontvangst.

Pluspunten

Correcte afhandeling zoals op de website beloofd. Upgrade naar platinum ook positief rijdt nu 100 km in de middelste stand. (gazelle innergy orange) Binnenkort gaat de fietsaccu van mijn vrouw ook gereviseerd worden bij dit bedrijf!!

Geen.

Pluspunten

alles vlekkeloos verlopen zoals op voorhand vermeld. snelle afhandeling! batterij in orde,

misschien ook gratis verzending vanuit België!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke, instructieve website. Uitstekend bestelproces met gratis verzending en adressticker voor pakket.

Pakketleverancier heeft pakket op verkeerd adres afgeleverd, plm. 1,5 km van mijn adres.

Pluspunten

Correcte afhandeling, informatief.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correct met uitleg omtrent je accu en duidelijk

Pluspunten

Zeer goede service, ik heb er nog niet mee gereden.maar vertrouw erop dat het goed zal gaan en heb gezien dat ik 12 maanden garantie heb dus tegen die tijd weet ik het ?

Pluspunten

Great service, received my battery in the promised time and could test it out before making a payment. Would definitely recommend this to anyone!

Pluspunten

Goede kwaliteit, betrouwbaar, accu sterk verbeterd hoewel net zo sterk als voorheen, gaat wel langer mee, best goedkoop, ook PDF in mail na afloop met instructies hoe op te laden voor eerste gebruik.

Weet niet of het een verbeterpunt is, maar de kosten zijn maar hooguit 100 euro minder dan een hele nieuwe kopen, maar alsnog goedkoper dan een nieuwe kopen.

Pluspunten

afspraken worden nagekomen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De snelle service, binnen 2 weken retour. En dat alle kosten van verzending al in de prijs zitten zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Vriendelijk telefonisch te woord gestaan.

Pluspunten

Vlotte communicatie Men houd zich aan afgesproken levertermijn. Werkplaats maakt goede indruk. Accu capaciteit is fors toegenomen. Elektronica van de fiets reageert zoals het hoort, kortom geen nadelige gevolgen als gevolg van accu revisie. Nu nog de accu goed "inrijden" wat met het momentele slechte weer helaas even laat wachten. Kortom, onze e-bike kan er weer jaren tegen.

Kan ik zo niet bedenken.

Pluspunten

Snel duidelijk aktief meedenkend

Pluspunten

Snel en op de aangegeven datum retour ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ee vrij vlotten afhandeling ondanks de kerst t dagen Met de accu toe , en terug sturen , tegen een redelijke prijs De accu werkt weer perfect En ben dan ook heel te vrede met deze oplossing g vonk Als ik een cijfer geef dan een 10 dank u voor de goede afhandeling

het enige zou kunnen zijn , het halen en brengen alhoewel het met de bode goed is gegaan EN ANDERS ZOU IK HET NIET WETEN

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en prijs

Product was smerig toen ik hem terug kreeg. Allemaal vingerafdrukken. Wellicht na montage even een doekje met war cleaner er over.

Pluspunten

degelijke uitleg vooraf, en duidelijke info voor in gebruikname van de accu na levering.

Pluspunten

Uitstekende service. Binnen 2 weken accu terug. Achteraf betalen mogelijk. Accu weer als nieuw.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb redelijk veel vertrouwen in dit bedrijf, professioneel en klantgericht (werd telkens snel en correct op mijn vragen beantwoord).

Heb wel wat lang moeten wachten op mijn gereviseerde batterij. Zou normaal gezien binnen 2 weken klaar en opgestuurd moeten zijn, maar helaas was dat niet het geval. Toen ik er een vraag over stelde (per mail), werd mij verzekerd dat de batterij klaar was en ik de batterij binnen 2, hooguit 3 dagen, kon verwachten..., niet dus ! Nogmaals een mail gestuurd, met excuses werd me beloofd dat binnen 2 dagen de batterij afgeleverd zou worden, en dat is ook gebeurd ! De fiets rijdt weer als een trein, alles werkt normaal, maar het duurde wel wat langer dan beloofd.

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.