Pluspunten

Alles

Pluspunten

Snelle afwerking

Accu-verpakking ter beachikking stellen

Pluspunten

alle afspraken nagekomen

verzendmateriaal voor accu aan klant toesturen

Pluspunten

Direct reactie op mails. Goede uitleg. Uitstekende communicatie. Kortom, doen wat beloofd en gezegd wordt. Prima!!

Pluspunten

Vlotte en accurate dienstverlening , waarvoor dank.

Pluspunten

Snelle, vlotte leverting geheel volgens afspraak

verzenden via koerier met Trackingcode

Pluspunten

tot nu toe ( 1 week terug) dik in orde !!

Pluspunten

Prima geadviseerd over hoe om te gaan met de nieuwe gereviseerde accu. Snelle service binnen 5 dagen accu gereviseerd weer terug. Opgegeven actiradius wordt gehaald.

Na opsturen batterij graag bevestiging via mail dat batterij is aangekomen.

Pluspunten

- netjes te woord gestaan in het telefoongesprek vooraf -goede instructie over verzenden en eerste gebruik accu - snelle reparatie

- indien mogelijk wat meer informatie over bv. dag van aankomst bij terug sturen

Pluspunten

Snelle service, vertrouwen dat eerst de accu wordt gecheckt of het probleem zich echt hierin bevind.

Heb ik niet ondervonden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het reviseren ,verzenden en ontvangen is goed verlopen, de eerste 25 km weer gefietst. werk goed

geen

Pluspunten

Voor fietsaccu-revisie is er contact opgenomen over eventuele voorkomende problemen bij revisie.

geen

Pluspunten

Duidelijke (web)verzendinstructies. Vrijdags accu met lader opgestuurd, ik had woensdag de gereviseerde accu mét mijn lader alweer retour. Top!

Geen.

Pluspunten

snelle reacie .snelle retour in 1 woord geweldig

Pluspunten

Snelle service Prettige website, met duidelijke instructies Gratis verzending Vriendelijke prijs

Pluspunten

Prima sevice en reparatie, de accu werkt weer als nieuw!

Pluspunten

Snelheid waarmee de revisie heeft plaats gevonden. Kwalitatief zeer goed

Pluspunten

Ik vind het altijd spannend om iets van mezelf op te sturen, maar mijn angst was ongegrond. Had mijn accu binnen een week gereviseerd retour! Kan nog niet veel zeggen over de nieuwe prestaties maar tot dusver ziet alles er veelbelovend uit!

Stuur even een bevestiging als de accu ontvangen is.

Pluspunten

keurig snel afgewerkt, administratie traag... accu werkt goed.

administratie synchroniseren met de monteurs. in het pakje mag best wat instructies staan, nu moest ik maar raden of de accu uberhaupt was gereviseerd...

Pluspunten

Snelle afhandeling van de revisie. Binnen 10 dagen hadden we de accu al weer terug. En hij werkt perfect incl de indicatie ledjes op de accu

Pluspunten

Pluspunten

Heb de 1e 12 kilometers gefiets en ben tevreden! Heel tevreden over dit bedrijf met heel goede service!

Pluspunten

Correcte afwerking, snelle communicatie en goede prijzen.

Bij het terugsturen van de accu zou een afleveringsdatum wel nuttig zijn.

Pluspunten

Accu werkt prima!

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.