Pluspunten

goed en snel.

Pluspunten

prima service en betrouwbaar bedrijf

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan nog geen beoordeling geven wand ik hebt de accu terug gestuurd wand hij deed het niet

Pluspunten

Alles klopt en is op tijd. Geen negatieve punten

Pluspunten

Na 2 keer kom ik al even ver als voorheen, dus ik verwacht nog verder te komen. Hulp via de telefoon was prima! Nu afwachten..

lange wachttijd

Pluspunten

Super goed en duidelijk advies, en zeker niet uit om gebakken lucht te verkopen.

kan niets bedenken

Pluspunten

Beste fietsaccu revisie, -communicatie is netjes en correct - prettig om achteraf te betalen, zodat ik de accu eerst kon testen - duidelijke instructies

- prijs - kan het wellicht sneller?

Pluspunten

Wat een snelle service! Op zaterdag accu binnengebracht en op maandag was ze alweer klaar! Supervriendelijke man die tijd nam voor een woordje uitleg! Ben na 140 km nog steeds aan het fietsen met de eerste oplaadbeurt! SUPER! Dank u wel!

Pluspunten

in een keer goed: accu doet wat hij moet doen en kan niet eens zien dat hij is opengeweest!

ongemak dat ik de accu na retourontvangst eerst leeg moest rijden

Pluspunten

De accu werkt weer uitstekend. Helaas door de drukte heeft het wel wat langer geduurd, maar dit was van te voren al duidelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

(Nog) geen

Wat een drama dit bedrijf... op 9 april een bestelling geplaatst om mijn accu te reviseren. Direct opgestuurd en deze is door PostNL op 10 april afgeleverd. Bij mijn bestelling de bevestiging gekregen dat mijn accu 26 april terug zou zijn. Tot op heden echter nog geen enkel bericht ontvangen. Nu al 2x gebeld waar mijn accu blijft, maar meer dan excuses en een nieuwe belofte over de levertijd komen er niet. Eerst zou ik hem uiterlijk 4 mei ontvangen, maar wederom geen enkel bericht van dit bedrijf. Op 7 mei heb ik opnieuw gebeld en toen zou hij 9 mei worden opgestuurd. Maar ook nu weer geen enkel bericht en ook geen accu. Nu dus al meer dan een maand verder, terwijl de doorlooptijd 2 weken zou zijn. Nog steeds geen accu en ook geen idee wanneer ik hem eens terug ga krijgen want contact opnemen doen ze niet. Als ik dit eerder had geweten had ik de accu ergens anders laten reviseren, zou dit bedrijf dus ook zeker niet aanraden.

Pluspunten

vlotte afwerking

de beoordelingstermijn is wat kort i.v.m.4x accu leegrijden

Pluspunten

Als er een probleem is nemen ze onmiddellijk zelf contact op en ook zeer vriendelijk personeel

Pluspunten

snelle correcte aflevering

bij aflevering bon met verrichte werkzaamheden bijsluiten

Pluspunten

Ben dik tevreden over het resultaat na de revisie.na 2 ladingen kan ik al weer ruim 150km fietsen ik ben er blij mee.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Duidelijke instructie vooraf. Exacte planning!. Betaling achteraf geeft extra vertrouwen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gereviseerde accu is binnen de beloofde tijd terug getuurd.

Het heeft een meetje lang geduurd(4 weken)voor ik hem weer terug had,

Pluspunten

Duidelijke instructies over het verzenden van de accu top zijn de instructies na revisie en de onderhoudstips Ik zal het zeker aan bevelen dit bedrijf

Pluspunten

De communicatie is goed gegaan, bij vragen kreeg ik heel snel een mail terug. prima service.

niet van toepassing

Pluspunten

ben erg goed behandeld naar tevredenheid

Pluspunten

Heel tevreden. Accu doet het weer prima! Heel simpel op te sturen. Ik ben erg blij

Pluspunten

Ben zeer tevreden over de revisie van mijn MC accu Werd goede woord gestaan bij mijn telefonisch kontakt Inmiddels heb ik mijn 2de accu aangeboden voor revisie Afspraken worden nagekomen Vind het een prima bedrijf

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.