Pluspunten

Goede service en uitleg

geen

Pluspunten

Prima revisie accu, actieradius meer als bij de originele accu

Pluspunten

komen hun afspraken correct na

de tweede accu is nog in behandeling i.v.m. Electrisch mankement, hoewel ik daar zelf nooit iets van heb gemerkt. deze accu werkte beter als de reeds gereviseerde het is even afwachten wanneer deze retour komt de eerste accu werkt zeer goed zelfs voor de 1e vulling.

Pluspunten

Fiets accu heeft de accu binnen 2 weken gereviseerd en weer terug gestuurd. Ik heb de accu nu 3 keer opgeladen en helemaal leeg gereden, volgens de beschrijving. Ik kan nu nog niet zeggen of de accu aan alles voldoet. Ik kan nu wel iets meer Km fietsen dan voor de revisie, toen de accu nog nieuw was. Ik heb 1 jaar garantie, ik hoop dat de accu na 1 jaar niet opeens raar gaat doen als de garantie verlopen is. Voor de prijs had ik liever toch nog wat langer garantie gewild.

Waarom krijg je niet langer garantie op je accu. Bij de meeste nieuwe fiets accu's krijg je 2 jaar garantie. Langer garantie zou meer vertrouwen bij de klant kunnen geven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed te woord gestaan

Meer aandacht voor de cliënt .drie weken is veel te lang .bij mislukking wat opzicht niet zo erg is wordt geen voorkeur gegeven aan de controle waarom t niet werkt na een week was er nog niet naar gekeken DIT IS NIET GOED DE Klant is hier niet meegediend

Pluspunten

Alles is naar wens verlopen, display werkt prima en de acceleratie is duidelijk beter dus 5 sterren.

Pluspunten

het hele proces van de revisie is prima verlopen. het op- en terugsturen, de accu doet het prima!

Pluspunten

Prima voorlichting. Komen afspraken na en wekken vertrouwen bij de klant. Super gereviseerd.

Pluspunten

Je word vriendelijk te woord gestaan en op je vraag krijg je meestal antwoord. De prijs die is afgesproken is inclusief verzending.

Als de accu in het bedrijf is aangekomen even een E-mail naar de klant.

Pluspunten

De levering van mijn accu was volledig naar mijn wensen. Duidelijke info hoe de accu wordt opgewaardeerd. Snel thuis afgeleverd. Prijs redelijk.

Geen parkeer ruimte in de buurt.

Pluspunten

Correcte afhandeling. Duidelijke uitleg.

Pluspunten

Snelle service en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer nette uitleg wat betref de informatie over de revisie van de accu's

Zie geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle en goede afwerking van de levering. De accu is weer na 12 jaar als nieuw en voldoet aan alle eisen.

Pluspunten

Netjes afgehandeld vlot En optijd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levertijd en geen verzendkosten

De accu van de Trek fiets geeft helaas niet de goede accucapaciteit weer. had voordien nog wel gebeld of er nog problemen konden zijn met het reviseren maar toen werd dit niet genoemd.

Pluspunten

Accu laten reviseren Hij doet het weer prims

Pluspunten

komen de afspraken na snelle levering

geen

Pluspunten

Heldere info op site.

Hoewel het accupakket is te volgen via track&trace, zou een persoonlijke ontvangstbevestiging per email prettig zijn. Dat geldt ook voor een bericht over de uitkomst van de accu-analyse en bij een reparatietijd langer dan 2 weken.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid. Gereviseerde accu binnen de afgesproken tijd retour gekregen.

Pluspunten

Snel, tevreden over de communicatie. Misschien een overkill aan mail/info, maar ik vind het wel prettig zodat je nog eens kan terug lezen hoe met een gereviseerde accu om te gaan.

Ik heb zojuist de accu voor de derde keer helemaal leeg gereden. Het viel mij op dat de eerste keer leegrijden (dus toen ik hem net terug had ontvangen) echt heel lang duurde, er leek geen eind aan te komen. De 2e en 3e keer leegrijden ging veel sneller. Ik heb geen km's bijgehouden maar ik heb het idee dat de accu minder lang meeging bij gelijk gebruik. Alle keren wel een dag op de lader (in de mail stond een nacht maar 's nachts opladen vind ik eng, liever 2 dagen dan 1 nacht opladen). Maar evengoed tevreden hoor!

Pluspunten

Duidelijke info vooraf. Tijdens reparatie...bij vragen meteen of snel antwoord. Toen de accu niet op tijd leek te zijn afgeleverd bij mij thuis...goed opgelost.

Ga zo door!!

Enschotsestraat 56

5013 BD Tilburg

Over Fietsaccu-revisie.nl

De reviews die op Fietsaccu-revisie.nl staan worden door kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. De verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd.