Snel en goede communicatie

Heel erg tevreden

Heerlijk! En geen honger top!

Echt super lekker en echt geen honger

Werkt echt!

De eerste keren is het gebruik onwijs pijnlijk. Ik hield het bijna niet vol zo zeer deed het. Ook had ik heel veel blauwe plekken. Ik heb toch doorgezet en de tijd en intensiteit heel langzaam opgebouwd. Het resultaat is groots! Mijn huid voelt super stevig en zijde zacht. De cellulitis verdween als sneeuw voor de zon

Heel fijn

Zit absoluut niet perfect helaas

Las goede recensies dus heb deze broek besteld. Heb m’n maten opgemeten en een maar besteld volgens de maattabel. De broek zit bij m’n bovenbenen wat strak en bij m’n taille te wijd. Ook zakt de broek af tijdens het sporten. Jammer, had meer verwacht van deze broek. Helemaal na het lezen van al die lovende recensies.

Goed bedrijf. Snelle reactie en betrouwbaar

Sinds ik het product gebruik voel ik mij lichamelijk veel beter, ik heb reuma, maar ik kan nu weer drie x per week sporten zonder pijn.

Lekker drinken voor tussendoor

Heerlijk voor tijdens het sporten

Snelle levering en goed product

Altijd goede producten en snelle levering

Vlotte afhandeling van de bestelling, goed product.

Blij mee! Goede prijs/kwaliteit, snelle service, geen gedoe.

Fijne producten

Zelf verschillende producten geshopt. Legging, agenda, slimming powder, msm, dranken, repen ect. Alles is zoals verwacht. Fijne producten en snelle levering!

Lekkere smaak

Snelle levering! Lekker smaak en geeft een verzadigd gevoel. Jammer dat er alleen geen maatschepje bij zit!

Goeie shake

Ik doe het met wat amandelmelk en bevroren fruit 30 sec in de blender. Net een milkshake. Lekker voor na het sporten!

Dit is een hele fijne webshop met goede uitleg van de producten

Fantastisch gewoon

Altijd wordt alles heel snel geleverd, met altijd wel een leuke verrassing erbij ook. En als je er niet uitkomt kun je ze altijd mailen of chatten via site van de webshop dat, is echt wel fijn (ook savonds snel antwoord) Webshop is goed overzichtelijk, kortom ik ben gewoon tevreden.

Snel en goede communicatie

Duidelijk en snelle levering

Super product

Lekker fris en niet te zoet. Vanwege de proteïne af en toe wel een soort slijmerig gevoel in je mond, maar niet vies. Aanrader voor als je geen fan bent van proteïne shakes!

Snelle en goede levering

De cupping cups zijn erg fijn. Kunt ze goed vastpakken..

Cellulitis olie top product

Heerlijk product om te cuppen Trekt ook lekker in

Zit super comfortabel!

Ben zeer verrast hoe comfortabel het zit! Net een tweede huid en staat ook super leuk! Heb toen voor de grijze kleur gekozen en gisteren ook de roze en zwarte besteld.

Product was de volgende dag in huis met ook nog eens een leuke extra.

Snelle service !

Word altijd snel verzonden. Repen zijn super lekker. Kan niet wachten op de nieuwe smaak

Snelle levering helaas!!!

3 juni bestelling gedaan nu 10 juni nog niks ontvangen vanwege verhuizing zegt men.krijg via mail wel 10% korting op volgende bestelling. Hierop gereageerd wanneer ik het gaat ontvangen helaas geen reactie dan maar even bellen krijg je iemand aan de lijn zal het doorgeven aan de klantenservice deze moet mij nu nog terugbellen.

Goede services en heerlijke repen!

Makkelijk te bestellen, goede services. Repen zijn erg lekker en vult goed!

1 kilo afgevallen

Binnen twee weken 1 kilo afgevallen met wandelen