Leuke winkel!

Een hele leuke winkel met echt mooie kleren!

Heel goed.

Goede service. Prijs/ kwaliteit heel goed.

Matig

Veel synthetische stoffen

De bestelling is naar wens geleverd.

De door mijn bestelde artikelen waren compleet en voldoen aan mij wensen.

Prima geregeld

Netjes bericht dat pakketje klaar lag bij filiaal.

Haal er steeds leuke items uit

Kijk altijd even rond in de winkel als ik er langs loop. Meestal neem ik wel iets mee naar huis

Ik had een blouse besteld en deze was snel geleverd en ik ben blij met de mooie blouse

Snel geleverd en ik heb nu een mooie blouse.

Prima geleverd

Geleverde spullen waren goed

Heerlijk zittende broek!

Ik ben erg blij dat jullie nu lengtemaat spijkerbroeken hebben. Ze zitten heerlijk.

Perfecte afhandeling

Mijn internetbestelling netjes op tijd geleverd, in de winkel afgehaald. Perfecte service

Mooie structuur/print

Koste enige moeite om de fabrieks kreukels eruit te strijken, maar verders mooi stevig jasje. Blij mee

Gepast in de zaak,waar de bestelling binnenkwam Super tevreden

Mooie kleding en vriendelijk personeel.

Je wordt goed geholpen en veel keuze.

Goed, netjes en vlot!

Ik kon de bestelling vlot ophalen, alles was netjes verpakt en mooie kleren, erg tevreden!

Overzichtelijk

Vriendelijk personeel.

Broek paste niet de rest was wel oké

Mijn witte broek was een lager model en past niet spijtig

Prima levering

Prima levering

Was te klein,

Misleid door opmerking; valt groot uit.

Retour gestuurd

Is retour gegaan was te groot nog altijd m’n geld niet ontvangen ook nog geen reactie gehad dat jullie retour terug hadden ontvangen wel van dhl ontvangen dat retour is afgeleverd bij norah

Niet duur en toch mooie kleding.

Ik kom bij Norah regelmatig. En wordt leuk geholpen.

Vind het een erg fijne winkel om te shoppen vriendelijke medewerkers en ook gewoon gekleed zoals het bij zoveel vrouwen is.

Snelle levering in de winkel Lisse.

Snelle levering, mooie kleding!

Snelle levering, mooie kleding!

Heel prettig,laat mijn bestelling altijd naar de winkel sturen,zodat ik ook meteen kan passen en eventueel kan terugsturen,als het me niet bevalt of de maat niet goed is

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden