Snelle levering, mooie voorjaarsblouse in de sale. Goede pasvorm.

Kleding netjes ziet eruit als op de foto

Keuze stress.

Veel keuze en zeker betaalbare items. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Kwam er nooit maar ben nu om en eigenlijk al teveel gekocht. Is ook heel verleidelijk met zoveel aanbod.

Uiteenlopende keus

De collectie is zeer gevarieerd waardoor er voor iedereen altijd wel iets leuks is te vinden.

Mooie kleding, vlugge levering

Blij met het mooie jasje die ik bestelde.

De truien zijn super

Tot nog toe tevreden over de service en duidelijke site

Top!!

Altijd top, service ook super toen mijn broek te lang was.

Verrassend leuke mode

Ik ken Norah nog niet zo lang. Echt leuke betaalbare collecties die vaak wisselen en betaalbaar. Mooie winkel en vriendelijk personeel.

Tevreden

Altijd gezellig winkelen met mooie kleding

Bestelling keurig verpakt af te halen in filiaal van mijn keuze. Vlot geregeld.

Top geregeld

Ik zag hele mooie laarsjes maar waren niet meer in mijn maat in de winkel ( Alkmaar) en ondanks dat de laarsjes in de uitverkoop waren, deed het personeel zo hun best dat ik de juiste maat in handen kreeg. Heel blij mee dus en fijn personeel daar!!

Ziet er mooi uit

De schoenen zijn perfect echt mijn stijl. Lopen ook heerlijk, staan mooie onder je kleding

Super geholpen!

Artikel was niet meer in de winkel, geholpen met bestelling en paar dagen later in winkel aan gekomen.

Fijne kleding voor een goede prijs

Lengte maat broeken en mooie bovenkleding voor een fijne prijs. Ook leuke aanbiedingen. In de winkel (burcht breda) hele kundige dames! Kom er graag!

Leuke kleding.de verzendservice was iets minder

Leuke kleding, goede prijs. Personeel heel wisselend, soms heel vriendelijk soms niet echt.

Snelle levering! Mooie collectie

Mooie collectie! Correcte maten! Snelle levering!

Fijne broek

Goede pasvorm

Snel

Het bestelde product had ik de volgende dag in huis! Top

Fijne webwinkel en snelle levering

Product precies zoals verwacht en snelle levering. Erg blij met de jas!

Bestelling kon ik binnen een paar dagen ophalen. Broek is top

Fijne spijkerbroeken

Heerlijke spijkerbroeken,tegen een hele gunstige prijs!

Leuke winkel!

Een hele leuke winkel met echt mooie kleren!

Heel goed.

Goede service. Prijs/ kwaliteit heel goed.

Matig

Veel synthetische stoffen