Niet duur en toch mooie kleding.

Ik kom bij Norah regelmatig. En wordt leuk geholpen.

Vind het een erg fijne winkel om te shoppen vriendelijke medewerkers en ook gewoon gekleed zoals het bij zoveel vrouwen is.

Snelle levering in de winkel Lisse.

Snelle levering, mooie kleding!

Snelle levering, mooie kleding!

Heel prettig,laat mijn bestelling altijd naar de winkel sturen,zodat ik ook meteen kan passen en eventueel kan terugsturen,als het me niet bevalt of de maat niet goed is

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden

Prima broek

Past perfect en is mooi van kleur, ben er blij mee.

Snel en correct verstuurd.

Eerste keer via internet besteld en ging perfect.

Mooie artikelen, snelle levering

Zoals altijd weer goed

Mooi colbert jasje. Goed verpakt en snelle levering.

Niks aan te merken!

9 van de 10 keer ben ik zeer tevreden over de produkten

Vlug geleverd,en netjes verpakt.

Goede pasvorm.

Prima, maar maar 34/36 moet niet nog groter uitgevoerd gaan worden

Leuke blouse gekocht. Maat 34/36, de kleinste dus. Die valt ook al best groot uit. Het lijkt of de maten steeds groter uitgevoerd worden, zodat de klant kan denken: goh mijn maat valt best mee. Je zelf voor de gek houden is misschien leuk, maar als de kleinste maar steeds maar groter uitgevoerd wordt, waar kopen slanke mensen van 165 cm dan passende kleding? Kijk uit voor je je voor deze groep de markt uitprijst Norah!

Makkelijk

Top levering

Snelle levering van mn prachtige betaalbare kleding

Mooie kleur

Fijne winkel

Geweldige winkel

Aardig personeel mooie kleding en betaalbaar

Goede ervaring /kwaliteitverhoudibg

Snelle levering, leuke trui en goede kwaliteit.

Bestelling ging heel vlotjes, email ontvangen met duidelijke instructies qua levering en afhaling in winkel. Geen enkel probleem, dus perfect!

Top!!

Alles heel goed!!

Goed verzorgd en op tijd gekomen pakket

Een goed verzorgd en op tijd gekomen pakket

fijne winkel op de site

gaat altijd makkelijk om te bestellen en ook retour te sturen

Hele mooie dikke kwaliteit. Eindelijk een lengte die mij past

Alles past, maatvoering is top.

Door de duidelijke maatvoering is online bestellen niet "spannend". Past eigenlijk altijd. Vooral met lengtemaat 34 voor jeans ben ik erg content.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar