Laden reviews...
1.873 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
Ik ben heel tevreden met de Nora kleding. Ik moet altijd een maat minder nemen en dat voelt erg fijn. En de collectie is altijd mooi
23 August 2026
Elze-Marie
Hedel
DHL , ja DAT bedrijf heb er moeite mee om iets te bezorgen Dan ben je weer bijna 14 dagen verder en heb je nog niets Voortaan in de winkel ophalen is beter
23 August 2026
Irma
Krimpen aan den ijssel
Kon het bestelde artikel passen in de winkel en omruilen voor andere maat.
22 August 2026
Lyann
Heerenveen
Marry
Amstelveen
Goed geholpen kijkend naar mijn figuur goed advies lengte van de broek maar ook de pasvorm van de shirtjes en de kleur of die staat al met al fijne zaak.
Eva
Wijchen
Lange levertijd
A.
Wageningen
Mirjan
Egmond aan Zee
Mooi product. Blij mee. Goede service en bezorging.
Anja Sterrenburg-Delwel
Rotterdam
Prima gegaan
Janet
Helmond
ans
Eindhoven
Wacht tot er in België in de buurt van Antwerpen een winkel komt!
Linda
Antwerpen
Maar mijn laatste bestelling was niet de stof dat ik verwacht had , en het was te groot.
Kathy
Oostende
Precies zo ik verwachte
Jacqueline
Roosendaal
Had online meerdere kledingstukken besteld, maar heb alles terug gebracht naar de winkel. Daar ben ik goed geholpen en heb nog andere kleding kunnen uitzoeken die me wel leuk staat. Online is soms toch lastig. De volgende keer ga ik gelijk naar de winkel.
17 August 2026
Anja
Weiteveen
Hi Anja,
Bedankt voor je beoordeling via Kiyoh.
Wat jammer te lezen dat de online kleding helaas niet naar wens was.
Fijn dat je in onze winkel goed geholpen bent en samen met de collega naar de juiste maten hebt kunnen kijken.
We zien je graag weer terug in de winkel!
Ik wens je een mooie dag toe.
Groeten,
Jennifer - Norah klantenservice
Had een jasje besteld, maar stinkt erg. Had geen zin om het helemaal terug te sturen dus maar laten luchten
17 August 2026
lydia
Sgravendeel
Goedemiddag Lydia,
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen je review enorm! Wat vervelend om te horen dat het jasje bij ontvangst een nare geur had. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg vervelend is.
We helpen je hier graag mee. Zou je hiervoor even contact met ons willen opnemen? Alleen dan kunnen we met je meekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.
Vriendelijke groet,
Sharon - Norah klantenservice
Mooie en comfortabele kleding, leuke prints en een snelle en vlotte service
Christiane
Wilrijk (Antwerpen)
Top was niet meer in de winkel, moest eventjes wachten bij de kassa ivm drukte en heb tijdens het wachten de top besteld. Andere dag al in huis. Super
Tanja
ROTTERDAM
Ik vind jullie een mooie betaalbare collectie hebben. Kom graag weer winkelen.
Elly
OOSTERBEEK
Fijn assortiment en de juiste maat en ook heel belangrijk......betaalbaar! Meer dan tevreden!
MJ
Veldhoven
Fijn dat jullie in GOUDA zitten met de mooie winkel met leuke kleding ! Aardig personeel dat altijd bereid is om te helpen. Jammer dat de winkel zelf mijn gewenste item niet kon bestellen bij een ander filiaal, dat moest ik zelf doen ; uiteindelijk wel gelukt en ik ben blij met mijn aanwinst
T
Gouda
Anja
Venray
Ik bestel altijd de juiste maat en het is leuk geprijsd
Susan
Dordrecht
Altijd wel iets moois te vinden!
Angelique
Kaatsheuvel
1ste keer online besteld, voor de zekerheid 2 maten besteld. Uit eindelijk was mijn 1ste gevoel kloppend dus netjes de 2e maat retour gestuurd. Inmiddels zijn we 4 dagen verder en heb nog geen bericht ontvangen dat Norah mijn pakket retour heeft ontvangen. Maar ik ga van het positieve uit!
Tiny
Krimpen aan den IJssel
Omdat ik mijn maat weet is het makkelijk bestellen en omdat ik ook nar de winkel ga weet ik precies hoe alles past
Saskia
Leiden