Leuke winkel met leuk assortiment

Ik kom graag bij Norah. Even rondkijken en vaak ook wel iets kopen. Nu een paar schoenen gekocht, heel blij mee.

Goed geholpen

Nadat mijn bestelling bij de verkeerde winkel was geleverd, is alles naar tevredenheid opgelost.

Warme broek, mooie kwaliteit maar viel wel kort.

Mooie warme broek

Altijd fijn winkelen

Vaak slaag ik soms ook niet Mijn ervaring is dat er veel nieuwe kleding komt. Dus vaak naar binnen om nieuwe kleding te shoppen

Na bestelling snel op te halen in de winkel.

Al een paar keer in de winkel geweest en iedere keer prettig geholpen, heel vriendelijk!

Mooi en zit lekker

2 vesten besteld, pasvorm goed en zitten lekker warm.

Prachtige winkel, en collectie.

Papier in voering

Voor een feest had ik de trui nodig Daarom niet teruggestuurd In arm zat al opnieuw dichtgestikt stuk op de naad Er zit papier( waarschijnlijk uittekenpapier) tussen dat erg kraakt Niet gewend van Norah Koop alles bij jullie Kan gebeuren maar is slecht gecontroleerd voor verzending Je ziet duidelijk dat het opnieuw is dichtgestikt Heel jammer

Snelle regeling bestelling

Snel geregeld.

Goed geregeld als het in de winkel niet op voorraad is.

laagdrempelig

vriendelijk personeel en door de lichte ruime winkel kan je je er vrij bewegen.

Fijne winkel

Kom er graag altijd betaalbare kleding

Fijne winkel

Leuk en vriendelijk personeel geven goed advies

Super snel geleverd

Fijne winkel en ook mijn online bestelling was er snel en alles was goed, top!

Heel tevreden

Ik koop al jaren kleding bij Norah, wat mij goed bevalt. De keus is groot, de prijzen zijn nog redelijk betaalbaar, je spaart punten voor korting. Het is een plezierige winkel en het personeel is vriendelijk, ik ben tevreden.

Slecht.

Mijn bestelling van 11 november is tot op heden (20 november) nog steeds niet ontvangen. Dus geen goede recensie .

Nou, dat is snel klaar. Héél positief.

Omdat hij in “mijn” winkel niet op voorraad was heb ik hem online besteld. Binnen een paar dagen had ik mijn fel begeerde bloes. Spannend, want ik moest hem nog wél ff passen natuurlijk en gelukkig was de maat perfect. Kon ik mijn verjaardagskorting mooi gebruiken. Mijn vraag is nu wel of ik hier ook punten voor krijg, dat zou helemaal top zijn……..

Perfecte jeans

De jeans van Norah zijn erg goed van pasvorm en hebben een goede kwaliteit. Blijven na het dragen en wassen ook goed. Ook fijn dat ze in maat 34 verkrijgbaar zijn. Levering via de site verloopt soepel en snel.

Mooie producten

Voor super scherpe prijs mooie schoenen en blouse ontvangen

Fijn!

Snel bezorgd en makkelijk in de winkel gratis retourneren.

Geweldig.

Ik kocht vroeger altijd bij MIss Etam. Sinds die failliet is kwam ik bij MS mode. Nu heb ik jullie ontdekt. In een woord geweldig.

Het is altijd super

Slechte kwaliteit truien.

Ik heb twee truien online gekocht. Hij zit lekker, hij is warm…. Maar ziet er na drie dgn dragen niet meer uit. Pluist. Een op de bankhang trui geworden dus. Jammer.

De trui is goed, de bezorging door DHL waardeloos

zie hier boven

Parelweg 3a