Altijd top! Hartelijk dank
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 28.504 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
Altijd top! Hartelijk dank
Alina
Stadnitskaia
goede service, goed geholpen.
Ineke
alkmaar
Mooie en leuke kleding
Dorien
Monster
En snel online, nette en leuke personeel in de winkels.
Ans
Geldrop
Ik had niet verwacht dat ik de kleding van Norah zou passen. Ik draag nl maat 52… maar tot mijn blije verbazing heb ik eindelijk een heerlijk zittende spijkerbroek die zelfs qua lengte meteen goed is. Truitje is ook geweldig Ben vandaag meteen ook even jullie winkel gaan bezoeken. Nog drie items erbij gekocht. Mij gaan jullie vaker zien
Mariska
Gouda
De maten zoals aanbevolen zaten als gegegoten! Kwaliteit is goed, snelle levering van de bestelling.
Tess
Tilburg
Omdat mijn maat van een vestje in mijn winkel niet beschikbaar was, kreeg ik de tip van de verkoopster om het via de website te proberen. Dat lukte en ik heb het artikel naar het filiaal in mijn woonplaats laten sturen en dat werkte perfect: reuze blij met mijn nieuwe vest!
Sara
Maassluis
Steeds verrassend nieuwe collectie! Het is echt mijn winkel geworden. Helemaal blij!
Nicole
Breda
Ik heb voor het eerst online besteld. Leuke kleding......Echter werd niet alles geleverd en heb ik daar ook nooit een mailtje over gehad. Bij navragen via WhatsApp kreeg ik te horen dat het uitverkocht was en ik nog een mail zou moeten ontvangen. Geen mail ontvangen en ook niet wanneer het geld teruggestort wordt. Nou is het geld inmiddels wel teruggestort. Maar wel een verbeterpunt.
Chantal
Hoef en haag
De website is overzichtelijk en het bestellen ging heel makkelijk. De levering was ook heel snel.
Henny
Nootdorp
Ik heb de bestelling goed ontvangen, de artikelen die ik terug wilde geven, heb ik in de winkel terug kunnen brengen.
Pia
Ijlst
Bestelling opgehaald in de winkel, en natuurlijk nog wat extra's gescoord. Beide item' s gepast, prettig bijgestaan en beoordeeld door het personeel, en helemaal happy de winkel (Heerenveen) weer uitgestapt.
A.D
Heerenveen
Lydia
Wieringerwerf
Super mooi
Manita
DRUTEN
Prima (web)winkel. Mag er graag dingen bestellen. Soms komen maten niet altijd goed uit, vooral blouses en/of shirts, soms lastig te bestellen.
Sabine
Losser
Hele goede ervaring mooie kleding Zeer tevreden.
16 September 2026
yvonne
S gravendeel
Bestelling snel ontvangen. Gemakkelijk in dichtstbijzijnde winkel laten aankomen.
16 September 2026
Karen
Oosterhout
Prima geholpen
15 September 2026
Gerry
Huizen
Kon de bestelling gelijk weer teruggeven in de winkel. Veel van deze broeken hebben ongelijke pijpen. Scheelt vaak wel 2 cm per pijp. Jammer want moest ruim een week wachten op de bestelling wat ik wel heel lang vind in deze tijd.
Beveelt niet aan
15 September 2026
Diana
Sgravenzande
Goedemorgen Diana,
Dankjewel voor het schrijven van deze review.
Wat vervelend dat de pijpen van de broek ongelijk zijn en dat het langer duurde voordat je de bestelling in handen had.
Ik zie dat je de bestelling naar de winkel hebt laten sturen, dit duurt inderdaad wat langer. Dit i.v.m. het milieu en extra kosten. Er worden meerdere bestellingen bij elkaar verzameld en in 1 keer verstuurd naar de winkel, zodat het milieu minder belast wordt en de kosten niet te hoog worden. Mocht je de bestelling de volgende keer sneller willen ontvangen, raden wij aan om deze thuis te laten bezorgen!
Mocht je nog vragen hebben, helpen wij je graag.
Ik vind de service top
Beppie
Tilburg
Op zich ben ik tevreden over Norah. Dit gaat eigenlijk over DHL dus indirect ook over Norah omdat zij DHL de pakketjes laten bezorgen. Middels de 1ste email de bezorgtijd gewijzigd, geven zij aan dat ik niet thuis was, wel dus. Kon ik nog een keer kiezen, andere dag dezelfde bezorgtijd, misschien raadt u het al: zelfde probleem, ik was niet thuis, zeker wel. Beneden bel werkt, boven ook. Als het goed is, is bestelling terug naar Norah. Hoe nu verder?
Nadia
Rotterdam
Goedemorgen Nadia,
Dankjewel voor het schrijven van deze review.
Wat vervelend dat de bestelling niet geleverd is en naar ons retour verstuurd wordt.
Ik zie dat je hier geen contact over opgenomen hebt met ons, zou je ons een bericht willen sturen?
Dan helpen wij je graag verder!
x
Erm
BARNEVELD
Echt heel blij zit perfect
Linda
Oosterbeek
13 September 2026
Simone
ALBLASSERDAM
Naar verkeerde filiaal gestuurd. Nog niet ontvangen. Foutje in het systeem
Beveelt niet aan
13 September 2026
Anita
Doetinchem
Goedemorgen Anita,
Dankjewel voor het schrijven van deze review.
Vervelend dat de bestelling naar een verkeerd filiaal verstuurd is en dat je hier nog niks van vernomen hebt.
Ik zie dat je hier nog geen contact over opgenomen hebt, zou je ons een bericht willen sturen? Dan helpen wij je graag verder!
Parelweg 3a
1812 RS Alkmaar