Tip top

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering in de winkel. Super vriendelijk personeel.

Hele mooie stof en valt mooi op maat

Ik ben heel blij met Norah!

Zeker nu met de lengte maten. Even zoeken maar nu weet ik mijn lengte maat. Super fijn!!! En super dat er in Woerden ook een Norah komt. 10 minuten fietsen en dan kan ik lekker shoppen. Super!!

Fijne aankoop

Mooie kwaliteit en goede pasvormen

Ophalen in de winkel loopt uit afschuwelijke behandeling

Leuke actie, dacht ik met mijn vriendin, 2e broek voor de helft van de prijs. Helaas was mijn maat niet meer voorradig. Maar daar had de dame aan de kassa een oplossing voor, online was hij er nog en ze zou hem voor mij bestellen. Dan konden we de broek in de winkel ophalen en zou mijn vriendin haar aangeschafte broek meebrengen en konden we alsnog van de korting genieten. Bij het ophalen van de broek, nog even gepast, paste perfect, en naar de kassa. Wat schets mijn verbazing dat er ineens gezegd wordt dat het niet kan, sterker nog dat het ik lieg!! Bij de kassa staat een verkoopster voor de balie op een gegeven moment bijna tegen me te schreeuwen en met haar vinger naar mijn borst te wijzen, dat ik niet de waarheid vertel. Ik heb me nog nooit zo opgelaten en vernederd gevoeld in een winkel. Het is uiteindelijk opgelost, maar u moet niet vragen hoe! Zeer klantvriendelijk en dan druk ik me nog zachtjes uit.

Prima maar gevaarlijk

Laat je je bestelling in de winkel afleveren om verzendkosten te besparen neem je niet alleen je bestelling mee maar nog meer items.

Altijd mooi goede pasvorm

Mooie kleding genoeg keus. Slaag er altijd

Was snel in de winkel

Helemaal goed!

Bestelling verliep, zoals altijd, makkelijk. Levering was conform de toegezegde data. Prima!

Zit als gegoten

Iedere bestelling is echt een goede keuze, en de collectielijn draagt iedere keer weer heel fijn. Ik ben blij met Norah!

Volgens verwachting.

Volgens verwachting. Goeie prijs-kwaliteit verhouding.

Zit perfect

Goede kwaliteit zit perfect iedereen vraagt waar heb je dat vandaan?

Super service

Fantastisch.

Ik kan daar altijd goed slagen en vind de collectie erg leuk en mooi!!! Het personeel is heel behulpzaam, dus ben heel erg tevreden.

Prima en snelle levering

Mooie kwaliteit tegen een goede prijs

Alles goed gegaan

Netjes geregeld

Goede service en pakketje netjes verpakt

Het was makkelijk om een nabestelling te doen. Het pakketje kwam na een paar dagen in de winkel aan. Het was netjes en met zorg verpakt.

Eindelijk broeken met de juiste lengte

Ook al heb ik een gemiddelde lengte van 1.70 zijn mijn broeken tegenwoordig altijd te lang. Nu hebben ik de lengtemaat 30 geprobeerd bij de spijkerbroeken van Norah en ze zij perfect van lengte. Verder is de prijs kwaliteit verhouding erg goed.

prima shirts snelle levering

Blij dat het er zo nog was

Super geregeld!

Bloesje besteld in de winkel omdat m'n maat er niet was. Daar laten komen en direct kunnen passen. Bleek te groot. Gelukkig kon ik zo direct ruilen coor we kleinere maat.

ik kreeg alleen alles dubbel. Zal wel fout gegaan zijn met bestellen, maar waarom wordt dat niet nagevraagd?

Service

Goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Mooie kleding. Vriendelijk en goed personeel

Mooie kleding. Vriendelijk en goed personeel