Gammel

De blouse was heel erg gekreukt en na 1 x dragen liet een knoop los.

Goede verkoopsters.

Altijd gezellig in de winkel. Ze helpen met altijd goed. Leuke hippe sneakers heb ik gekocht.

Geweldig vooral het personeel in eidhoven toppers

Kom al vanaf dat norah in eindhoven zot zo super toppertjes zijn het goed advies en heel vriendelijk ga aktijd tevreden gevoel de winkel uit

Snelle goede levering

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Erg blij met mijn aankoop, precies de juiste maat besteld en ziet er goed uit. Hij was makkelijk te bestellen op de website en snel geleverd aan betreffende filiaal waar hij gratis naar verzonden werd. Werd ook vriendelijk geholpen in de winkel.

Gewoon top!

Fijne,overzichtelijke winkel. Nog fijner...het personeel dat er werkt. Zeer vriendelijk en altijd zeer behulpzaam én eerlijk.

Geen bestelling ontvangen

Op 19 feb. bestelling geplaatst, op 27-2 naar winkel gegaan maar daar was niets geleverd. Ik heb t telefoonnummer van de klantenservice gekregen zodat ik zelf contact op kan nemen morgen.

Prima winkel, leuk personeel erg vriendelijk

Ik ben erg tevreden met hoe ik geholpen ben.

Fijne snelle levering en duidelijk retourbeleid. Jammer dat de retour in de winkel niet terug gepind kon worden. Niet helemaal van deze tijd om zoveel contacten te ontvangen.

Snel geleverd erg mooi jasje

Mooie kwaliteit

Veel keuze zowel in de winkel als online

Niet goed.

Bestelling in de winkel mevrouw medewerkster online gedaan. In de winkel betaald. Na 2 dagen een mail ontvangen met de mededeling dat de bestelling is geannuleerd. Zou ineens niet meer voor handen zijn. Raar, bij bestellen wel beschikbaar. Teleurstellend en niet wat ik van Norah gewend ben.

Leuke en betaalbare kleding met uitstekende service

Eerst online een jasje besteld. Dat werd heel snel geleverd. Ik twijfelde over de maat. Daarom met het jasje naar de winkel in Goes en ook een ander maatje gepast. Super behulpzame verkoopsters, Shanti en Heleen, hebben mij van advies voorzien. Daarbij nog een leuke spijkerblouse gekocht, waarbij ook weer goed geadviseerd. Heel blij mee. Bij het afrekenen ging er in het systeem iets mis omdat het jasje besteld was met een verjaardagskorting. Er werd daarna alle moeite gedaan om het te corrigeren. Echte toppers deze dames!

Mooie kleding

3 van de 4 shirten van mijn bestelling waren top. Andere viel tegen. Retour bij de winkel gedaan en gelijk nog 3 shirten meegenomen

Zeer behulpzaam en nemen de tijd om je zo goed mogelijk te helpen

kreukelige dunne stof

Model is prima, maar de stof kreukelt echt verschrikkelijk. Eigenlijk kun je de blouse niet fatsoenlijk 1 hele dag dragen. Jammer

Perfect!

Snelle bezorging en de kwaliteit is goed

Goede service, fijn geholpen met omruilen van de maat.

Via de webshop een verkeerde maat besteld, omgeruild in de winkel, was geen probleem. Gelijk nog een leuk shirt erbij gekocht

Ik ben goed geholpen door de dames en geslaagd

Mooie broek. Makkelijke en overzichtelijke website.

Ontzettend leuke blouse

Superleuke en mooie blouse. Ik draag normaal maat 42, maar voor deze blouse is maat 40 helemaal prima.

TOP

Altijd leuke en betaalbare kleding!

Prima geregeld,

Ik heb goede ervaringen met jullie bedrijf

Ik had een fantastische verkoopster die alle tijd naam voor mij De bloes vond ik zelf prima , zij vond dat ik een maat kleiner mocht hebben en dat heeft ze dan besteld voor mij( was niet meer in de winkel) En ja hoor , ze had gelijk Het was veel mooier3 dagen zu ik moeten wachten en binnen drie dagen was het binnen Top jonge verkoopster in Amstelveen !!!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar