Top kleding, leuke prijs

Wat je ziet krijg je. Giede oasvorm, goede services. Kwalitrit, prijs goed in verhouding. Leuke kleding.

Wat een verademing

Eerlijke maten eerlijke prijzen en eerlijk personeel. Het personeel wil echt met je meedenken. Den Bosch ik kom zeker terug!

Aankoop werd na betaling deels gecanceld

Online had ik een leuke aankoop gedaan van meerdere artikelen. Betaald en daarna vol enthousiasme wachten op de levering. Helaas kreeg ik een e-mail dat er een tweetal artikelen alsnog gecanceld waren. Niet meer leverbaar. Geld is geretourneerd.

Zou weer wat bestellen als ik wat naar mijn zin vind.

Mooi pak

Het pak is super snel geleverd. Helaas was de broek te klein en de jas te groot. De advies maten klopte dus niet. De broek was lengte maat 30 maar heel lang. De kleur was heel mooi . Precies zoals op de foto. Balen dat het niet paste. Het terug sturen ging zeer makkelijk.

Jammer!

Voor de kerstdagen besteld: Een broek en shirt. 31 december kon ik ze ophalen. Duurde wel heel lang. Vandaav gepast omdat ik op visite was rond de jaarwisseling. Helaas beide kledingstukken flink te groot. Dd broek had wel een mooie stevige kwaliteit. Volgende keer toch maar gewoon in de winkel shoppen.

Een deel geannuleerd en duurde lang voor bezorgen

Ik had een pak besteld en daarbij nog kleine dingetjes om aan gratis bezorgen te komen. Eerst duurde het lang voordat mijn bestelling verwerkt was. Daarna werd bij het versturen opeen de broek van het pak geannuleerd. Dus kan mijn hele bestelling terug sturen want het ging om het hele pak. Erg ontevreden over het online bestellen. Dat ga ik niet meer doen. Dan alleen nog maar als ik bij een winkel kom.

mijn bestelling is prima verlopen

Driekwart bestelling na anderhalve week toch niet leverbaar!

Erg teleurgesteld, want dit is niet hoe het tot nog toe met bestellingen bij Norah is verlopen. Na maanden zelf niet in 'n bocht kunnen eindelijk zover, dus eindelijk bij de Norah weer eens kleding uitzoeken. Omdat echter veel in de fysieke winkel niet meer verkrijgbaar bleek, zei de verkoopster dat ik dan zelf maar een ander filiaal moest bellen. Door de grote drukte zouden ze van de Norah vestiging zelf de telefoon namelijk niet meer oppakken, zodat ze niet k9n informeren of het andere filiaal een bepaalde maat nog had (!??). Dus zelf daarom maar onlne alsnog gezocht wat dus kennelijk al in de uitverkoop was gedaan, omdat naar een ander filiaal rijden misschien ook tevergeefs zou zijn. Alles netjes in 1 grote bestelling bij elkaar gezocht, maar na anderhalve week radiostilte kreeg ik een bericht dat driekwart van m'n bestelling niet geleverd kon worden en werd meteen m'n geld teruggestort. Heel erg balen!! Precies de dingen waar ik het meest blij mee was werden dus niet geleverd, terwijl bij het afrekenen geen enkele melding daarover. Was altijd fan, maar geen zin in de verdere uitverkoop of opnieuw online wat anders bestellen met het zelfde risico. Deze x zoek ik wel een andere zaak die wel levert of bij de bestelling plaatsen of eerder al aangeeft wat wel/niet leverbaar is, zodat ik alsnog met ook weer naar m'n werk kunnen weer een beetje goed voor de dag kom.

Leuke betaalbare mode

De mode is mooie en betaalbaar

Supet snelle en nette bezorging

Heel snel bezorgd en netjes verpakt

Snel en goed geregeld

Mijn bestelling gedaan en vanwege de feestdagen in de winkel laten komen. Was goed en snel binnen, waardoor ik het nog binnen had voor de feestdagen. Broek is zoals ik verwacht had en t vermeld staat op de website. Kortom heel tevreden.

Keurig verpakt en snel bezorgd

Zal zeker nog eens wat bestellen,zeer tevreden!

Mooie kleren

Veel natuurlijke materialen

Tevreden!!

Ruime keuze. Snelle verzending en goede informatie.

Makkelijk bestellen en retourneren.

Leuke kledingkeuze.

Net even anders voor een goede prijs.

Het assortiment is onderscheidend, net een tikkeltje anders dan andere winkels en erg fijn geprijsd. Bovendien is de kleding van goede kwaliteit.

Snel bezorgd, perfecte pasvorm

Hele mooie, fijne trui.

Snelle levering van mijn bestelde trui

Fijne levering

Snelle levering en ontzettend fijne broeken in lengtematen.

Mooie kleding

Een heerlijke winkel om te shoppen

Niets ontvangen

Leuk om deze mail te krijgen als je pakketje niet binnen is gekomen!

leveringsdatum erg lang

De volgende keer dat ik online bij Norah bestel, laat ik het thuis bezorgen ipv in de winkel ophalen. Ik vond de levertijd van een week erg lang.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar