Laden reviews...
1.932 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
2 July 2026
Annette
Bussum
Super winkel met hele leuke kleding
1 July 2026
Jolanda
Tilburg
Norah is ontzettend fijne winkel ook online
Ria
Rijssen
Jurk staat superleuk en ik ben gek op de jaren 70 stofjes.
Ellen
Bergen op Zoom
Margreet
Amersfoort
Het zijn mooie shirts! Optijd afgeleverd. 1 nadeel als je online besteld, zitten zoveel vouwen in en die strijk je erbij niet uit! Hoe krijg ik het wel mooi glad?
M.
Zuidwolde
De maat valt ruim maar met een riem of leuk sjaaltje als riem zit de short heel comfortabel.
Karin
Kampen
Goede kleding en betaalbaar Goed uitziende winkels uitnodigend om naar binnen te gaan. Ook de webshop is duidelijk en overzichtelijk
Vera
Bornerbroek
De maten vielen erg groot uit. Waardoor ik bijna alles heb terug gestuurd.
Remmie
Hasselt
Bestel regelmatig. Altijd snel geleverd. Mooie collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe artikelen. Handig is als iets niet meer is in jouw maat, kun je op de site kijken of het nog online of in ander filliaal op voorraad is. Toppie!
Karin
Maastricht
Donderdag 18 juni besteld, woensdag 24 juni pas in de winkel
Peggy
Maastricht
Deze broeken vallen erg mooi
Lenie
Krimpen
Prima kwaliteit en prijs
Anneke
Zwijndrecht
Telkens kan ik wel een leuk item scoren als ik een Norah winkel bezoek
Jose
's-Gravenzande
Vlotte levering. Jurk ziet er goed uit
Henny
Oosterwolde
Leuke kleding, makkelijk bestelproces.
Josje
's-Gravenhage
Online besteld en in de winkel geruild. Niet alles was meer in mijn maat maar door een super lieve verkoopster toch geslaagd!!
Sandra
Wassenaar
Bestelling gecanceld, vanwege niet bezorgd binnen beloofde verzendtijd. Echter was de klantenservice echt ontzettend behulpzaam en vriendelijk, dus daar wel een 5* score
Beveelt niet aan
MHB
UGCHELEN
De broek is te groot maar het shirt is perfect!
Yvonne
Almere
Alles in orde!
Marjolein
Zwolle
Snel geleverd en alles ziet er keurig uit
Marijke
Alphen aan de rijn
Leuke kleding voor een redelijke prijs. Alleen on line ga ik niet meer bestellen omdat de maten niet kloppen. Bijna alles valt veel groter, van 40 naar 36 is best een groot verschil.
Ans
Nieuwegein
Mijn bestelde artikelen lagen keurig voor mij klaar in de winkel!
Jeanne
Kaatsheuvel
De kleding was.makkelijk besteld en mooi. Het hing toevallig ook in de zaak zelf maar voor de zekerheid besteld. Het is een leuke en mooie zaak om lekker even in rond te dwalen al is het om ideeën. Op te doen. Zeer vriendelijk personeel. En behulpzaam. Leuke zaak. Zeer tevreden.
Anita
Leeuwarden
Er stond dat het wat langer zou kunnen duren, maar uiteindelijk had ik het binnen twee dagen binnen
Suzanne
Roermond