Laden reviews...
2.035 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
Leuke kleding, makkelijk bestelproces.
Josje
's-Gravenhage
Online besteld en in de winkel geruild. Niet alles was meer in mijn maat maar door een super lieve verkoopster toch geslaagd!!
Sandra
Wassenaar
Bestelling gecanceld, vanwege niet bezorgd binnen beloofde verzendtijd. Echter was de klantenservice echt ontzettend behulpzaam en vriendelijk, dus daar wel een 5* score
MHB
UGCHELEN
De broek is te groot maar het shirt is perfect!
Yvonne
Almere
Alles in orde!
Marjolein
Zwolle
Snel geleverd en alles ziet er keurig uit
Marijke
Alphen aan de rijn
Leuke kleding voor een redelijke prijs. Alleen on line ga ik niet meer bestellen omdat de maten niet kloppen. Bijna alles valt veel groter, van 40 naar 36 is best een groot verschil.
Ans
Nieuwegein
Mijn bestelde artikelen lagen keurig voor mij klaar in de winkel!
Jeanne
Kaatsheuvel
De kleding was.makkelijk besteld en mooi. Het hing toevallig ook in de zaak zelf maar voor de zekerheid besteld. Het is een leuke en mooie zaak om lekker even in rond te dwalen al is het om ideeën. Op te doen. Zeer vriendelijk personeel. En behulpzaam. Leuke zaak. Zeer tevreden.
Anita
Leeuwarden
Er stond dat het wat langer zou kunnen duren, maar uiteindelijk had ik het binnen twee dagen binnen
Suzanne
Roermond
Armgat veel en veel te groot
elly
Vlaardingen
het aanvoelen van de stoffen en de pasvorm kan je niet zien op de site natuurlijk, vandaar dat ik liever in de winkel iets koop. Norah heeft een mooi aanbod aan mooie prijs
Myriam
Evergem
Vriendelijk personeel en heel behulpzaam
26 June 2026
Maaike Jacobs
Moerdijk
Mooi vest. Zit perfect
26 June 2026
Lydian
ALMELO
Bij bestelling gaf de maatwijzer maat 42 aan. Ik had de voorraad in de winkel bekeken en die maat was niet voorradig in Roosendaal. Dus toch maar besteld met verzendkosten. Toen de rok binnen kwam was hij echt te klein. Ik heb naar de winkel gebeld en vroeg of ze een maatje groter hadden hangen. Ja en ze zouden die apart hangen voor me. Naar de winkel gegaan en tot mijn verbazing hing daar een vol rek met alle maten. Een maatje groter toch even gepast en die zat gelukkig prima. Helaas van de verzendkosten, want die krijg je niet terug. Fijne service in de winkel. Verder wel heel blij met de rok, van goede prijs/kwaliteit, lekker soepele stof en mooie kleur.
25 June 2026
Inge
Roosendaal
De bestelling kwam best snel en netjes
Jeannette
Arnhem
Vaak als er een maat er niet is en je twijfelt over de maat van het al gekochte artikel, bestel je online en laat je het bezorgen in de winkel. Dan kan je bij het ophalen, passen en vergelijken en gelijk inleveren in de winkel.
A
Veenendaal
had het liever dat het rechtstreeks via de winkel was besteld
Anita
randwijk
elke x als ik in een fysieke winkel ben is het een soort van winkelbeleving ipv ff kleding kopen: wat een mooie winkel met fantastische kleding voor iedereen ! Ook het personeel is super lief en niet opdringerig maar wel hulpvaardig! kortom: altijd fijn winkelen en slagen!
els
Huizen
Heb bestelling nog steeds niet. Heb het in winkel laten bezorgen. Dat leek op moment van bestellen handig. Zondag besteld en op maandag (9 dagen later) kreeg ik bericht dat bestelling afgehaald kon worden. Terwijl item gewoon in de winkel hing. ( zag ik later). Heb geen oordeel over het product maar online bestelling kan sneller.
Keesje
Weetikniet
Goedemiddag Keesje,
Dankjewel voor het schrijven van deze review.
Vervelend dat het lang duurde voordat je je bestelling in handen had.
Als je een bestelling naar de winkel laat sturen kan dit inderdaad wat langer duren, zoals vermeld in de mail die verstuurd is op het moment dat de bestelling verstuurd is, staat aangegeven dat het 3 tot 5 werkdagen duren voordat de bestelling in de winkel aangekomen is. Ik zie dat je contact gehad hebt met mijn collega en de bestelling op de 5e dag binnen gekomen is.
Een webbestelling naar de winkel laten versturen kan langer duren omdat wij meerdere bestellingen in één keer naar de winkel versturen, dit i.v.m. dat wij rekening houden met het milieu en extra kosten.
Mocht je een bestelling volgende keer sneller in handen willen, adviseren wij om deze naar je huisadres te versturen.
Mocht je nog vragen hebben, helpen wij je uiteraard graag!
Vriendelijke groet,
Sharon - Norah klantenservice
Ik ben echt blij met Norah: veel leuke kleding, die ook beschikbaar is in grotere maten. Fijn dat er zoveel winkels zijn. En dat je je bestelling daar kunt ophalen en gelijk even passen.
Nathalie
Rotterdam
Leuk rok fijne stof Jammer dat bij behorend tshirt was uitverkocht
Wilma
Overijssel
Ruime keus en vriendelijk personeel
Maaike
Etten-leur
Lekker shirt
Edith
Beverwijk
Nog niet eerder via de site besteld,maar dit is wel bevallen
22 June 2026
Helma