Prachtige blouses

Prima product

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Vind dat de kleding er soms erg gekreukt aan komt.

Goed geleverd maar de levering duurde vrij lang

. De maat juiste maat blouse besteld omdat de maat niet in de winkel was. De blouse hing al weer in juiste maat met 3 dagen in de winkel en de bestelling was er pas met een week.

Blij

Mooie rok en shirt besteld en ontvangen. Super blij ermee

Besteld in 2 maten en kleinste pastte. Mocht de te grote maar gelijk retourneren en heb gelijk geld terug gekregen

Attent personeel

Leuke kleding voor leuke prijs

Fijne verkoopsters

Word snel bezorgd

Hele goede service, kundige verkoopsters

Een winkel met groot assortiment, goede eerlijke verkoopsters. Prima kwaliteit- prijsverhouding.

Snelle levering en geen verzendkosten, ik wordt er blij van.

Paskamers vind ik wat donker

Snelle correcte levering

Mooi bloesje, snel geleverd.

snelle service

Mijn maat was niet in de winkel. Terplekke in de winkel besteld en binnen een week op kunnen halen in de winkel.

Duidelijke info over bestelling

Mail ontvangen wanneer ik het artikel in de winkel kon ophalen. Daar uitgepakt en gepast. Zat heel mooi, fijne soepele stof.

Leuke betaalbare kleding, ook voor een maatje meer

Leuke stijl kleding. Snelle levering. Maat klopt. Mooie kwaliteit

Fijne service

Ideaal, broek was in de winkel net een maatje te klein. Online nog wel een maatje 38, besteld en in de winkel opgehaald. Ideaal

Alles correct geleverd

In de winkel de bestelling opgehaald en gepast. Alles naar wens en nog een jasje erbij uitgezocht. Zeer tevreden over de adviezen van de verkoopsters. Mijn man werd verrast met een kop koffie.

Fijne jurk

Bestellen gaat eenvoudig. Levering duurde dit keer iets langer dan anders, maar geen probleem!

Leuke kleding voor een redelijke prijs.

Ik werd in de winkel in Weert heel goed geholpen en heb echt een leuke set gekocht voor een betaalbare prijs. Heel fijn dat Norah ook grotere maten verkoopt.

Heerlijke winkel!!

Wat een heerlijke winkel met mooie kleding en schoenen en ook nog voor een leuke prijs. Fijn geholpen, kom zeker weer terug.

Superleuke blouse

Leuke vlotte blouse

Snelle levering, top

Goede ervaring: in de winkel juiste maat besteld, levering sneller dan verwacht. Product precies wat ik ervan verwachtte.

Goed geregeld

Alles volgens plan geregeld goed geholpen en met mij mee gedacht. De maat goed bekeken en toen besloten om toch voor een kleinere maat te kiezen en deze was niet aanwezig in het filiaal dus werd het shirt meteen voor mij besteld. Goed en fijn opgelost

Netjes verpakt en binnen paar dagen in huis

Paste niet

Alles is goed gegaan het paste me alleen niet

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar