Retourneren gaat makkelijk , ze hebben leuke kleding voor mooie prijzen.

Geweldige service, mooie kleding

Zowel in de winkel als online een mooie winkel met ruime keus. Mooie, fijne kleding en top service in de winkel. Vrolijk en vriendelijk personeel.

Snelle bezorging

De bezorging ging snel en netjes verpakt. Jammer dat er 1 shirt met een mis print in zat maar dat heb ik zelf geregeld via de winkel want ruilen online kon niet

Uitmuntend

Ging allemaal heel vlotjes, keurige afhandeling

Makkelijk en vlot

Deze keer ging het allemaal vrij vlot. Meestal duurt het verzenden langer.

Voor de eerste keer besteld daar mij maat niet in de winkel aanwezig was. Bestellen was eenvoudig en product volgens afspraak thuis bezorgd.Prima dus.

Altijd super op tijd

Leuke kleding

Leuke kleding, goede prijs/kwaliteit

Gewoon goed!!

X

Netjes en optijd ontvangen. Mooie kleding , precies zoals op de foto's.

Snelle levering, en keurig verpakt.

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk dat je het in de winkel kunt laten bezorgen

Top!!

Blij mee

Correct, snel en makkelijk

Bereidwilligheid van de verkoopsters om de goede maat te bestellen. Keurig bericht over het verloop van de bestelling

Snelle service en dikke prima

Ik ben groot fan van jullie

Superleuke zaak

Ik ben er bij toeval uitgekomen (had wat tijd over)en nu geregeld loop ik binnen en slaag er goed

Fijne vlotte afhandeling

Prima geregeld

Bestelling netjes op tijd gekregen

Fijne winkel/webshop

Heel fijn geholpen in de winkel.

Goed afgehandeld in de winkel

Grandioos en perfect

Snel en puntje precies en klant vriendelijk

Na veel af te zijn gevallen moest ik n shirt online bestellen. De verkoopster adviseerde mij deze maat te nemen en dit was perfect. Na 3 werkdagen heb ik het shirt in de winkel opgehaald.

Kledingmaten komen niet geheel overeen met de werkelijke maten

Er mooie blouse/top maar de maten komen niet overeen.

Heerlijk jasje

Een heerlijk zittend jasje met een hele mooie kleur. Wat wil je nog meer.

Leuke verkoopster met kennis van zaken en zeer behulpzaam! Aantrekkelijke prijzen en leuke betaalbare kleding!

Over Norah