Snelle levering. Super fijn.

Snel gevonden wat ik zocht. En snel geleverd door jullie. Goed verpakt.

Prima. Voorradig, snel verstuurd, helaas was de vervoerder niet zo punctueel

Norah heeft alles netjes geregeld. De vervoerder wijzigde tot 2x toe de opgegeven dag/tijd.

Mooi vestje

Mooi, kanten vestje wat werkelijk overal bij staat

kleding valt erg groot

leuke kleding, maar de maten?? heel rare maten. maat 40 valt vee eel ruimer dan normaal. Bij online bestellingen krijg je de maat te zien die zij voorstellen en volgens mij klopt die maat.

Fijne kleding

Fijne kleding, goede prijs kwaliteit verhouding

Als bestelde niet past ,makkelijk te retourneren in winkel...... Fijn om. Bestelling in de winkel te laten bezorgen....top.

Snelle levering en in de winkel gepast, geholpen door super vriendelijke dames, in Zwolle. De jurk paste ook prima, dus weer een geslaagde aankoop bij Norah.

Lekker makkelijk goed overzicht on keuzes te maken

Prima verzorgd!

Prima verzorgd. Snel in huis. Kon niet beter.

Oke

1artikel was te groot, kon direct omgeruild worden, ander artikel was niet leuk, kreeg geld retour gestort op mijn rekening echter, had €16,96 betaald en kreeg €14,27 terug.

Ik kreeg wat ik verwachtte

Zoals ik de titel neer hebt gezet, zo is het ook. De leuke tops shirts die ik heb besteld en gekregen zijn ook echt leuk. Met veel plezier kan ik hiermee voor de dag komen.

Ben super geholpen.

Heel erg snel

Zaterdags besteld dinsdag op gehaald Super snel

Superfijne winkel

Superfijne winkel en wat fijn dat je ook online kan bestellen. Dat gaat simpel. Leuke mode en veel keus!

prima service maar jammer dat je je kortingsbonnen na een tijdje kwijt bent

Ik koop al een aantal jaren heel veel kleding bij Norah. Altijd heel blij mee en veel complimenten van vriendinnen. Je spaart ook voor kortingsbonnen van 2,50 MAAR HELAAS ZIJN DIE TEGENWQOORDIG BEPERTKT HOUDBAAR. Vreemd omdat je voor iets spaart en vervolgens pakken ze het weer van je af. Ook is de kleding een tijd lang korter geworden wat ook jammer is omdat mensen met een Norah maatje vaak niet van die korte shirtjes houden. De laatste tijd lijkt dat weer een beetje te veranderen. De laatste keer had ik dus weer een arm vol mooie shirts.

Ben erg tevreden

Vindt heel leuk om bij norah te bestellen ,artikelen zijn van goede kwaliteit leuke prijzen . En ik kan makkelijk combineren. Superblij met mijn bestelling.

Product is zo als beschreven

Snelle levering, duidelijke website

Prettig en snel geholpen

Altijd netjes geholpen En niet opdringerig

Mooie betaalbare en lekker zittende shirts

Erg blij met mijn bestelling. In de winkel was mijn maat niet voorradig dus online besteld en dit werd snel geleverd bij de winkel van mijn keuze. Mooie lekker zittende shirts en ook nog eens betaalbaar.

Leuke mode en zit lekker

Ben tevreden over 1 artikel,zit goed die broek Kan er niet altijd slagen maar dat is niet anders

Tevreden

Tevreden

Niet geholpen

Vandaag zijn wij bij Norah Barneveld geweest. Ik ben altijd goed te spreken over de dames bij Norah, zeker in Harderwijk! Maar nu Barneveld... druk bezig met uitpakken/omstickeren. Zijn niet geholpen en de vraag die ik stelde was teveel. Geen fijne sfeer. Heb nu mijn kleding maar online besteld, gewoon nieuwe collectie. De vorige keer Barneveld was prima maar dat waren andere dames. Dochter heeft ook bijna alles terug gehangen..... Het lag niet aan het warme weer want de airco stond goed aan. Uitpakken/ omstickeren had echt prioriteit

Het liep zoals verkoopster had uitgelegd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar