Heel goed en snel geleverd

Precies de juiste maat ben er erg blij mee

Leuke kleurrijke kleding

Veel keuze s en kleuren maat valt mij meestal goed snelle bezorging en service

Goed geholpen

Vriendelijk meedenkend en behulpzaam personeel in Emmen.

Top…

Goede kwaliteit en goede bezorgservice

Goede ervaringen

Goede ervaring vlotte levering en een duidelijke website

Fijne winkel

Fijne winkel met echt lange broeken.

Nieuw in Maassluis top

Sinds een tijd zit Norah in Maassluis. Erg leuk personeel En erg belangrijk erg leuke kleding ook grote maten. Heb er al leuke truien en alvast een leuke winterjas gekocht

Inmiddels 10 dagen verder en nog niets ontvangen

Wel een bestelling gedaan maar nog niets ontvangen!!!!

Bezorging was niet duidelijk.

Waarschijnlijk is vergeten om aan te geven via de mail wanneer het pakketje bezorgd zou worden. Maat van shirt klopte niet, gelukkig had ik ook een maat groter besteld.

Perfect !

Snel en perfect verlopen!

Enthousiast

Ik kende Norah niet, leuke kleding, niet zo prijzig en veel keus!

Ik had mijn bestelling snel binnen en 1 st. retour naar de winkel gebracht. Gelijk bedrag terug. Prima!

Snel en goed!

In de winkel hing mijn maat niet. Ter plekke besteld en snel geleverd. Fijn dat je ook in de winkel kan laten leveren en ophalen. Passen en meenemen! Of wanneer t niet goed is meteen daar laten.

Beste service !!!!

Vriendelijk personeel, altijd bereid voor advies!

Lekker snel.

Het is fijn dat je de bestelling kan volgen. Alleen was het bericht van uit DHL dat de bestelling een bepaalde zou komen maar dat is niet gebeurd. Het kwam dus een dag later dan gepland. En dan hoor je niks wanneer hdr bestelling wel komt.

Geweldig.

Het zegt genoeg, als ik zeg. Mijn kledingkast hangt vol met kleding van Norah.

Prima op tijd En snel in het filiaal

Gemak, snelheid

Het gemak van bestellen online en in de winkel laten bezorgen

Mooie kleuren, rare pasvorm

Voor het eerst volledige bestelling retour gebracht. Maatvoering was heel apart.

Snelle levering.

Het bestelde was snel af te halen bij het opgegeven filiaal.

Vertraagde bezorging

Ik wacht al een week op mijn bestelling en kreeg net een mailtje dat deze is vertraagd en pas ergens volgende week binnen zal zijn… jammer. Verder wel leuke kleding!!

Alles is volledig naar wens gegaan.

Maatvoering is slecht

Ik koop regelmatig bij de Norah en van jullie maatvoering klopt niks. Vorige week nog een jas gepast maat 42 en die zat prima. Meestal heb ik 42. Nu 3 hempjes besteld in maat 44. Ik dacht dan zitten ze iets ruimer. Nou ik had beter 46 kunnen doen. Zo wordt online bestellen niet leuk!

Goed en snel bezorgd in de winkel

De vrouw van de winkel had een shirt besteld voor mij, omdat de goede maat niet niet aanwezig was. Snel besteld en snel geleverd in de winkel. Email gehad en opgehaald. Prima service.

Prima levering mooi product

Heel blij met de kledingstuk netjes afgeleverd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar