Enige opmerking is dat de stoeltjes leuk zijn, maar niet praktisch. Zeker niet voor mensen die zoals ik slecht ter been zijn. Optie zet er in elk geval een stoel met armleuningen bij.

Snel en correct geleverd

Op donderdagmiddag besteld, pakket lag de volgende dag al bij het ophaalpunt. Zoals altijd alles correct geleverd. Retourneren kan gratis in de winkel.

Netjes

Super service en ook fijn dat je een maattabel hebt.

Toppers

Fijne winkel, vriendelijk personeel. Heel behulpzaam. Als er iets niet is kijken ze wat er wel mogelijk is via de webshop of een ander filiaal.

De bestelling ging makkelijk, altijd even wachten op de levering, alles keurig geleverd, prachtige kleding en alles past! Dus: zeer tevreden!

Mooie kleding, snel geleverd

Duidelijke website en fijne winkels heeft Norah! De broek die ik bestelde was echt wel 15 cm te lang ( daarom wrs in Sale?) maar die kan ik zelf inkorten en verder mooie blouse en trui. Gewoon een fijn adresje om betaalbare kleding te scoren.

Mooie betaalbare kleding.

Mooie betaalbare kleding met een goede pasvorm.

Goede producten voor schappelijke prijs

Alles past mooie kleuren tevreden met de aankoop

Altijd goed voor een mooie prijs

Leuk assortiment, gewone prijzen

Besteld en snel geleverd. Gaven alleen op dat ik maat 40 moest. Wist zeker dat het 44 was. En deze is ook goed. Snel geleverd

Prima bevallen

Het bestellen was makkelijk en de levering snel en correct

Goedde , snelle verzending Op de hoogte gehouden via naill

Levering goed en retour ook

Ben er superblij

Het zit erg lekker en lekker zacht erg mooi

Mooie prijs en kwaliteit verhouding

De producten van Norah zijn goed in balans voor wat betreft prijs en kwaliteit. Heel erg tevreden met al mijn aankopen bij Norah.

Prachtig

Ik ben erg blij met de paarse trui die ik heb gekocht. Erg mooi.

Bestellen en levering ging prima, ook het retourneren van 1 item en de terugbetaling daarvan was geen probleem.

Leuk vest, sjiek en comfortabel tegelijk

Helaas pluist het aan de binnenkant behoorlijk

Altijd mooie kleding van goede kwaliteit en voor een goede prijs.

Altijd mooie kleding van goede kwaliteit voor een goede prijs. In de winkels vriendelijk en niet opdringerig geholpen. Online correcte afhandeling. Zowel in de winkels als online met een VVV-bon te betalen.

heerlijke, fijne winkel

Altijd mooie kleding, en er zit altijd wat bij.

Lekker snel binnen

Ik had de kleding gezien op een instapost en heb het besteld. Was sneller binnen dan verwacht

Snelle levering.

Uit de kunst

Prachtige kleding en niet duur

Netjes, snel ,correct

Eenvoudig en snel. Mooie artikelen , goede pasvorm