Simone
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 28.506 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
Simone
ALBLASSERDAM
Naar verkeerde filiaal gestuurd. Nog niet ontvangen. Foutje in het systeem
Anita
Doetinchem
Goedemorgen Anita,
Dankjewel voor het schrijven van deze review.
Vervelend dat de bestelling naar een verkeerd filiaal verstuurd is en dat je hier nog niks van vernomen hebt.
Ik zie dat je hier nog geen contact over opgenomen hebt, zou je ons een bericht willen sturen? Dan helpen wij je graag verder!
Vriendelijke groet,
Sharon - Norah klantenservice
Helaas na twee weken nog geen broek ontvangen
Erna
Wageningen
Goedemorgen Erna,
Dankjewel voor het schrijven van deze review.
Vervelend dat je nog niks vernomen hebt van jouw bestelling!
Ik zie dat je inmiddels contact gehad hebt met ons en dat wij dit met jou opgelost hebben.
Fijne dag!
Vriendelijke groet,
Sharon - Norah klantenservice
Online besteld zeer snel in huis
Nancy
Merksplas
Leuke winkel, mooie kleding, betaalbaar en prima geleverd. Tevreden!
Martine
Oisterwijk
❤️
Shaimaa
Arnhem
Snelle levering, retourneren in winkel ging allemaal perfect
C.
Dongen
Besteld, betaald en binnen 2 dagen jn huis, dus niets op aan te merken !
Hilly
Heemskerk
Ik kende Norah niet maar een vriendin die in Sluis werkt gaf mij de tip om er eens te gaan kijken. Wauw inderdaad! Wat een leuke winkel is dat. Ben er samen met een vriendin geweest en we hebben zowat alles gepast en ook veel gekocht. Het is een aanrader zowel qua prijs als qua keuze. Ik ga zeker terug en hoop dat er vlug winkels komen in België.
9 September 2026
Mia
Hamme, België
De winkel in Hellevoetsluis is heel prettig, ruim opgezet (scootmobiel toegankelijk!), vriendelijk personeel Leuk assortiment en goede verhouding prijs-kwaliteit. Ook fijn voor een maatje meer. De website vind ik onhandig en niet helemaal up to date. Zo werkt de functie locatie zoeken op postcode niet
9 September 2026
Gelske
Hellevoetsluis
Ik vind het fijn af en toe even te kijken of er weer wat nieuws is de mode van Norah vind ik erg leuk
8 September 2026
Nandi
Heemskerk
Mijn bestelling is snel geleverd en netjes in een goede afsluitbare zak .
An
Retie
Mooie trendy blouse
Inge
Geel
Goede ervaring in het algemeen,fijne klantenservice! Dik tevreden met alles!
Diny
Zwartsluis
Personeel enorm behulpzaam! Goed adviserend.
Carola
Bergschenhoek
Erg blij met mijn setje pantalon met bijpassend colbert .
Gerda
Elst
Alleen met b post was de uitleg om buren aan te duiden in het Frans. Dat was niet zo top. Gelukkig kon mijn pakje in de brievenbus. Verkopen jullie Noarah in Belgische winkels?
Carine
Brasschaat
Fijne jeans in lengte maat 36 erg blij mee.
jarina
Heerde
Het product is prima en erg leuk, alleen de maat klopte niet. Ik heb 42 en de blouse waas veel te groot. Ik heb dit omgeruild wat prima ging en heb nu maat 36 bij jullie! Verder totaal geen klachten behalve dat je niet zo maar iets kunt bestellen op internet is lastig qua maten! Verder hebben jullie leuke kleding voor een betaalbare prijs!
Gerty
Grubbenvorst
Goedemiddag Gerty,
Dankjewel voor je leuke en positieve feedback! Fijn om te horen dat de omruiling goed is verlopen en dat je inmiddels de juiste maat hebt gevonden.
We begrijpen dat online bestellen soms lastig kan zijn als het om de maat gaat. We nemen je feedback hierover zeker mee.
Veel plezier met je nieuwe blouse en bedankt voor je compliment over onze kleding!
Charlotte – Norah Klantenservice
Snelle levering, goed op maat, erg mooi !!
Erica
Nuenen
25 augustus 2026 en nog niet ontvangen!
Joke
Herwijnen
Goedemiddag Joke,
Helaas is er op deze datum bij een groot aantal zendingen iets niet goed gegaan, waardoor je bestelling een flinke vertraging heeft opgelopen. Onze excuses voor het ongemak en het lange wachten!
Inmiddels zie ik dat het pakket gelukkig bij je is aangekomen. We hopen dat het wachten niet voor te veel ongemak heeft gezorgd en wensen je natuurlijk veel plezier met je bestelling!
Helaas nog niks ontvangen. 25-8 besteld 31-8 verstuurd
Marloes
Nijmegen
Goedemiddag Marloes,
Inmiddels zie ik dat het pakket onderweg is naar een pakket punt.
Charlotte – Norah Klantenservice
Ik heb twee weken besteld en de zending is nog steeds niet binnen. Fouten worden overal gemaakt dat kan gebeuren maar van Norah hoor je helemaal niets totdat je zelf gaat informeren. Er wachten blijkbaar 150 mensen op hun bestelling. Norah had zelf het initiatief moeten nemen om de klanten te informeren!
Anitra
Eemnes
Goedemiddag Anitra,
Het is ons niet gelukt om iedereen persoonlijk te informeren.
Inmiddels zie ik dat je je bestelling in handen hebt.
Nog steeds niets ontvangen
Erica
Middenbeemster
Goedemiddag Erica,
Het is ons niet gelukt om iedereen persoonlijk te informeren.
Inmiddels zie ik dat je je bestelling in handen hebt.
Charlotte – Norah Klantenservice
Een zeer slechte ervaring, als ik mijn bestelling liet thuisbezorgen zou de levertijd 1-3 dagen zijn, op dinsdagochtend een bestelling geplaatst, dan was ik op tijd om de items voor zondag in huis te hebben. Maar helaas, het is nu ruim een week verder en heb nog niks ontvangen
Angelique
Duiven
Goedemiddag Angelique,
Ik zie nu dat je een collega bent! Wat leuk!
Helaas is er een probleem geweest met een groot aantal zendingen. Een collega van ons beide heeft je ook gesproken zie ik via whatsapp.
Je kan ons altijd even bellen, dan leggen we uit wat er is gebeurd! (Helaas onmacht)
Charlotte
Parelweg 3a