Prima geholpen door personeel met bestellen andere maat

Bestelling binnen de gestelde tijd geleverd, ondanks de feestdagen drukte. Top!

Leuke wisselende collectie

Altijd dikke prima

Super geweldig

Super geweldig Erg blij met mijn aankopen. Wordt ook zeer vriendelijk geholpen. Al met al super goed!!

Super snelle levering

3 stuks kleding besteld, btw, de maat is altijd goed, super snel geleverd.

Geen online bestelling meer!

Al de kledij was (veel) te groot, die heb ik moeten retourneren. Kwaliteit ervan was ook niet denderend. Hopelijk komt retour bij firma toe want er verloopt precies iets niet correct zie ik via track-en-trace.

Snel geleverd, blij mee

Had een fijne broek, en wilde nog andere kleur Besteld en werd snel bezorgd

Zeer snelle en goede levering

Ik ben heel blij met Nora een gezellige winkel met leuke mensen die je helpen met wat je zoekt

Mooi,maar niet om te lopen

Schoenen zien er mooi uit en zijn stevig. Helaas is het voetbed best hard,waardoor ik er niet lekker op loop.

Comfortabel en shinny!

Fijne en mooie sneaker. Valt wat klein. Maar doe zijn werk bij zowel een stoere outfit, casual outfit of een geklede outfit. Echt een eye-catcher.

Mooie blouse van goede kwaliteit

De blouse heb ik online besteld. Het duurde 5 dagen voordat ik de blouse pas had. Dat vond ik wel lang duren. Maar de blouse is erg mooi en ik ben er heel blij mee.

Leuke kleding in de juiste maat

Meestal is alles leuk en goed wat ik bestel. Zelden zit er een misser tussen

Blij mee

Altijd mooie kwaliteit, zit super Ook belangrijk de lengte is voor mijn lengte van 1.81 top Vadte klant

Super goed geholpen, leuk setje gescoord

De bestelling duurde iets langer,maar kwam door de drukte van de feestdagen.

Was prima

Het was een vlotte bestelling en tevreden over de spullen.

Goede prijs, snelle levering

Winterjas gekocht tegen betaalbare prijs, kortingsbon werd automatisch toegevoegd, snelle levering. Product komt overeen met beschrijving en foto's op de website

Makkelijk bestellen, vlot geleverd.

Snel geleverd. En mooie kleren.

Snel geleverd . Op dinsdag besteld in een filiaal en op woensdag ging er 30%korting af dat is wel frustrerend.

Een super mooie blouse

Bij Norah online zag ik een mooie blouse, blauw met zwarte stippen, maar helaas niet in mijn maat. Die heb ik online besteld en al snel kon ik die ophalen in ‘mijn’ Norah winkel. Daar heb ik even gepast en de blouse was precies wat ik hoopte. Snel de goede maat besteld, snel afgeleverd in ‘mijn’ winkel, dus weer een geweldige shop ervaring.

Superleuk

Superleuk apart Casual op spijker te dragen en chique op zwart.

Showstopper

Succes op het kerstgalabal en alom complimenten voor mijn feestelijke outfit.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar