Laden reviews...
1.920 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
Na dat ik bestelling had geplaatst, zat ik al anderhalve week te wachten maar eens een mail gestuurd naar 1 dag kreeg wat te horen. En wat bleek het systeem zit een fout in. En dat 1 artikel niet leverbaar meer is. Geld krijg ik terug. Maar als dat artikel graag wil hebben (blijkt online uitverkocht) ik maar naar winkels moet bellen. Ik gekeken maar is niet meer in de buurt een half uur rijden. Eigenlijk vind ik dat norah naar de winkel moet bellen en dat ze dat naar mij sturen. Voor alle ellende.
Miranda
Hoogland
Fijne webshop Snelle levering Mooie prijs
Beatrix
Noordeloos
Prettig
Inge
Etten
Pakket is nog steeds niet afgeleverd bij hetvafhaalpunt
Beveelt niet aan
rietje
Den ham
Hi Rietje,
Bedankt voor je review via Kiyoh.
Zoals vanmiddag nog besproken loopt er inmiddels een onderzoek naar je pakket.
Via die weg houden we je graag op de hoogte van de voortgang van dit onderzoek.
Excuses voor het ongemak!
Groeten,
Jennifer - Norah klantenservice
Leuk jeans jack, draagt heerlijk!
Astrid
Zandvoort
Kon de kleding in de winkel passen .. super fijn geholpen.
Annemiek
Winssen
Bestellen ging heel gemakkelijk en wat niet beviel gaat terug en geld terug op de rekening
Gre
Schagen
Mooie kleding en betaalbaar
Ada
Obdam
Janet
Kesteren
Mooi gezellige winkel met fijne medewerkers
Gerjo
Kaatsheuvel
2 July 2026
Annette
Bussum
Super winkel met hele leuke kleding
1 July 2026
Jolanda
Tilburg
Norah is ontzettend fijne winkel ook online
Ria
Rijssen
Jurk staat superleuk en ik ben gek op de jaren 70 stofjes.
Ellen
Bergen op Zoom
Margreet
Amersfoort
Het zijn mooie shirts! Optijd afgeleverd. 1 nadeel als je online besteld, zitten zoveel vouwen in en die strijk je erbij niet uit! Hoe krijg ik het wel mooi glad?
M.
Zuidwolde
De maat valt ruim maar met een riem of leuk sjaaltje als riem zit de short heel comfortabel.
Karin
Kampen
Goede kleding en betaalbaar Goed uitziende winkels uitnodigend om naar binnen te gaan. Ook de webshop is duidelijk en overzichtelijk
Vera
Bornerbroek
De maten vielen erg groot uit. Waardoor ik bijna alles heb terug gestuurd.
Remmie
Hasselt
Bestel regelmatig. Altijd snel geleverd. Mooie collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe artikelen. Handig is als iets niet meer is in jouw maat, kun je op de site kijken of het nog online of in ander filliaal op voorraad is. Toppie!
Karin
Maastricht
Donderdag 18 juni besteld, woensdag 24 juni pas in de winkel
Peggy
Maastricht
Deze broeken vallen erg mooi
Lenie
Krimpen
Prima kwaliteit en prijs
Anneke
Zwijndrecht
Telkens kan ik wel een leuk item scoren als ik een Norah winkel bezoek
Jose
's-Gravenzande
Vlotte levering. Jurk ziet er goed uit
Henny
Oosterwolde