Fijn geholpen, broeken moesten besteld worden en werden snel geleverd.Toppie Norah.

Een hele fijne winkel. Ik slaag altijd bij jullie.

Vrijdag n de webshop besteld, dinsdagmiddag lag het pakket in de winkel klaar.

Goede aanbieding beetje groot

Twee blouses besteld maat 40 waren uitsluitend online verkrijgbaar. Ze vallen een beetje groot maar toch maar gehouden. Jammer dat je dan geen maat kleiner kan passen omdat het niet in de winkel hangt. Verder keurig netjes geholpen en ook meegedacht in de winkel.

Heb nog niets ontvangen

Nog geen bericht ontvangen dat de bestelling binnen is.

Mooie kleren, en super snelle levering.

Binnen 24 uur de kleding ontvangen. Super.

Mooie kleding

Snelle levering. Vandaag besteld en morgen al in huis. En de maten kloppen precies en de kleuren ook. Leuke kleding voor een mooie prijs. Wat ik had besteld past precies. Ik ben er blij mee! Hele mooie betaalbare kleding bij Norah!

Verkeerde artikel geleverd

Bij ophalen bestelling in de winkel bleek het verkeerde artikel geleverd te zijn.

geweldig

geweldige collectie met de juiste pasvorm en super leuke dames waar niets te veel is./ echt top

Bestellen ging snel en het halen ook

Na bestelling snel binnen

Bestelling was na 3 dagen binnen in de winkel . Fijn personeel en goed geholpen

Meedenkende en vlotte bediening bij het uitzoeken

Bestelling is snel en goed aangekomrn. En het bestelde is zoals het op de site stond en de juiste maat. Dus ben uiters tevrede

Kan niet anders zeggen .Dat ik er altijd super wordt en eerlijk wordt geholpen.Ze zijn ook altijd vriendelijk

Leuke prijzen. Goede service. Mensen van 66+leuke moderne kleding. Goed van qualiteit.

Erg goed

Goede ervaring, alles liep vlekkeloos

Goede maatvoering

De broeken zitten heerlijk.

Matig materiaal

1 x trui gedragen helemaal al met pluizen

Blijf het vreemd vinden dat als ik iets bestel in de winkel, meteen moet betalen.

Leuke items voor een leuke prijs

Vlot geleverd, 1 item retour, in de winkel, ging ook prima.

Tevreden.

Besteld in de winkel (ede) fijn personeel. Afhandeling ging vlot.

Doen wat er beloofd wordt.

Bestelling snel geleverd, vriendelijke dames.

Super service

Snelle en goede levering

Goed en vriendelijk geholpen

Broek gekocht en kreeg prima advies over de broek

Bestelling zou 3 tot 5 werkdagen duren nog niks gehoord

Was in de winkel niet op voorraad, zou uit een ander filiaal komen, nog niks gehoord !

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar