Dacht dat Norah oudbollig was. Maar ben weer is in winkel geweest, stond versteld zulke mooie kleren. Ben zelfs geslaagd voor bruiloft. Super blij met Norah.
G A
Aalst
Laden reviews...
1.766 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 28.538 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
G A
Aalst
Ik heb jullie winkel ontdekt in Sluis, en was zeer enthousiast. Jullie maten zijn picco bello en jullie personeel heel vriendelijk. Zij vertelden ons ook dat jullie binnenkort een vestiging hebben in België. Helaas niet in Antwerpen (Wijnegem shopping zou bvb fantastisch zijn) Maar online kan ook... Tevreden Belgske Groetjes Clara
Clara
Brasschaat
In de winkel heel prettig geholpen. "Uitleg" over on line bestellen. Ging super snel allemaal. Heel blij mee. Aanrader!
Marianne
Eindhoven
Dettha
Dokkum
Modieuze longsleves, comfortabele stof! Makkelijk te combineren met een blazer, jasje oid.
Kim
Gorinchem
Ruime keuze en zelfs lengtematen.
Marijke
Beek en Donk
Mooie trui snelle levering alles netjes
Tessa
Rotterdam
Omdat mijn blouse niet meer in de winkel was heb ik online besteld en in de winkel opgehaald. Helaas viel de blouse te klein dus heb ik mijn geld terug gestort gekregen en heb iets anders uitgezocht wat wel meteen goed paste. Chappau voor de verkoopster die mij goed en vriendelijk heeft geholpen.
Lida
Altijd top! Hartelijk dank
20 September 2026
Alina
Stadnitskaia
goede service, goed geholpen.
20 September 2026
Ineke
alkmaar
Mooie en leuke kleding
Dorien
Monster
En snel online, nette en leuke personeel in de winkels.
Ans
Geldrop
Ik had niet verwacht dat ik de kleding van Norah zou passen. Ik draag nl maat 52… maar tot mijn blije verbazing heb ik eindelijk een heerlijk zittende spijkerbroek die zelfs qua lengte meteen goed is. Truitje is ook geweldig Ben vandaag meteen ook even jullie winkel gaan bezoeken. Nog drie items erbij gekocht. Mij gaan jullie vaker zien
Mariska
Gouda
De maten zoals aanbevolen zaten als gegegoten! Kwaliteit is goed, snelle levering van de bestelling.
Tess
Tilburg
Omdat mijn maat van een vestje in mijn winkel niet beschikbaar was, kreeg ik de tip van de verkoopster om het via de website te proberen. Dat lukte en ik heb het artikel naar het filiaal in mijn woonplaats laten sturen en dat werkte perfect: reuze blij met mijn nieuwe vest!
Sara
Maassluis
Steeds verrassend nieuwe collectie! Het is echt mijn winkel geworden. Helemaal blij!
Nicole
Breda
Ik heb voor het eerst online besteld. Leuke kleding......Echter werd niet alles geleverd en heb ik daar ook nooit een mailtje over gehad. Bij navragen via WhatsApp kreeg ik te horen dat het uitverkocht was en ik nog een mail zou moeten ontvangen. Geen mail ontvangen en ook niet wanneer het geld teruggestort wordt. Nou is het geld inmiddels wel teruggestort. Maar wel een verbeterpunt.
Chantal
Hoef en haag
De website is overzichtelijk en het bestellen ging heel makkelijk. De levering was ook heel snel.
Henny
Nootdorp
Ik heb de bestelling goed ontvangen, de artikelen die ik terug wilde geven, heb ik in de winkel terug kunnen brengen.
Pia
Ijlst
Bestelling opgehaald in de winkel, en natuurlijk nog wat extra's gescoord. Beide item' s gepast, prettig bijgestaan en beoordeeld door het personeel, en helemaal happy de winkel (Heerenveen) weer uitgestapt.
A.D
Heerenveen
Lydia
Wieringerwerf
Super mooi
Manita
DRUTEN
Prima (web)winkel. Mag er graag dingen bestellen. Soms komen maten niet altijd goed uit, vooral blouses en/of shirts, soms lastig te bestellen.
Sabine
Losser
Hele goede ervaring mooie kleding Zeer tevreden.
16 September 2026
yvonne