Een fijne zaak,mooie kleding

Je wordt er goed geholpen Doen iedergeval nog moeite om achter te kijken in het magazijn voor een andere maat. Lieve Dames

Broek was maat kleiner maar veel te groot

Had een beter passende broek verwacht

Heel goede ervaring

Past perfect

Opvallende kleurencombinatie waarvoor ik normaal niet zou kiezen. Staat mij echter zeer goed!

Bestelling niet ontvangen

5 dagen na mijn bestelling ben ik maar naar de winkel gegaan om te kijken of het was aangekomen. Helaas nog niet. Nu zijn we 10 dagen verder, nog steeds geen bestelling, ook geen mail, maar wél het verzoek om een review achter te laten. Niet slim.

Kleding leuk, beloning iets minder

Jammer dat ik elk jaar een aankoop doe en dan enkele dagen later bericht krijg dat er vriendinnen weekend is met 20% korting. Ik mag zeggen dat ik een goede klant ben, dus regelmatig meerdere aankopen tegelijk doe. Dan is het spijtig dat ik daarvoor niet beloond wordt.

Prima geholpen. Jammer dat mijn korting niet verrekend kon worden.

Valt groot

Alles is goed gegaan

Ik ben heel goed geholpen bij de bestelling en de bestelling was er ook snel ,ik vraag me wel af waar mijn spaarpunten zijn ?

Snelle levering l

Ik Word altijd keurig geholpen door de aardige dames bij Norah Lelystad

Mooie winkel en zeer leuk personeel

Een leuke gezellige winkel met leuke kleding waar ik graag kom, en altijd met soms 1 of soms 3/4 kledingstukken naar huis ga

Super leuk

Goed bezorgd en heel mooi super blij mee

Heel goed!

Zit mooi op maat

Ik heb van boven maat 34/36

Nog steeds niks

14 mei jongstleden blouse besteld ,tot heden is ie nog onderweg naar de winkel waar ik m kan ophalen,dat kan best sneller

Snel in de winkel

Snel in de winkel, daar gelijk gepast.

Super mooie kleding , pasvorm en kwaliteit

Kleding is top. Service en levering zijn super. Zeer tevreden.

heel goed

heel goed tot de volgendekeer

Tevreden en toch...

Ik koop in vlagen bij Norah. Deze lente is de kleding in mijn stijl te koop. Dus top! Jammer dat ik vorige week niet op de hoogte was van het vriendinnenweekend, dan had ik nog even gewacht met mijn laatste aankopen. Het minst tevreden ben ik over truien, omdat ze vaak "pillen".

Ik kom graag bij Norah goede collectie

Aangeschaft een paar dagen voor de vriendinnendagen dus geen korting!

Jammer dat ik dit niet wist ..... voor 225 euro nieuwe kleding gekocht. Als ik had geweten dat de vriendinnendagen eraan kwamen had ik zeker even gewacht met deze aanschaf! De zending thuis was trouwens keurig.

Gewoon geweldig

Snelle bezorging