Gewoon geweldig

Mooi op tijd

Mooie kleren fijn geholpen

Prettige winkel. Fijn personeel

Mooie shirts

Het zijn mooie shirts die voldoen ook aan de maat

altijd goed en snel

Wirdt snnel geleverd en is altij goed

snel geleverd en blij met mijn keuze

Soms zie je een foto en denk je "die is leuk!", en dan eenmaal ontvangen blijkt het helemaal niet zo leuk, mooi oid te zijn. Zo niet hier, what you see is what you get. Leuk op de foto is ook leuk als je het ontvangt. Heel blij met mijn aankoop!

Fijn geholpen

Goede koop

Kom er graag koop er ook veel. Leuk personeel.

Bestel gerust bij Norah, het komt goed

Ik ben iemand die zelden kleding besteld via internet. Het liefst gewoon passen in de winkel zodat je kunt zien of het goed zit en of het je staat. Via de nieuwsbrief van Norah, kreeg ik het volgende bericht: alleen vandaag 2,50€ korting. Mijn dochter wilde wel graag een vestje. Helaas was het al zondagavond toen ik het bericht las. Daarom heb ik het vestje online besteld en laten bezorgen bij onze vertrouwde Norah in Hengelo. Bij het afrekenen van de bestelling lukte het me niet om de korting van 2,50 in te wisselen. Uiteindelijk heb ik het volledige bedrag, zonder korting, betaald. Bij het ophalen van het vestje heb ik dit bij het winkelpersoneel gemeld. Zij begrepen niet waar het mis was gegaan maar de 2,50 kreeg ik direct terug. Uiteraard ging het me niet daar niet om maar de reactie van deze medewerkers heb ik meer dan gewaardeerd! Wat zijn dit prettige mensen! Dit maakt dat je graag bij deze vestiging gaat winkelen.

Altijd correcte bezorging

Zie boven

Fijne winkel

Zeer vriendelijk helpend personeel

Snelle levering.

Zo blij

Altijd mooie collectie

Gewoon goed

Koop veel bij Nora vriendelijke winkel, eerlijk, en ze kijken met je mee als het er niet meer is, waar het dan nog te bestellen is gewoon top!!!!!!

kwaliteit okay voor de prijs

de blouse had geen mooie pasvorm, wilde perse een setje hebben en heb ze dan zelf aangepast in een korte mouw!

Snelle levering mooi artikel

Fijne winkel veel keus en ben altijd zeer tevreden

Goed van maat

Heel leuk en precies wat ik er van verwacht had

Hele leuke webshop en winkel

Hele leuke webshop en winkel

Elke week een nieuwe collectie, de kwaliteit van de kleding is prima.

Kwaliteit, nieuwe collectie iedere week, goede levering, betaalbaar

Goede service.

Omdat mijn maat niet meer voorradig was in de winkel is dit door de verkoopster besteld. Binnen 2 dagen thuis ontvangen.

Mooie kleding

Fijne pasvorm mooie kleding Prijs wordt wel iets hoger maar nog betaalbaar

Nette leveting

Nette levering in de winkel. Heb gelijk gepast voor het geval dat.

Geweldig!

Ik kende Norah niet, maar via mijn vriendin kwam ik er terecht. Samen lekker geshopped. Twee broeken en vier blouses gekocht. Later nog een bijpassend op internet besteld. Ik ben blij met deze winkel, ik ga hier zeker terug komen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar