Alles is prima

Alles past of kan zonder problemen retour

De jurk voldeed aan mijn verwachting. Maat was goed. Heb al veel complimentjes gehad toen ik hem aanhad.

Helaas te groot

De shirtjes zagen er prima uit, maar helaas te groot voor mij. Retour gestuurd.

Makkelijk te bestellen en retourneren in de winkel

Geweldig!!

Mijn blouse was niet in de winkel aanwezig, maar werd besteld. Ik werd gebeld zodra de bestelling binnen was. Super service

Leuke kleding en vriendelijk personeel.

Prima maten geleverd!

Excelent

* makkelijk bestellen * makkelijk retourneren * update van de mate van je bestelling * ruim assortiment * geleive ook maat 34 aan de collectie toe te voegen *

Altijd goede service!

Mijn ervaring is meestal goed.

Soms een iets minder leuke verkoopster!

Weer top geholpen

gemakkelijk en goedkoop

Was gemakkelijk via de website en goedkoop door de sale

Helemaal blij

Leuk jasje, prima kwaliteit en projs

Op zich altijd spinnend tevreden. Echter pakket per ongeluk door DHL op verkeerde adres geleverd. Norah heeft direct uitgezocht hoe het zat en kreeg binnen enkele dagen adres door waar pakketje was bezorgd en heb het vervolgens daar opgehaald

Binnen een week heb ik het op kunnen halen in de winkel.

Leuke mode voor betaalbare prijs

Fijne service1

Fijne service!

de maten kloppen

Mijn grootste verbazing bij mijn eerste bestelling, was het maten systeem. De maten zijn veel kleiner, dan die ik normaal heb, dus ik was een beet sceptisch. Het klopte echter helemaal, zowel de broek als de trui paste precies.

Mooie en betaalbare kleding

Fijn om er te winkelen zowel online als in de winkel

Netjes en goed geregeld

Kwaliteit verbazend goed, Kleuren precies zoals verwacht (Dank zij Libelle!)

Goed passende kleding

Kleding die goed passend is.

Snelle levering, mooie producten

Gemakkelijk te bestellen, mooie aanbiedingen en snelle levering, dus zeer positief.

Mooie collectie

Heel mooie collectie en behulpzame verkoopsters. Ons zie je zeker terug!

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar