Prima, goede prijs kwaliteit verhouding.

Mijn maat kon ik in de winkel niet krijgen maar via internet is het gelukt. De jurk valt vrij groot uit. Ik heb een maat kleiner genomen.

Leuke kleurige blouse.

Blouse leuk, stof valt tegen, werd bezorgd als een verfrommeld vot. Ben een uur bezig geweest om de blouse te proberen glad te strijken.

Goede keus

Ik heb een goede keus gedaan

Zeer positief

Nette afhandeling

Uitstekende kwaliteit en levering

Niet zo fijn.

Ik had een mailtje van jullie gehad waarvan ik dacht dat ik m’n bestelde rok kon ophalen. Hey bleek een mailtje te zijn met de mededeling dat de rok er niet meer was. Wat raar zei de verkoopster. Ze liep naar een rek en kwam met de door mij bestelde rok aanlopen. Raar toch?

Leuke kledij voor een leuke prijs

Zowel n de winkel als online een goede er ervaring! Mooie kledingsstukken die passen bij mijn stijl.

super in de winkel, super in bezorging

In de winkel (Leeuwarden) zag ik een prachtige broek. Helaas net een maatje te klein. De grotere maat was er niet maar kon via bezorging bij mij op de mat vallen. Zo gezegd, zo gedaan! Fijn dat de verkoopster zo meezocht naar een passende broek meedacht in hoe eaa geregeld zou kunnen worden. TOP

Hele fijne winkel, betaalbare mooie mode

Fijne kleding, ik slaag altijd.

Een vlotte bloes met een leuke print.

Alles ging goed!

Supergaaf pak van top kwaliteit voor een klein prijsje

Top pak

Goed alleen jammer dar het niet met post nl verstuurd kan worden

Prima vind het alleen jammer dat het ook niet met post nl verstuurd kan worden

Hele leuke broek besteld, Verzonden naar filiaal Tilburg. Daar gepast en tips van de verkoopster gekregen wat goed past bij mijn lichaamsvorm. Wat een fijne mensen werken daar, ik kom zeker terug!! Broek zot perfect, lekkere stretchstof en lekker lang.

Ik had een blouse in Tiel gekocht Bij het strijken te heet, en gaat erin gebrand Ik baalde zo, want ik vond hem zo leuk Dus snel een nieuwe besteld En deze kwam mooi en snel geleverd!!

Mooie jas en goede snelle levering

Goede snelle levering!

Netjes en vriendelijk geholpen

Vriendelijke verkoopster

Online een bestelling gedaan In de winkel nog even gepast . De maat van de Bermuda is prima.

Snel en vriendelijk

Werd snel en heel vriendelijk geholpen

Prettige verkooopsters.

Goede adviezen en schappelijke prijzen.

Mooie spullen, goede kwaliteit vriendelijk personeel en een leuke prijs

Leuke kleding, gezellig personeel

Ene x slaag ik heel goed en andere x helemaal niet... maar zo gezellig als we weer gaan shoppen

Geweldig shirt

Mooi shirt,zit heerlijk en veel complimenten gekregen.

Top meedenken en goede levering

Jasje en t-shirt gepast in de winkel in Tilburg, maar niet de juiste maat. Was nog wel op voorraad op de website. Maar ik werk fulltime en het is dan lastig om een pakketje aan te nemen. De verkoopster zei dat dit geen probleem was en het in de winkel geleverd kon worden zodat ik het op mijn moment kon afhalen en in de winkel ook nog kon passen. Super service....En... Heel blij met mijn aankoop

Netjes geïnformeerd dat mijn bestelling vertraagd was,omdat het bij een ander filiaal was bezorgd

Altijd ruime keus en variërende collectie. Als je mijn kledingkast opent, hoor je Norah roepen. Hihi

Besteld maar geen mail gekregen dat ik het al in de winkel kon ophalen

Besteld in Eindhoven Woensel voor filiaal Best. Kreeg een mail dat het besteld was maar geen mail dat het binnen was. Na 1 week zelf maar langs filiaal Best gegaan en daar lag mijn bestelling toch klaar ondanks dat ik geen mail had ontvangen, jammer. Het assortiment blijft leuk bij Norah dus blijf zeker komen maar bestel niks meer.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar