De service in de winkel was heel goed, vriendelijk personeel en ik werd goed geholpen. Het ging om het omruilen van een blouse, die had ik te groot meegenomen, ik ben namelijk hard aan het afvallen. De blouse was niet meer op voorraad in de winkel en moest dus besteld worden. Dat vond ik wel lang duren, het duurde 1 week voordat ik de goede maat blouse had. Dat maakt wel dat ik weer mee ga nadenken om spullen online te bestellen al vind ik het wel leuk om in de winkel kleding uit te zoeken en b.v. het materiaal te voelen.

Vlotte bestelling en snel binnen. Zou alleen willen dat de kleding meer katoen ( vaak polyester) bevat en niet zo groot uitvalt. Ik heb maat XS maar dan nog valt het vaak te groot. Dit staat los van de bestelling en of de winkel.

Een hele goede service

Leuke kleding en heel fijn en behulpzaam personeel.

Snel en goed

Wisselende pasvorm

in de winkel een blouse (zelfde patroon andere kleur) aangepast om de juiste maat te bestellen. Bij ophalen en passen van de bestelde blouse zatcdeze strakker dan dezelfde blouse in een andere kleur. Meteen in de winkel kunnen laten voor retour! Erg jammer uiteraard.

Mooie kwaliteit en erg lekker warm

Mooie kwaliteit en lekker warm .

Mooi vest precies zo als ik verwacht Had

Eigenlijk materiaal en maat altijd goed

heerlijk winkelen ook online

Afgelopen week drie nieuw sets gekocht een op de avond met vip korting en 2 in de winkel heerlijk dat er altijd grotere maten zijn die dan ook nog passen Mooie kleding afgestemd op seizoen en modebeeld Ik koop meestal de sets die jullie zo aanbieden en hebben een mooie pasvorm Daarnaast is het personeel vriendelijk en maakt een praatje met je complimenten , hoop dat jullie nog alng zo door gaan dan kom ik graag regelmatig langs of online

Grote maten

Normaal heb ik maat 44, heb een blouse besteld maat 44 het is veel te groot, dus ik stel vast dat deze site voor super grote maten zijn. Heb de blouse teruggestuurd,

Leuke kleding

Mooie kleding

Fijne winkel kom er graag

Fijne winkel en mijn maat en leuke samenstelling van kleur in de winkel

Makkelijk gepast in de winkel en vlotte service

Mooie kleding voor een mooie prijs

Leuk, maar jammer van korting

Leuke actie, 15 korting bij aankoop van een bedrag online. Besteld! Maar iets te groot, geruild in de winkel. Kreeg helaas niet de korting.

Top aankopen

Zeer tevreden met mijn laatste aankopen van Norah. Goede kwaliteit en mooie kleding voor elke gelegenheid.

Vlotte service en leuke producten

Spijtig dat één van artikelen niet ok was. De afwerking aan de mouwen ontbrak voor een deel. Die blouse heb ik dus teruggestuurd.

Goede service, mooie kleding eigentijds en toch apart

Snel geleverd en volledig!

Ophalen

Heb 1,5 week geleden iets besteld en ik heb nog geen bericht gekregen dat ik het kan ophalen in de winkel.

Was weer prima!

Prima bezorging en mooie kleding

Fijne winkel

Ik winkel graag bij Norah, prijs/ kwaliteit is prima. Wel zou ik het fijn vinden als er in de winkels, in de paskamers een plankje is om je bril op te leggen. Het is heel onhandig met passen, je kan je bril nergens neerleggen.

Snel in de winkel

Na 3 dagen kon ik de bestelling al kosteloos ophalen

Prima geholpen!

De bestelling was prima

Beetje vreemde reactie van verkoopster in eerste instantie Laarsjes op de site gevonden en gekeken naar winkelvoorraad; daar stond aanwezig in betreffende filiaal Zij antwoordde die hebben wij niet. Ik vroeg hoe kan dat het wel op de site staat. Beetje geïrriteerd nee klopt niet. Na wat aandringen van mijn kant Zijn ze online besteld

Prachtig

Zoals altijd heel mooi weer

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar