Laden reviews...
2.041 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een consistente waardering voor snelle levering, vriendelijk personeel en een betaalbare collectie. Klanten melden vaak een goede pasvorm en ruim assortiment. Enkele ervaringen wijzen op wisselende winkelervaringen, maar over het algemeen wordt Norah geprezen om betrouwbare service en snelle afhandeling. De meeste shoppers geven aan dat bestellen en ophalen vlot verlopen en dat de prijzen aantrekkelijk zijn.
Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Lenie
Castricum
M.
Maasbracht
Heel fijn en goed personeel
eef
Lunteren
Snel en een goede service .
Sandra Van den pas
Nederhorst den berg
Vier items gekocht. Waarvan twee retour gestuurd. Daarover geen bericht ontvangen. Nu in onzekerheid of dit proces wel goed verlopen is en ik mijn geld terugkrijg.
Beveelt niet aan
H.M.
Barendrecht
Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback.
Wat jammer te lezen dat je onzeker bent over de retourbetaling.
Inmiddels zie ik dat jouw laatste webbestelling, welke op 3-10 bij ons retour gekomen is, op 7-10 aan jou terug betaald is.
Wij verwerken een retourzending altijd zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst in ons magazijn. Als het artikel niet gedragen is, onbeschadigd en het prijskaartje bevestigd is wordt het aankoopbedrag binnen 2 tot 3 werkdagen teruggestort.
Zodra de retourbetaling verwerkt is ontvang je van ons een mail.
Ik wens je een mooie dag!
Groeten,
Jennifer - Norah klantenservice
Pakje opgehaald in de winkel en daar gelijk gepast
Marjolein
Zwijndrecht
Nog steeds niet ontvangen 10 dagen geleden besteld ,duurt nu wel erg lang
Nies
Zwartsluis
Leuke mode voor leuke prijs!
Sarah
Zele
Een prachtig Jasje voor een mooie prijs
J.
Herwijnen
Besteld artikel was er sneller dan de verkoopster asngaf.
Jeanne
Spijkenisse
Het was zo voor elkaar
cobi
Kampen
Vriendelijk personeel in Bladel ga vooral zo door
R.
Eersel
Goed service, ben goed geïnformeerd, dat de bestelling een paar dagen later kwam.
Betsie Jansen
Barneveld
Goede levering, top producten
Willy
Beetgum
Fijne winkel ook de webshop
Carla
Velsen zuid
Ik heb een grote maat en kan uitstekend online mijn bestellingen doen. Ik ben heel erg tevreden wat betreft de service hieromtrent. Ik woon in België en bestel alles meestal online. Wat ik nu jammer vindt is dat alleen inwoners van Nederland aan de Winactie kunnen mee doen.
Christina
Wuustwezel
Medewerkers die eerlijk feedback geven. Zelfs als dat inhoudt dat ik het artikel niet koop. Dat maakt dat ik tevreden en trouw klant blijf.
Margareth
Abbenbroek
De sjaal is nog mooier dan ik had verwacht, prachtige kleuren en structuur!
M.
Gouda
Online besteld in 2 maten. 44 viel ruim, dus 42 gehouden.
F.
Zeist
Het personeel helpt fijn en je kan je kleding laten reserveren om later af te halen en betalen.
Vera
Den Bosch
Mijn bestelling was er binnen een week, en het jasje was super leuk, paste perfect. Leuk geholpen door het aanwezige personeel
D.
Ede
Goede service, vriendelijk behulpzaam personeel. Mooie winkel met mooie artikelen.
Marianne
Maarssen.