Heerlijke zomerjurkjes

Het overslag jurkje valt wat ver open.

Snelle levering.

Snel verstuurd. Passen in de winkel en meteen omruilen wanneer het niet goed is.

Hele mooie kleding

Ik ben altijd zeer tevreden over de kleding van Norah. Zo fijn zoveel keuze in grotere maten

Prachtige jurk

Super mooi! Wikkel-look vind ik erg mooi! Kleed mooi af ♡ Je kan een maat kleiner nemen. 44/46 - dan is 44 prima

Ik ben altijd blij als ik bij Norah vandaan kom. Iets niet meer op voorraad, dan wordt er geholpen om het te bestellen.

Alles is prima

Ik vind het een fijne winkel..mooie kleding en betaalbaar...

Fijn.

Goed geregeld. Niet lang op de bestelling hoeven wachten

Na 1 dag was her er

Er blijft altijd wel iets aan je handen plakken

Zo'n verleidelijke winkel. Altijd wel leuke dingen te vinden. Bovendien bij ons in Beek altijd leuke en behulpzame dames in de winkel die je voorzien van eerlijk en goed advies.

Super winkel

Altijd vriendelijk personeel

Ik ervaar goede service en kwaliteit bij Norah. Ook als ik online bestel heb ik het binnen 2 of 3 dagen binnen

Heel goed en netjes af gewekt

Mooi, mis wat info

Het is een leuk jurkje. Het zou fijn zijn als ik van tevoren had geweten dat hij nogal doorschijnt..

Goede service en snel geregeld

geweldig

goede service, snel geleverd.

Teruggestuurd, helemaal gekreukt

Goede vlotte levering alleen materiaal valt erg tegen. Super gekreukt.... teruggestuurd

Heerlijke winkel en fijn personeel die erg vriendelijk zijn.

Personeel is niet opdringerig mar als je een beroep op ze doet staan ze gelijk voor je klaar met raad en daad.

Leuke betaalbare mode.

Leuke zaak. Niet duur. Vriendeijk personeel.

Er klopte iets niet!

Ik had broek maat42 gekocht,maar ze bestelde maat 40 omdat ik twijfelde. Maat42 afgerekend en die bewaarde ze voor mij,niet dus. Toen ik maat 40 ging passen was 42 er niet meer,slecht hoor!! En hij hing achter,maar Niet dus.

Snelle en goede levering

Mijn bestelling werd vlot en goed geleverd. Netjes verpakt en de bestelling was ook prima te volgend. Helemaal blij

Prima geregeld

Wachten op mailtje en halen maar

heel positief

De kleding is modern en leuk, alleen jammer dat de maten niet groter gaan dan 48. Soms passen ze gewoon niet zou je een maatje groter moeten hebben en dat is heel jammer.

Binnen een week was mijn levering er al dus mocht het weer zo zijn dat ik snel wat nodig heb dan is dit zeker een aanrader.

Niet zo goed.

In de winkel online besteld. Kreeg geen tijd om te kijken of ik een voucher had. Werd meteen gevraagd om af te rekenen. Was niet erg klantvriendelijk!

Redelijk

Jammer dat het artikel in het groen is besteld terwijl ik erbij stond. Echter ik zag later dat het artikel in een andere kleur besteld en geleverd is. Wat ik ook erg jammer vindt is dat er geen artikelen vanuit een ander filiaal onderling geleverd kunnen worden . Als je een artikel in een andere maat cq kleur wilt moet je indien voorradig het in een ander filiaal/plaats ophalen, dit gaat klanten kosten, jammer en niet klantvriendelijk.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar