Netjes geregeld

In de winkel mijn artikelen besteld, omdat ze in de winkel niet de juiste maat hadden liggen voor mij. Was prima en snel geregeld.

goed geholpen in winkel

Een medewerker heeft voor mij besteld was snel binnen zeer tevreden ook in de winkel kleding gekocht daar ook zeer tevreden mee vriendelijk personeel top.

Op tijd bezorgd. Goed verpakt. Zonder problemen geruild in de winkel voor een andere maat

Vriendelijke medewerkers en ze zijn heel behulpzaam

Hetzelfde als boven

Fijne producten en vlot in huis

Altijd heel blij met de kleding van Norah. Ook de service van de webshop en de levering van de kleding ging lekker vlot.

Happy!

Deze mooie blouse in de winkel gezien op een paspop. De hele winkel afgezocht naar die bewuste blouse. Helaas alleen online. De verkoopster (in Veenendaal) hielp met bestellen via de zuil. Ik koos ervoor om 2 maten te bestellen en het laten afleveren in Tiel. Keurig een mail ontvangen dat ze aan mijn bestelling gingen werken. Daarna een mail dat mijn bestelling in Tiel lag. Mijn blouses gepast in Tiel. En meteen teruggeven. Daarna keurig retourbetaling ontvangen. Dames, klasse!

Jammer van de late mail, blij met mijn bestelde kleding

Omdat in de winkel niet mijn maat hing heb ik besteld via webshop. Afleveren in de winkel. Maandag bericht dat bestelling onderweg was naar de winkel. Woensdag nog geen mail dat bestelling in de winkel lag. App contact gehad waarin gemeld werd dat bestelling in de winkel lag. Daarna ineens een mail met qr-code om de bestelling op te kunnen halen. Helaas kon ik toen de bestelling niet meer halen omdat de winkel dicht was. Volgende dag wel gelukt :)

Vlot en goed

Snel!

Dik tevreden!

Mail bestelling zat in spam

Bestellen in winkel ging prima. Dat bestelling binnen was niet opgemerkt want kwam in spam. Andere Norah berichten komen op gewone mail. Ik bestel nooit online omdat ik liever direct pas en winkels verdwijnen door de vele online bestellers.

Mooie en betaalbare kleding

Pas dit jaar het merk Norah leren kennen en vanaf het eerste moment enthousiast. Kleding en kleuren blijven na de was goed. De moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen bij deze betaalbare mode items.

Super, snel

Levertijd is snel. De tshirts ook van goede kwaliteit

Heel lief!

Was snel geleverd

Snelle en vlotte levering

Geweldig , leuke dingen , voor mooie prijzen

Een tevreden klant!

Zit lekker

Pas precies en levering via winkel ging ook goed

Kleding is altijd mooi van kwalitieit. Helaas bij mij altijd te lang dus nog wel werk aan de winkel. Levering om af te halen ook fijn.

fijne klantenservice, had een bloesje besteld en kon die na 2 dagen al ophalen.

fijne winkel met leuke artikelen. vriendelijk personeel die je graag adviseert.

Super.

Is prima verlopen. De verkoopster in Venray heeft mij ook nog perfect geholpen bij t passen. De broek past prima.

leuk geholpen

Erge leuke winkel , fijn personeel, leuke kleding.

Keurig geregeld

Keurig geregeld

Voor het eerst in de winkel geweest in purmerend,zoveel keus dat ik niet wist wat ik moest wat ik moest nemen,dus maar veel.Het peroneel was super behulpzaam,een broek moest worden besteld,geen probleem,binnen een paar dagen was hij er.ik ben klant voor altijd.

Fijne winkel, mooie artikelen

De online bestelling ging vlot en netjes geleverd. Bleek toch wat te groot en de volgende dag in de winkel kunnen omruilen voor kleinere maat. Werd netjes en vlot geholpen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar