Fijne winkel, mooie artikelen

De online bestelling ging vlot en netjes geleverd. Bleek toch wat te groot en de volgende dag in de winkel kunnen omruilen voor kleinere maat. Werd netjes en vlot geholpen.

Je slaagt er haltijd

Ik mag er graag een gaan ze zijn altijd frieteluk ze helpen haltijd wat je aan hebt

Happy

Voor het eerst besteld bij Norah,leuke kleding,goede kwaliteit,betaalbaar,snelle levering,duidelijke site. Dus Happy!

Wat besteld in de winkel in Leeuwarden Maar was niet meer voorradig Maar wel in Alkmaar Binnen enkele dagen was hij al Binnen top

Helaas heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen

Helaas is mijn bestelling nog steeds niet binnen bij Norah Brusselse Poort

Was niet naar mijn zin

Terug gebracht in de winkel werd netjes afgehandeld.

Goede ervaring

Mooie kleding en goed kwaliteit.

Goede keuze en maat

Nog niks ontvangen

29 mei besteld

Vriendelijke hulp ln de winkel

Gezellige sfeer, en steeds weer iets nieuws in de collectie. Daarom loop ik er graag naar binnen.

Superleuke kleding

Hoe vaker ik bij Norah kom, hoe meer leuke kleding ik zie en vindt. Service is goed, maar ook online heel goed!

Mooie kwaliteit , snelle bezorging, voor herhaling vatbaar.

Mooi kwaliteitsvol

Heel blij met mijn jas en blouse

Dit was de 1e keer dat ik iets had besteld en bij de winkel op kon halen, maar het beviel me goed.

Alles past

Makkelijk besteld in de winkel

Mijn maat was niet voorradig dus werd er meteen eentje besteld voor mij

Super goed

Bestelling gedaan en ontvangen was ook snel en goed gegaan

verzending pakket

Ik heb 11 dagen geleden een bestelling gedaan en deze is nog steeds niet binnen. Ben ik van jullie niet gewend. Graag hierop letten dat een bestelling op tijd verzonden wordt

leuke en betaalbare kleding voor zowel moeder als dochter

elke week nieuwe items, aardig, niet opdringend personeel en fijn dat je op de site kunt zien of je maat op voorraad is, alleen balen als jou gekochte item wat later wordt afgeprijsd.

Vlotte en nette levering

Vlotte en nette levering

Fijn en kundig winkelpersoneel, leuke kleren, super!

Mooi bedrijf

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel

Snel en vriendelijk geholpen

Goede service en vriendelijk personeel.

Broek was er niet in mijn maat. Geen probleem werd gelijk besteld. En verder heb ik hierboven al aangegeven. Fijne winkel om even binnen te lopen en kijken of er nog wat leuks voor me bijhangt.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar