uitstekend

in goede staat ontvangen

prima geregeld

Kleding besteld en op tijd geleverd past perfect :) Graag een winkel in Alphen aan den Rijn die hebben wij ecjt nodig !!

een geweldige winkel

een geweldige winkel

Superrrrr top en snel

Fijne kleding voor een fijne prjjs

Tip. Als je vanuit de mail naar de norah shop gaat je winkelmandje vult en vervolgens inloggen ben je je winkelmandje kwijt en kan je weer opnieuw gaan shoppen. Verder ben ik tevreden over Norah.

Leuke kleding

Besteld online en opgehaald in de winkel. Goede communicatie over de bestelling. Kleding heeft een goede pasvorm en de maat klopt!

Tevreden

Ik had mijn bestelling in de winkel in purmerend laten bezorgen . Heb daar de kleding gepast en wat niet paste gaf ik terug en heb daar wat anders voor uitgekozen . Je word altijd heel fijn geholpen .

ze doen wat ze beloven

gewoon heel correct.

Geweldig, mijn nieuwe winkel

Leuke mode, veel kleur en het zit fantastisch.

Duurde lang

Het duurde erg lang voordat mijn bestelling binnen kwam en sommige dingen waren gekreukeld.

Ik ben nog wachtende ... en heb nog geld tegoeded

Ik wacht nog steeds ... een deel was er niet . Ik ging geld terugkrijgen maar nog niets. Een deel zou verzonden zijn maar al 2 dagen staat pakket bij dhl nog niet ontvangen . De klantendienst reageert fijn maar uiteindelijk komt er geen schot in de zaak. Ik hoop heel wel mijn order te ontvangen 287878 en mijn 30 euro terug te krijgen. Vind het wel zeer zonde dat het zo misloopt.

Goed en snel

Mijn bestelling snel in de winkel geleverd, fijn personeel.

Top !

Toplocatie en top verkoopsters.

Leuke winkel!

Leuke winkel met mooie vrouwelijke kleding voor een betaalbare prijs.

In de winkel besteld door een aardige verkoopster. Gelijk bericht via de mail over de bestelling en binnen 2 dagen bericht voor het ophalen in de winkel TOP!!!

Duurt re lang

Het duurt te lang voordat de bestelling klaarligt.

Geweldige service

Mooie zaak met betaalbare kleding

Geweldige service alles netjes verpakt. Moest voor het eerst iets retouren. Op het plaatje stukken mooier.

Een geweldige gezellig winkel

Altijd goed geholpen

Netjes

Netjes en optijd bezorgd

snel en correct

Altijd mooie modieuze mode

Altijd wel iets van mijn gading bij Norah Leuke betaalbare mode !

Snel geleverd en mooie kleding

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar