Snel geleverd en mooie kleding

Vlotte bestelling en zit heerlijk luchtig!

Mooie kleding, net Verzonden, super

Fijne winkel om zowel online, als fysiek te shoppen, super

Stipte levering. Kwalitatief product. Correcte maat

Altijd naar verwachting!

Heerlijk dat de pasvormen gewoon goed zijn bij Norah. Ik bestel mijn gebruikelijke maat en hoef het nooit terug te sturen daar het precies goed zit! Kwaliteit is ook goed!

Heel goed geholpen.

Heel goed geholpen en prettig personeel.

Alles prima verlopen

Ik ben zeer tevreden

word goed geholpen

vriendelijke medewerkers

Uitstekende collectie

Altijd goed advies en deskundige hulp in de winkel.

Leuke kleding.

Ik vind Norah leuke, betaalbare kleding hebben die wekelijks wisselt.

Prima en meedenkend. Goede service en snel reageren op appjes. Prima hoor.

Prettige winkel, goede service, geen gezeur

Bestelling gewoon goed verzorgd

Ik heb gewoon goede connecties met norah

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Mijn moeder en ik zijn beide ontzettend tevreden over onze aankoop! Zowel voor de plus-size pasvorm alsook voor een slanker model zitten de items als gegoten! Goede prijs, mooie kwaliteit en ook nog eens snel thuis bezorgd. Wij zijn meer dan tevreden en dit wordt zeker niet onze laatste aankoop bij Norah!

Super mooi

Snelle levering. Mooie travestie kirte broek hoede maat met mooie pasvorm

In de winkel ontbrak mijn maat. Van uit de winkel besteld En binnen 4 dagen kon ik mijn bestelling al ophalen

Altijd een feestje!!!

Als ik in mijn favoriete winkel Norah te Bergen op Zoom binnenstap, word ik altijd heel blij. Allereerst van het geweldige team, dat er staat. Dan van de collectie, hier is altijd wel wat te vinden… Kortom, een feestje!!!

Snel en netjes geleverd

Alles goed ervaren!

Gevarieerd

Snelle levering leuke kleding ook voor groter maat.

Altijd prima!

Altijd netjes op tijd en keurige berichtgeving

Super snel

De broek die ik besteld had bleek kapot. De mevrouw in de winkel heeft direct voor een andere gezorgd. Echt super.

Snelle levering, goede pasvorm/maat

Mooie kleding

Goede kwaliteit en prima service!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Parelweg 3a