Snelle verzending, mooie kwaliteit kleding. 2 items waren te groot het retourneren ging soepel in de winkel. Heel erg tevreden.

Altijd zeer vriendelijk

Altijd behulpzaam en ook super vriendelijk

Wat een fijne optie!

Ideaal! Kleding besteld, in de winkel laten bezorgen, direct even passen en meenemen. In 5 minuten klaar. Top!

prima correct dank je wel

Mode voor elke vrouw.

Er is altijd een leuk kledingstuk te vinden voor een goede prijs.

Verkeerd artikel

In een zaak het artikel gepast vandaar uit het artikel in een kleinere maat besteld. Wordt nog gezegd mevrouw het is de laatste we sturen hem naar uw gewenst filiaal. Na drie dagen kon ik het artikel ophalen nummer alles klopte er zat alleen iets anders in dan besteld. Helaas artikel dus ook niet meer leverbaar, wel via de winkel direct geld terug gestort gekregen. Maar baalde wel want ik had dacht ik een set gekocht, wat nu dus niet compleet is. En er nog benzine voor verreden omdat ik het niet in mijn woonplaats moest ophalen, en er voor thuisbezorgen verzendkosten werden gerekend. Al met al sta ik met lege handen.

mooie kwaliteit vlot geleverd

Het online bestelproces is prettig, de kwaliteit van de shirts ook prima. Enkel is het lastig een kleur goed in te schatten. Ook in de winkel met het kunstlicht is dit een uitdaging. Thuis rustig kunnen bekijken en via de winkel retour brengen is ook prettig. Opmerking zijdelings geldend voor alle fashion winkels: het blijft elke keer weer zoeken om een complete outfit bij elkaar te vinden in de juiste stijl en kleur. Heb je een mooie zandkleurig jasje met heel licht rose krijtstreepje, dan vind je in de zelfde winkel géén geschikte kleur topje of blouse voor eronder. Echt heel jammer!

Ik had een mooi item gezien maar mijn maat was niet meer aanwezig im de winkel, maar kon besteld worden en dit gedaan, 3dgm later was het item gearriveerd in de winkel. Paste perfect en ik ben er erg blij mee.

Super snel geleverd en goeie kwaliteit

Snel geleverd netjes verpakt en super aardig personeel in de winkel bij t ophalen

Vriendelijke medewerksters, service prima

Goede en snelle service

Vriendelijke en adequate benadering

Prima aankoop

Mooi product goede prijsklasse…

Vriendelijk en hulpvaardig

Netjes en vlug bezorgd

1 item beviel niet en dat ga ik terug sturen

xxxxxxx

Was niet de stof die ik verwacht had

Teleurgesteld ik ga het terug brengen naar de winkel

Snelle bezorging

Past perfect

Goede & snelle service

Goede begeleiding in de winkel en snelle levering van bestelde artikelen.

Altijd goede vrouwelijke pasvorm

Geweldige keuze

Ruim assortiment blouses, jurken,broeken , jasjes alles in vele maten tot maat 48 , fijne zaak ,prettige medewerksters ,retour via de winkel mogelijk.

Voor herhaling vatbaar

Blouse ziet er in echt ook zo uit

Voor mij waren de mouwen echt te lang en omdat de stof zo dun is durfde ik het niet aan om deze in te korten. De stof is heel dun maar je wordt meteen verliefd op de mooe print.

Makkelijke webshop

Maten kloppen over het algemeen en ziet eruit zoals het er in de webshop uitziet. Prijs kwaliteit in verhouding

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar