Maat klopt en kwaliteit prima

Levering snel en leuke kleding

Leuke jeans jack

Goed model, en strechts

Topshop

Modieuze betaalbare kleding ook in een maatje extra, fijn dat er ook meer natuurlijke materialen komen

Een vlotte broek met een fijn giletje erop

Prima service!

Leuke kleding

Leuke winkel aardige dames online ook netjes en vlug geleverd in winkel kon het gelijk passen Top

Duidelijke website, snelle en goede service en het pakket is duidelijk te volgen.

Prima verstuurd

Goed verstuurd

Zeer goed geholpen

Problemen worden goed opgelost

Prima geregeld!

Goed geregeld! Kan dit op deze manier vaker doen!

Leuke kleding voor betaalbare prijs

Ik heb Norah jaren geleden vaker bezocht maar ben er op een gegeven moment mee gestopt. Telkens kwam ik tot dezelfde conclusie; de kwaliteit van de kleding is niet goed en de uitstraling van de winkels armoedig. Sinds enkele maanden heb ik Norah herontdekt. De winkels die ik voorheen bezocht hebben echt een metamorfose ondergaan. Fijn om er binnen te stappen! En hoewel de kwaliteit van de kleding nog wel eens te wensen overlaat, heeft ook dat een leuke, nieuwe uitstraling. Heel veel keus in tops en broeken en zo blij dat ze ook de vollere vrouw bedienen!

Zie onder

Snelle levering en prijs/kwaliteit goed in verhouding

Snel en netjes.

De bestelling kwam zoals gepland op de goede dag binnen. Mooi op tijd voor mijn feest.

Keurig en netjes bezorgt

Snelle levering en goede kwaliteit.

Mijn maat was in de winkel niet voorradig. Dus online besteld, helaas 1 dag te laat voor de korting. Maar binnen een paar dagen geleverd en in de winkel ( zonder bezorgkosten) laten afleveren. Het zou fijn als de winkel in Nijverdal mag blijven bestaan, bijzonder vriendelijke medewerkers en ruime keuze!

goed geregeld

Ik heb nog steeds niets ontvangen!

Zoals ik al zei, bijna 2 weken geleden al iets besteld om in de winkel op te halen. Maar nog steeds niets ontvangen...

Teleurgesteld

Super leuke blouse. Jammer alleen dat de dag na dat ik hem in huis heb er een korting actie is, ivm vriendinnen dag. Dat was een domper op de feestvreugde.

Mooi en betaalbare mode

Mooie kwaliteit, modieus, betaalbaar en ik slaag altijd wel.

Alles volgens afspraak!

Goed Alleen , dat je zo lang moet wachten voordat je bestelling in de winkel is , vindt ik jammer ( heb 5 dagen moeten wachten)

Fijne ervaring

Leuke kleding en maten goed uitgelegd op de site. Daarom kon ik in één keer alles aan. Kleuren is altijd de vraag bij online bestellen, dit keer goed gekozen.

Alle stukken waren te groot

Heb 3 van 4 artikelen teruggestuurd maar had ook de 4 ook in kleiner maat moeten hebben, label was eraf dus helaas

Fantastische service

Leuk pak gekocht, maar thuis kwam ik erachter dat er rare vlekken op de broek zaten. Werd zonder problemen omgeruild.

alle kleding die je koopt ziet er goed uit,snel bezorgd.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar