super goed

alles netjes verpakt verstuurd en goede kwaliteit

Super leuke set, broek en blouse ontvangen

Mooie grijs-groene broek en blouse met oranje bloemen en trompetmouwen ontvangen. Leuke set samen.

Slecht

De bestelling is nooit in het filliaal aangekomen ben zelf er naar toe gegaan en gevraagd of het wel goed gegaan is. In het fillaal Heemskerk ben ik heel vriendelijk geholpen en kreeg ik de keus geld retour of wachten. Vind het jammer heb al een keer eerder besteld en toen duurde het ook al zo lang. Voor mij geen internet bestelling meer, ik ga lekker naar de winkels.

Nog niet ontvangen

Niet ontvangen

Super kwaliteit en mooie pasvorm.

Alles paste precies en ziet er heel goed uit

Ik word altijd blij van de producten van Norah

Ik moet altijd even een kijkje in een winkel van Norah kijken waar het ook is. Ik kom er dan ook nooit met lege handen weet uit En als het in de winkel niet is ,dan bestel ik het online.

Mooi shirtje en prima op tijd verstuurd

Mooi shirtje en prima op tijd met de verzending, erg tevreden !

Super te vrede

Super te vrede

zaterdags besteld in de winkel in Heerenveen en dinsdags al bij mij in huis.

Leuke winkel met leuke kleding

super leuke kleding in een super leuke winkel. Het personeel bij Norah Beek is in een woord geweldig. Vriendelijk behulpzaam en heel divers. De een helpt zus de ander zo, en het werkt gewoon. Als je een keer geweest bent ga je zeker een keer terug.

Ik kom hier graag!

Steeds correct en snel bediend. Zeer vriendelijke verkoopmedewerkers. Mooi assortiment dat snel wisselt.

Snelle levering goed op de hoogte gehouden wanneer pakket kwam..goede kwaliteit broeken

Snelle levering van super leuke blouse.

Online besteld en binnen 2 dagen bericht dat ik mijn super leuke blouse mocht ophalen in de winkel.

Snel

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Mooi colbert

Prachtig Colbert gekocht in meerdere kleuren

goede service

Ik zag een bloes in de winkel, niet in mijn maat, heeft één van de medewerksters voor mij de bloes besteld op internet, verteld hoe het zit als hij niet past, in de winkel kan hij retour, prima service.

Super collectie!

Prachtig blouse en twee broeken gekocht, ga straks weer voor de 20% kortingsdagen.

Mooie winkel, goede service, vriendelijk personeel!

Mooie winkel, goede service, vriendelijk personeel!

Zoals altijd prima geregeld.

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Online bestellingen altijd prima geregeld.

Een geweldige service

Top geregeld

Vlotte levering van de bestelling.

Goed geholpen in winkel, vriendelijk personeel, bestelling snel ontvangen.

Leuke collectie, ook makkelijk terugsturen, of terug brengen bij winkel, vriendelijk personeel

Super leuke winkel.

Leuke winkel mooie kleding voor een leuke prijs

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar