Teleurgesteld.

Ben betere kwaliteit gewend, ook wat pasvorm betreft ,van Norah . Jammer. Hoop dat het weer beter wordt. Ëen art. gehouden van de 3 , kleur was prima.

leuke winkel

Veel keuze en vaak nieuwe items

Je wordt er vriendelijk en goed geholpen

Wij zijn er vriendelijk en leuk geholpen. Ik vindt de kwaliteit ook goed en er is ook voldoende aanwezig in mijn pasvoerm

Zeeeeer tevreden !

Alles wat je reikhalzend tegemoet ziet , komt snel !! Een artikel valt zelden tegen !!!heb al heel wat Norah s in de kast !! En regelmatig aan !!

Prima!!

Niks mis mee, vlotte afwikkeling!!

Gewoon

Het ging super snel. Het is goed verpakt. En in de winkel waar het is opgehaald waren ze heel vriendelijk.

Winkel Oké. Bestelling teleurstellend

De vraag om een beoordeling is er eerder dan het bestelde truitje. Na een retour vanwege een fout in de stof op 22 februari heeft de verkoopster in de winkel een nieuw truitje besteld. 23 februari een mail met “uw bestelling is onderweg” en tot op heden (3 maart) nog steeds geen bericht dat ik hem op kan halen.

Wel veel plastic verpakking

Zeer tevreden.

Snelle levering . En blij met de kleding.

Mooie trui. Prima service!

Trui erg mooi. In de winkel opgehaald en gepast. Wilde toch een maat groter. Dit was geen enkel probleem. Personeel super vriendelijk en attent.

Werd keurig geholpen was optijd binnen.

Fijn dat je in de winkel past en eventueel als het er is bezorgd kan worden

Besteld en snel geleverd

Mijn ervaring....

De koerier had het beneden in de hal vh appartementencomplex gezet. ;( Wat ik niet fijn vond. Wij wonen 3 hoog en een lift was een kleine moeite om boven te brengen. Groet Marion

Kon niet beter

Prettig in de winkel geholpen. Bestelling met 2 dagen al thuis. Top

Blazer blijkt niet op voorraad

Meerdere producten besteld, snel na mijn bestelling een mail met de mededeling dat me blazer er niet meer in mijn maat is, maar ip wilde ik alleen die blazer en dacht bestel ik er nog wat anders bij, dus raar dat ik hem kan bestellen en wel kan betalen en dat hij er dan niet is... zou netjes zijn als ze dan bij winkel waar hij nog op voorraad is opsturen naar mij, want je moet weer dagen wachten voor je je geld terug hebt... das toch raar... ik betaal iets wat er niet is en dan moet ik nog dagen op me eigen geld wachten... geen goede service

Mooie kleding,goeie prijs, snel verzonden

Goed geholpen

Heel goed!

Prima levering ,en voldoet echt aan mijn verwachting!

De broek zit goed en blijft ook netjes na een paar keer wassen

Mooie, betaalbare kleding. Goede service!

Mooie, betaalbate kleding. Goede service

Heel goed geholpen

Medewerksters zijn behulpzaam en helpen om een keuze en combinatie heel fijn alles bijelkaar.

Mooie kleding, snelle levering

Nadat je op een makkelijke manier online je bestelling hebt geplaatst, komt de kleding netjes verpakt snel binnen. Eventueel contact met de klantenservice gaat via WhatsApp. Snel en duidelijk!

Een aangename sfeer in de winkel en super vriendelijk en behulpzaam personeel

Gewoon goed

Ik heb in de winkel de broek gepast in een andere kleur. Toen de maat die ik wilde hebben niet in de winkel was on line besteld en betaald.paar dagen later bezorgd in de winkel .is prima verlopen.

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar