Bestelling snel thuis gekregen.

Hallo In de winkel besteld en vlug thuis gekregen. We missen in Nijmegen een Norah winkel . Gr Ria

Perfecte service

Worden altijd keurig geholpen in de winkel men neemt tijd voor je om te helpen.

Prima collectie!

Online makkelijk te bestellen, snelle levering en passen in winkel! Heel fijne verkoopsters.

Snel en makkelijk

Duurde wel lang dat de bestelling in de winkel was

Alles viel tegen

Pasvorm, maat, kleur was niet goed

Alles is uitstekend gegaan.

Besteld, betaald, week later in de winkel opgegaald.

Jammer dat norah in Groningen niet In de binnstad zi

Winkel liever in Leeuwarden

Een 10 zegt genoeg hé

Was goed

Ben in de winkel goed en vriendelijk geholpen Mijn maat was er niet deze hebben ze voor mijn besteld En heb deze na 4 dagen gekregen Was snel en netjes

Goed geholpen in de winkel

Vriendelijk geholpen en de bestelling snel ontvangen

Laat de zon maar komen

Leuke items aan betaalbare prijzen ik kijk uit naar de zomer.

Prachtige set

Zin in de zomer met dit mooie set

geweldige verkoopsters plus normale kledingmaten en beslist leuke kleding

Kleding weg laten hangen en hulp bij naar de juiste maten en kleurencombinatie

Goede ervaring

Leuke spullen snelle levering

Prettig.

Snelle levering.

Makkelijk besteld in de winkel op zaterdag, bevestiging in mail, mail zodra bestelling verstuurd is naar mijn favoriete filiaal en wederom mail zodra bestelling aangekomen op woensdag in favoriete filiaal. Snelle levering en goede communicatie!

Zeer behulpzaamheid van het personeel.

Vriendelijk personeel

TOP

mooie blouse met een prachtige print, goede kwaliteit, TOP!!!

Mooi bedrijf met kwaliteit

Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd

Via de winkel een blouse besteld. Zeer goed geholpen.

Blouse was niet in de juiste maat in de winkel. Verkoopmedewerker heeft eerst voor mij gekeken of deze nog in andere filialen was. Daarna voor mij besteld.

Mooie stijl

Goede kwaliteit, mooie stijl. Alleen de levertijd duurde wat langer dan ik verwachtte

Alles volgens afdpraak

De kleding past super en is ontzettend prachtig

Correcte levering

Makkelijk af te halen in winkel naar voorkeur

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar