Vriendelijk personeel

Eerst ging ik liever naar een andere Norah. Maar Enschede kwam weer goed terug. Vriendelijke mensen in de winkel goede tips.

Goede service en vriendelijke mensen toppers

Gemakkelijk bestellen en snel in huis

Het gemak om online te bestellen is heerlijk. Daarmee doe ze pok wat ze beloven en de bezorging ging ook zeer snel. De broek zit helemaal goed en ben ik ook zeer tevreden mee...

Leuk gilet, snelle verzending.

Verzenden naar huis gaat altijd heel snel. Verzenden naar filiaal duurt vrij lang (of ze wachten lang met de melding dat het gearriveerd is) De kleding van Norah vind ik erg leuk en de kwaliteit is ook prima! Ik winkel er graag.

Al jaren tevreden klant, altijd fijne kleding

Leuke jeans

De jeans heeft veel stretch ook in de taille band waardoor je makkelijk een maat kleiner kan nemen. Ziet er leuk uit met het gehaakte randje onderaan de broekspijp.

De bestelling verloopt prima, het product had Slechte pasvorm

Bestelling teruggestuurd

prima service

Prima service, snelle levering en vriendelijk personeel.

Ben over alles bij Norah zeer tevreden. Zowel in de winkels als online bestellen. Voor mij geen andere kledingzaak bezoek meer.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Product was zoals verwacht.

Leuke kleding,veel keus,leuke prijzen top !

leuke kleding, voor weinig!

Online een broek gekocht, toch liever een maat kleiner. Geruild in de winkel, die niet in mijn woonplaats is, anders daar wel gekocht en moest er toevallig net zijn. Gaf via de computer in de winkel problemen, keurig opgelost en kreeg nog €3,95 verzendkosten terug, netjes, had ik niet verwacht! Alleen jammer dat de broeken van tegenwoordig allemaal te lang zijn, moet hem/haar nog inkorten.

Leuke, betaalbare kleding

Duidelijke manier van bestellen. Gratis afhalen in winkel is top! Anders zou ik niet bestellen. Ook leuk dat de collectie vaak verandert: omloopsnelheid hoog!

Keurig bericht gehad toen de bestelling binnen was in de winkel. Bleek allebei te groot. Gelukkig een nog kleinere maat aanwezig. Helemaal blij mee en goed geholpen.

Artikel was snel geleverd in de winkel. Toen ik de broek ging ophalen gelijk nog wat leuke sale artikelen gekocht

Geweldig geholpen en snel geleverd!!

Ben heel blij met de verkoopsters van Nora. Altijd behulpzaam! Prettige winkel.

Zitten heerlijk

Heerlijke broeken met een goede pasvorm

Een heel tevreden en blije klant

Wordt steeds vriendelijk ontvangen. Krijg de nodige uitleg. Wordt altijd vlot en goed geholpen. Vind er kleding naar mijn smaak . Kom altijd. Goed gezind buiten omdat ik er altijd iets vind en de vriendelijk echt is. Niets is teveel om aan te halen of te wisselen van maat. Een winkel helemaal naar mijn . Prijzen zitten ook heel goed!

Mooie jurk, snelle levering

De jurk kwam snel binnen, zodat ik hem o mijn verjaardag al kon dragen

Netjes!

Leuk kleding van goede kwaliteit.

Fijne winkel ook voor een maatje meer !

Prima winkel zowel fysiek als online, leuke collecties en ook draagbaar en modieus voor een maatje meer.

Goed, snel en handig

Blouse online besteld. Maatvoering is goed. Levering snel en makkelijk in filiaal op te halen of te retourneren. Compliment voor deze collectie !! Vind echt alles leuk. Laat de zomer maar komen. Ga zo door

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Goede kwaliteit en verpakking.

heel aardig personeel

geweldige winkel

Mooie kwaliteit!

Erg blij met mijn snelle levering. Kleding valt mooi op maat

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar