Niet op voorraad in de winkel maar besteld en binnen 2 dagen kon ik het in de winkel ophalen Super service

Fijne winkel

Fijne winkel, goed geholpen

Goed bezorging en goed verpakt

Alleen retourneren vind ik lastig. MijN printer doet het niet en ik kan niet naar een van jullie zaken toe.

Gewoon goed geregeld allemaal Fijne winkel

Hele fijne mode

Past altijd prima

Goed geholpen in hoofddorp!

Positief

Bestelling wordt spoedig bezorgd. Kwaliteit kleding en maat is goed. Ben tevreden over de collectie van Norah.

Ik was dd 23 jan in de Norahwinkel in Beek om mn 'verjaardagsvoucher' te verzilveren. Bepaald item die ik wilde passen was er helaas niet in mn maat, maar volgens de website wel dus heb ik deze 's avonds alsnog besteld.. met korting uiteraard !

Snel en keurig verpakt,maar koop het liefst gewoon in de winkel.

prima service bij norah!!!!

Snel en helemaal zoals beloofd: dankjewel Norah

Hartstikke fijn

Leuke kleding, lieve medewerksters die je goed helpen...

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Snelle levering. Prettig geholpen. Ruime keus.

Goede service goede kwaliteit kleding.

superleuke mode voor een mooie prijs

Norah heeft leuke mode voor een mooie prijs en de maat die ik heb past nagenoeg altijd perfect. Heel soms valt een kledingstuk klein of te groot uit. De stoffen die Norah gebruikt zijn over het algemeen van goede kwaliteit. Laatst had ik een broek in de winkel aan, die al een haak had in de stof en het zag ernaar uit dat die stof bleef haken. Goed blijven opletten dus wat je aankoopt.

Fijne blouse goede kwaliteit

Deze blouse zit erg fijn.

Niet ontvangen

Hoi, ervaring op website en klantenservice is goed. Echter heeft DHL mijn pakket niet bezorgd en is er nu een onderzoek gestart. Helaas heb ik nog geen terugkoppeling gekregen, bang dat DHL mijn pakket kwijt is.

Was top 10

Was top een 10

Snelle levering van een heerlijk pak

Snelle levering. Nog wel iets wezen ruilen voor een andere maat, maar dat ging ook super.

Vlotte levering

Vlot bezorgd ,zo opgehaald

Fijne webwinkel

Snel verzonden

Fijne winkel

Kom er voor de hoge broeken . Zitten fijn en lekker hoog in de taille. Betaalbare prijs . En op maat wat prettig is zodat je niet tig broeken moet passen.

Goed, snel en volgens afspraak.

Geen opmerkingen

Goede service en snelle afhandeling

De kleding die in online had besteld viel veel te groot uit. De maat klopte niet. Ik heb het teruggebracht naar de winkel en werd vriendelijk geholpen en kreeg mijn geld terug. Volgende keer ga ik zeker weer wat kopen maar dan eerst passen.

Precies zoals verwacht

Veel te groot

Zeker de broek was veel te groot. Kon uiteindelijk 2 maten kleiner aan. Verder leuke set maar heb het dus teruggebracht

Parelweg 3a

1812 RS Alkmaar