Perfect geregeld

Leuke kleding voor een betaalbare prijs en via de website goed te bestellen

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en snelle levering in de winkel

Leuke collectie en prijzen

Fijne winkelervaring in Best. Dames van de verkoop zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Leuke collectie, mooi gepresenteerd en kwaliteit/prijsverhouding is prima.

Heel goed.

Goede service.

Top ervaring!

Na de site met veel plezier te hebben bekeken, heb ik een keuze gemaakt voor deze trui. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden viel dat niet mee. De trui was precies wat ik voor ogen had. Ik ben er erg blij mee. Ook het stijladvies wat op de foto's zichtbaar was, heb ik toegepast. Top!

Modieus!

Iedere dag is het weer een feestje om de kleding van Norah te dragen. Een style die echt bij mij past. De maten kloppen altijd en de combinaties in kleuren passen bij mij. Heel blij mee.... Kwaltiteit is prima en de prijzen zijn goed. Ik houd van het shoppen bij Norah.

Ik ben heel goed geholpen door de dames

Snel en netjes

In de winkel besteld zaterdags en woensdag in huis top

Makkelijk en goed

Besteld, en naar winkel van keuze laten sturen en daarop opgehaald Ging goed en makkelijk

Fijne service en vriendelijke vrouwen

Snel, makkelijk en prettig

Alles prima

Was allemaal oke

Al jaren blij met Norah aan mijn zij.

Norah is de winkel waar ik (bijna) altijd slaag. Mijn favorite filiaal is Hoofddorp bij mij in de buurt. Het fijnste filiaal staat voor mij in Venray. Ruime sortering vriendelijk personeel en lekkere koffie voor mijn echtgenoot als hij geduldig zit te wachten tot ik uit gewinkeld ben.

Tof geregeld

Alles past erg content met m'n bestelling.

Altijd corect

Vriendelijk en goed verzorgd

Heel mooi vest

Mooi vest. Leuke kleur Valt ruim . Maat 36 .

Mooie kleding

Verschillende shirts/blouses gekocht, allemaal mooie kwaliteit en goede pasvorm. Heel blij met mijn aankopen.

Snelle levering, aardig personeel, grote collectie

Online Sale items aangeschaft. Binnen 3 dagen bericht dat ik het af kon halen bij het filiaal. Lag netjes klaar en met de QR-code zo geregeld.

Prima levering

Shirt waren prima, maat was ook goed

zeer tevreden

Was tevreden met het toezenden via de zaak in Etten Leur. Voor herhaling vatbaar.

Prachtig

Vlotte kleding

Altijd leuke en betaalbare fashion.

Iedere keer als ik binnenloop koop ik wel iets. De keuze is reuze en grijp ook bijna nooit mis op mijn maat. Anders kan deze besteld worden.

Leuke winkels en gezellig personeel.

niet enthousiast

Goedendag Ik vind vaak de stoffen en de printjes tegen vallen. Het is het allemaal net niet. Vaak wat bonte kleuren in de blouses. het enige waar ik tevreden over ben zijn de spijkerbroeken.

Mooie producten en snel geleverd

Heel tevreden

Prima ervaring!